Quickie - cinnost moderatora - hlasovanie

Moderátor:phofy

zbavit Quickieo funkcie moderátora

áno
2
3%
nie
69
97%

Celkem hlasů: 71

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: Quickie - cinnost moderatora - hlasovanie

Příspěvek od junior » 18.08.2011 23:01

tak, nečetl jsem a nebudu číst všechno, k věci kolem Klvyse jsem se už jednou vyjadřoval.
Quickie svojí moderátorsko-návodovou prací dělá čest foru takže za mě žádné odcházení!!!

každopádně veškeré erekce které se tu poslední dobou dějí a děly mi dost berou chuť se sem vracet. Nelíbí se mi urážky a dětinské dohadování typu "on řekl,tak jsem mu na to řekl, protože kluci řikali, že říkal....." nechápu to a chápat nechci, každý máme svých starostí dost a fakt nemám náladu to tady číst a kazit si mínění o lidech o kterých jsem si vždycky myslel že jsou dospělí a fajn.

Díky všem...chci tím říct, že pokud mě někdo bude shánět jsem na SZ nebo mobilu protože už sem prostě nechodím tak často a s takovým nadšením jako dřív.
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 19.08.2011 08:13

.... vyjádřil si to docela přesně, jak to cítím i já. Místama to tu už připomíná fórum hašteřivých puberťaček. Bohužel.
K tématu: Quickie - jednoznačně zůstat :!:
Klvys - měl dostat BAN hned zkraje za tu vulgaritu, která tu dřív vůbec nebyla zvykem
a taky to tu mělo úplně jinou úroveň. Způsob vyjadřování musí spolehlivě odradit
spoustu lidí. Nikdo na to totiž není zvědavej, jak si někdo mastí ego
vulgárnostma nahrazujíc tím neschopnost se vyjádřit. No, a to už vůbec
nezmiňuju výrazy jako " tadyk" po kterých se vždycky osypu :mrgreen:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Zuzka
Test driver
Test driver

Příspěvek od Zuzka » 19.08.2011 08:29

to Junior : nenapsala bych to lépe, naprostý souhlas :wink:
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 19.08.2011 08:29

veny píše:Já dokážu přiznat chybu... Ale ty jsi to tady zase rozjel do zbytečnejch extremů, uznávám že jsem občas horká hlava, ale nikdy jsem nechtěl aby se to takhle nafouklo..
ja som sa do nikoho nepúšťal.. začal si si so mnou ty. ci si chcel alebo nie, aby to zašlo takto daleko je tvoja vec.. 2x si napísal že robím moda zle, potom že je tu spusta ludi ktorí maju so mnou zle skusenosti.. svedomie mi nedalo aby som teda niečo neurobil.. keby som tu mal byt nechcenym modom, to radsej teda nebudem žiadnym... dal som ludom moznost na vyjadrenie.. nic viac - nič menej..
veny píše:Hele at se zeptáš kohokoliv s kým jsem mluvil, tak ti potvrdí, že až do toho smazání jsem to bral jedině s humorem... I zminovaný buzi je pouhopouhý vtip... Nebudu si ho tady obhajovat, nebavme se o tom prosím... jestli máš na něj nějaké dotazy tak klidně přes SZ... Nepatří to sem ted...
buzi buzi...registracia je slobodna volba, žiejeme v demokracii , nemal som akosi pravo ho zakázať.. ale podla mna tu od zaciatku nemal co robit.aspon si to myslim
veny píše:To co mě rozhněvalo byl prostě tvůj přístup k věci, kdyby jsi napsal aspon že pro nevhodný obsah smazáno a klvysovi dal warning, klidně i mě tak by jsme se tady o tomhle ničem nebavili... A to uznej a budeš u mě zase frajer... Jsme jenom lidi, o tom žádná
uznávam, mohlo to byt aj takto ako píšeš...
na druhej strane... akú vypovednu hodnotu by mali príspevky na 3 stranách s obsahom "pro nevhodný obsah smazáno"...? podla mna ziadnu.. preto som to riešil zmazanim natvrdo..
proste som to v tej situacii videl ako navhodnejsie riešenie.. človek je tvor omylný.. robí aj chyby.. a nedá sa vyhovieť každému...

