Oprava koroze
-
Wolf2
-
couddy
- Zkušený

ahoj tak vás čtu hlavně hurvajze
Také jsem reklamoval, je to tak dva roky. U Janiše v Olomouci, po první návštěvě se mnou doslova vyrazili dveře, nebyl jsem "jejich", nekoupil jsem to u nich atp. To mě dožralo, po třetí návštěvě!! se stále přístup nezlepšoval, takže jsem volal na centrálu k Charouzovi a výslovně si stěžoval na chování FJ a serv. technika a oháněl se podmínkami v servisce. Razítko jsem taktéž neměl... Ale šlo o princip, ne? Nakonec se to povedlo,ale trvalo to déle než měsíc. Byli to zadní levé dveře, teď pozoruju něco i na zadních pravých, ale nemám chuť to absolvovat znovu. Ledaže bych zkusil Carmagnus Přerov? Co skubi? 
-
losfocusos
- Junior

- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
-
losfocusos
- Junior

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
zhruba na třetí straně tohoto tématu začalo moje story s řešením reklamace korozecouddy píše:........., ale nemám chuť to absolvovat znovu. Ledaže bych zkusil Carmagnus Přerov? Co skubi?
přeji pěkné počtení
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
Wolf2
- lubec
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja som dnes bol na jarnej akcii Fordu na diagnostike v Zlíne a nedalo mi nespýtať sa na reklamáciu korózie. Najprv povedali, že treba servisku, keď som povedal, že niekde vyreklamovali aj bez servisky, tak povedal, že mi to môžu pofotiť a poslať na centrálu na schválenie, ale až tak za mesiac, lebo že majú moc roboty na karosárne. Žeby mi svitala nejaká nádej
Ale moc tomu neverím.
Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush...
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
- MartinFocus
- Nováček

Oprava škrábanců
Chlapi nevíte kde najdu na autě číslo barvy, kterou je auto nastříkáné ?
Dík za každou radu.
- milos83
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava škrábanců
Já mám číslo barvy na přední přepážce u motoru. Je to přímo u sáni vzduchu do motou. Hliníková destiška.MartinFocus píše:Chlapi nevíte kde najdu na autě číslo barvy, kterou je auto nastříkáné ?Dík za každou radu.
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Oprava škrábanců
Přesně tak...mám to tam taky....Color a pak číslo!!!milos83 píše:Já mám číslo barvy na přední přepážce u motoru. Je to přímo u sáni vzduchu do motou. Hliníková destiška.MartinFocus píše:Chlapi nevíte kde najdu na autě číslo barvy, kterou je auto nastříkáné ?Dík za každou radu.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- toro
- Nováček

to all
Já to tady také nadnesl a odezva žádná.Strhnul jsem tmel v místech, kde koroze vystrkovala růžky, odrezil, očistil, použil Zn základ, zaretušoval barvou. Byla to piplačka, ale více , jak dvě hodiny jsem na tom s přestávkama nedělal. 4 zimní měsíce zkouška - zatím OK.Spodní lemy proleju teď v létě atikorozním přípravkem na olej. bázi, vyčistím odtoky a budu dále pozorovat. Stejně ty dveře jen opravujou a těm, co je mění dávají zase opravené, až na vzácné vyjímky.
1,8 TDDI 66 kW - HB, red pipe met.
- Martin41
- Pokročilý

Oprava koroze
Tak jsem si pročetl celou story o forďácké korozi a jsem s toho pěkně oprděný. Když jsem před měsícem prodal svoje Toledo, které jsem měl od r.95, nemělo po korozi ani ten nejmenší náznak. Myslím, že jsem s Fordem "střelil kozla". Teď si mohu hodit kačkou jestli mám do Fofana valit Resistin a riskovat že se na to servis vymluví, nebo na to koukat a čekat kdy se to proklube.