Nesmíš se toho bát. Strč ruku do kapsy (myslím v tapecu),zaber směrem dovnitř (sedák si předtím odklop) a snaž se tapec vycvaknout dole. Jsou tam plíšky zacvaklé v kastli. A až to dole bude, tak tapec trochu vysunout nahoru, protože tam je zaháknutý.Alda píše:Jj za tento dotaz bych se taky přimlouval, něco mě tam trošku rezonuje při vyšších basách (je to přímo asi u repráku) a už mě to dosti štve! Nevíte jak to obložení sundat?Fokal píše:Poraďte někdo prosím, jako demontovat obležení u 3dv. vzadu. Bádal jsem nad tim asi 15 minut a nic jsem nevymyslel, hlavně jak začít
Demontáž vyplne dverí a vnitřních kliček
- JardaL
- Nováček
Re: Demontáž vyplne dverí a vnitřních kliček
-
HELP- mam pokazene zadne el. otvaranie okien - zhodit oblozenie dveri-no problem ,ale dostat sa k mechanizmu otvarania -to som inak zapotil a nic.Nemozem dostat zo skla ten vrchny plastovy drziak ,ktory je upevneny na skle,je tam prevrtana diera a taky kolik prevleceny/nechcem to rozlamat/.Prosim o radu diky.........
- supik11
- Nováček
Zkus si přečíst tyhle odkazy, třeba ti to pomůže:paint píše:HELP- mam pokazene zadne el. otvaranie okien - zhodit oblozenie dveri-no problem ,ale dostat sa k mechanizmu otvarania -to som inak zapotil a nic.Nemozem dostat zo skla ten vrchny plastovy drziak ,ktory je upevneny na skle,je tam prevrtana diera a taky kolik prevleceny/nechcem to rozlamat/.Prosim o radu diky.........
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =8&t=10147
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=105
http://www.edisk.cz/stahni/79758/Vymena ... .44MB.html
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja mam na to uriznuty sroubovak , jen jako kulatinu a delam to tak ze si silou ke stahovacce pridrzim ten plast na stahovacce a druhy clovek opatrne kladivem a tim sroubovakem vyklepava ten prostredek , kdyz se vyklepne ten vnitrek atak to same na ten vnejsi plast , ale stalo se mi kdyz jsem to delal sam tak se okno zachvelo tak ze mi bouchlo . tak proto je to lespi ve dvou . zpatky se nasadi ten valecek do okna vcetne toho prostredniho okno se da do horni polohy a pak se vyjede se stahovackou nahoru a je treba hlidat aby ten jezdec najel presne do stahovacky a tim ze se stahovacka vysune nahoru tak to hlasitým cvaknutim zaskoci .paint píše:HELP- mam pokazene zadne el. otvaranie okien - zhodit oblozenie dveri-no problem ,ale dostat sa k mechanizmu otvarania -to som inak zapotil a nic.Nemozem dostat zo skla ten vrchny plastovy drziak ,ktory je upevneny na skle,je tam prevrtana diera a taky kolik prevleceny/nechcem to rozlamat/.Prosim o radu diky.........
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- globe
- Test driver
vcera jsem rozebiral zadni dvere tatovi, vsechno bez problemu.. dneska jsem se chystal rozebrat svoje predni (kvuli vymene klik) a ejhle, problem: vsechny sroubky povolim, oddelam plast kolem kliky, plast kolem ovladani zrcatek, sundam ten bazmek na madle a zustanu vejrat jak puk .. uvnitr madla dveri nemam 2 sroubky, ale nejaky sileny sestihrany ..
neresil nekdo tenhle problem ? vubec nemam poneti, jak tohle vysroubovat ..
..
neresil nekdo tenhle problem ? vubec nemam poneti, jak tohle vysroubovat ..

- globe
- Test driver
tak jsem si musel pomoct sam, musel jsem si vyrobit nastavec na golu, trosku pilovani atd, ale je to dole, ale doted nechapu, kdo tohle vymyslel

-
- Nováček
Návod je ukázkový, paráda. Bohužel mám problém, že nemůžu otevřít dveře. Půjde to i tak tímhle stylem? Ke šroubům po obvodu se asi nedostanu. Má někdo zkušenost? Díky předem.
- Karliczek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim nemam u spolujezdece ve dverich reprak.Zkousel jsem to nejak sundat ten kryt repra a nejak mi to neslo to se musi takhle cely sundat kvuli repraku?dik
Ford Focus 1.8 16V 1999
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj celej tapec musí dolu
-
- Nováček
Když chci vyndat tlačítko stahování oken u spolujezdce musím vyndat celý tapecírunk nebo to jde jednodušeji nějak vyloupnout?
Ford S-Max Duratec HE 2.0 107KW (2010)
-
- Nováček
Odpovím si sám. Stačilo jen odšroubovat šroubek ve výlisku kolem páčky dveří, oddělat ten výlisek a dostal jsem se ke konektoru. To tlačítko jsem jenom vytlačil ven, drží na dvou napružených plíšcích.
Nefungovalo mi zavírání okna spolujezdce, zdá se že chyba byla jen v kontaktech konektoru.
Nefungovalo mi zavírání okna spolujezdce, zdá se že chyba byla jen v kontaktech konektoru.
Ford S-Max Duratec HE 2.0 107KW (2010)