peace 8)

------------------------------------------------------------------------------------------

takze ako?
vyzera to tak ze mam ostat modom aj nadalej :bebng:
dajte navrh co s tym bordelom v klvysovej galerke aby ste zase nevraveli ze som niečo spravil zle :nnou:
a toto vlakno... co ...? vymazat? alebo ešte nechat.. keby ste si nahodou niečo rozmysleli?

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 19.08.2011 08:33

Proč bys tohle vlákno mazal? Je tu plnou poučnejch věcí do budoucna. :wink:
Klvyse bych zatím nechal. Jestli bude pokračovat po týdnu ve stejným stylu, tak bych mu zablokoval IP adresu a smazal celou galerku
Obrázek

jonek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jonek » 19.08.2011 09:06

Za mna nie.

Nechcem, aby odchadzali z fora/z adminovania ludia, ktori mu dvihaju uroven...

Quicky je sikovny, zanieteny a nadmieru ochotny, podla mna clovek na spravnom mieste akeho toto forum potrebuje :palec_nahoru:

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veny » 19.08.2011 09:10

silverwolf píše:.... vyjádřil si to docela přesně, jak to cítím i já. Místama to tu už připomíná fórum hašteřivých puberťaček. Bohužel.
K tématu: Quickie - jednoznačně zůstat :!:
Klvys - měl dostat BAN hned zkraje za tu vulgaritu, která tu dřív vůbec nebyla zvykem
a taky to tu mělo úplně jinou úroveň. Způsob vyjadřování musí spolehlivě odradit
spoustu lidí. Nikdo na to totiž není zvědavej, jak si někdo mastí ego
vulgárnostma nahrazujíc tím neschopnost se vyjádřit. No, a to už vůbec
nezmiňuju výrazy jako " tadyk" po kterých se vždycky osypu :mrgreen:
no a o toto jediný mi šlo... děkuju...

Quickie k tomu ostatnímu, už to nechci řešit. Stejně tak jako Klvys jsem zustal nepochopen :D K tomu co jsem napsal, ano napsal jsem to, ale vždy mi šlo o vlákno s klvysem. Vím píču co tady děláš jinak... Ale stojím si za tím, že to co jsi udělal v klvysově vlákně bylo to nejhorší co jsi mohl... Jinak mě mrzí, že lidi co mi psali SZ nevystoupili se mnou a nepodpořili mě, pokud s tebou mají problém, měli by ho řešit s tebou a ne prostřednictvím někoho jiného. Ale co jsem čekal že... Já je tady veřejně jmenovat nebudu.

A pak ještě poslední věc... že jsem to vyhrotil jenom já nesouhlasím, Ano měl jsem na tom asi větší podíl, ale ty jsi se podílel taky.

Oba na to máme své pohledy, asi ani jeden neustoupíme, ikdyž jsme to oba aspon častečně udělali... Takže bych to dál neřešil...

Sorry Juniore že jsem zklamal, ale když to vidíš jenom takhle, půlka věcí smazanejch půlka ne, tak si o tom co se dělo můžeš udělat jen poloviční obrázek.... :dih: Stejně kdo by četl vlákno plný sraček... Takže já jsem pro to smazat klvysovi co uznáš za vhodný, asi by jsi to měl udělat, nebo někdo jiný... A tohle hlasování je myslím taky zbytečné

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 19.08.2011 09:16

teeeeda, chlapi, to uz je parada toto co moze len tak vzniknut :-)
kazdopadne par faktov:
-klvys nevie pisat, napisat normalnu vetu gramaticky spravne nezvlada, to je fakt
-to ze nadava a uraza, to je fakt
-to, ze sa tu najdu jedinci, ktorym sem tam spravi dobre si rypnut a nadalej v tom pokracovat, to je fakt (vid vlakno v sekci poznej ho - komedie, tam to uz davno presiahlo medze a malo sa to zarazit hned na zaciatku),
-takze diskusia nema byt len o klvysovi, ale aj o tych, ktori naschval vyvolavali vasne vo vlakne komedie, pretoze su si na dost podobnej urovni, to je fakt
-to, ze je quickie dobry moderator, to je fakt a svedci o tom napriklad to, ze nebyt toho, ze je farebne zvyrazneny, tak v podstate neviem ze je moderator (samozrejme myslene obrazne), takze si svoju pracu robi velmi dobre

-a najvacsi fakt je, ze energiu treba pouzivat na dolezitejsie veci, ako je hadanie sa na fore :-)

pekny den prajem :-)
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat
Obrázek
Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,
Obrázek

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 19.08.2011 09:17

veny píše: Vím píču .......vlákno plný sraček...
:roll: :dih:
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 19.08.2011 09:56

nejsom teraz na fore moc casto, tak som toto vlakno zbadal az teraz... :oops: a nestacim sa divit ze taketo vlakno vobec existuje... to ze ho zalozil sam quickie, je dokazom toho, ze ten chlap je spravodlivost a asertivita sama !! pre mna je toto hlasovanie smiesne a total mimo realitu... :lol: quickie je jeden z naj moderatorov, o com svedcia aj vysledky hlasovania 50:2 8) 8) 8)

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 19.08.2011 10:30

veny píše:Jinak mě mrzí, že lidi co mi psali SZ nevystoupili se mnou a nepodpořili mě, pokud s tebou mají problém, měli by ho řešit s tebou a ne prostřednictvím někoho jiného. Ale co jsem čekal že... Já je tady veřejně jmenovat nebudu.
no ved.. stále čakám kde je ta spousta lidí.. nemuseli verejne... stačilo zahlasovat..
škoda že ludia maju poza chrbát cez SZ plné ústa argumentov a do očí, resp. do pľacu nikto nič nenapíše..
človek potom nevie na čom pracovat, ako napredovať dalej čo zlepšiť, čo robiť inak, lepšie atd
veny píše:Vím píču co tady děláš jinak...
my nič.. len sa tu tak v zákulisí nudíme a zabíjame volný čas, ktorí by sme mohli tráviť aj inak :idea:
Přílohy
bez_názvu2.JPG
bez_názvu1.JPG
bez_názvu.JPG

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 19.08.2011 10:33

8)
Naposledy upravil(a) silverwolf dne 19.08.2011 10:43, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

vitut
Člen klubu
Člen klubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitut » 19.08.2011 10:39

Moje hlasovani je jednoznacne - ne

Neda mi to, abych se trochu nevyjadril. Posledni dobou mi to tu spis pripomina forum o cemkoliv jinem, nez o autech. Pro spoustu vlaken a prispevku nesouvisejicich s tematem se neda temer nic najit. Clovek vetsinou musi projit haldu balastu, aby nasel nejakou relevantni informaci. Tohle je hodne tezka uloha pro moderatory, protoze udrzet informacni hodnotu vlakna je s pristupem spousty prispivajicich az nadlidsky ukol. Uvedomte si, ze odvolanim jednoho (podle me) kvalitniho moderatora nic nevyresite. Stejne musi prijit nejaky zasah, protoze driv nebo pozdeji to prestane bavit dalsiho z nich, jinak nastava upadek. Lide jsou jako male deti, zkousi, kde jsou hranice a az je najdou, tak hledaji cestu, jak je prekonat. O to silnejsi a neustupnejsi musi byt ten, kdo ty hranice nastavuje a hlida ...
Vadi mi tady vyjadrovani stylem "papir snese vsechno". Ja osobne bych si nedovolil napsat nekomu ostra slova o necem, co se mi zrovna nelibi (auto, fotka, forma prispevku, atd.), vzdycky to chce trochu diplomacie. Kdyz vidim, ze je to nepruchodne, necham toho. Doporucuji knihu Zlata kniha komunikace, metoda mlceni. Strucna recenze viz zde:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011053101

Jinak takovy navrh - kdyz uz existuje nespocet vlaken o kdejake blbosti, proc jeste neni napr. vlakno o gramatice jazyka (ceskeho i slovenskeho)? Muze tam byt vzdycky anonymne text stylem copy/paste, komentar k nemu a treba diskuse. Ted jsou v CR inovovana pravidla, takze by to mohl byt prinos. A co treba vlakno o prispevcich, ktera porusuji pravidla? Predstavuju si uzamcene vlakno, kam admini a modi vzdycky nakopiruji text prispevku, informaci o konkretnim poruseni a muzou se z toho i vyvozovat dusledky. Rekneme takova moc soudni v tehle nasi demokracii ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004

byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

Obrázek

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 19.08.2011 10:57

veny píše: Sorry Juniore že jsem zklamal, ale když to vidíš jenom takhle, půlka věcí smazanejch půlka ne, tak si o tom co se dělo můžeš udělat jen poloviční obrázek.... :dih: Stejně kdo by četl vlákno plný sraček...
:mrgreen: Veny nebuď vztahovačnej, ono je to tak všeobecně, ne jenom o Tobě, Klvysovi....
nikdy si nedělám názor na polovičaté obrázky...

každej ať si dělá co uzná za vhodné, když myslí, že je to tak správné, jen mě prostě nebaví přijít na forum kam se těším a číst tady dohady...ale to už bych se opakoval :wink:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 19.08.2011 11:10

vitut pekne napísaná prvá časť.. hlavne toto
Clovek vetsinou musi projit haldu balastu, aby nasel nejakou relevantni informaci
otázka je , čo s tým
je pekné, že ludia tu komunikuju navzajom
su témy v ktorých je vhodné aby sa debata rozvinula
naopak su temy, a je ich fakt strasná kopa, kde je hruza spamu a naozaj je problem niečo nájsť..
fakt netuším čo s tým, aby ostala kontinuita vlákna zachovaná, lebo je vela takych prispevkov, v ktorych je aspon okrajovo spomenutá podstata hlavnej témy... to že dalsích desat viet je balast a spam uz nikoho netrápi..
to máme ísť príspevok za príspevkom a mazať spamy? zamykať témy kde sa to zvrháva?
potom vznikaju situacie ako vznikla napr. aj teraz..
kym si ludia neuvedomia, že si tu sami z toho robia bordel tak sa to nezmení... my to možme trochu usmerniť, ale na celkovú zmenu, úpravu a vyčistenie tohto fora by bola potrebna minimalne týždnová odstávka a roboty ak na kostole... robit to nikto nebude a uz vobec nie tí, ktorí to spôsobujú
proc jeste neni napr. vlakno o gramatice jazyka (ceskeho i slovenskeho)? Muze tam byt vzdycky anonymne text stylem copy/paste, komentar k nemu a treba diskuse
tomuto celkom nerozumiem :nixw:
Predstavuju si uzamcene vlakno, kam admini a modi vzdycky nakopiruji text prispevku, informaci o konkretnim poruseni a muzou se z toho i vyvozovat dusledky. Rekneme takova moc soudni v tehle nasi demokracii ...
neni zlý nápad
len to bude tažké ustriehnuť, lebo niekto bude potrestaný napríklad za slovo "vím o tom p..u"
ten druhý bude uplne v inom vlákne, ktoré modi napriklad nebudeme sledovat a napíše "vím o tom k..ot"..
to sa ten prvý hned ozve že on bol potrestany a ten druhý nie... :mrgreen:

mne by sa páčilo mať pri každom príspevku hodnotenie karmy... užívatelia by hodnotili či je daný príspevok hodnotný pre forum alebo nie
a potom aj celkovú karmu každeho člena niekde v jeho profile
neviem či toto phbb povoluje ale myslim ze som to uz niekde videl

Zamčeno

Zpět na „Pokec“