A proto je ST jasná volba

presne, auto sa kupuje podla vyuzitia...ziadny image pred kamaratmi apod.Fokal píše:Táta vždycky, když jsme se bavili o autech, řikal: "Tak hele, kupuješ si auto proto, abys jezdil nebo proto, abys stěhoval?"
Na tohle musim reagovat - nejsme maly fakani co nedokazou chvili pockat. Jasne, ze ted hned ST je super, ale vetsinou resis i par dulezitejsich veci nez tenhle HH na zabavu.... takze asi tak - jinak rikam nevim jak jinde, ale s 2ma deckama kde chces kua brat cas na blbnuti???kozlow píše: jinak pánové, pokud Dzefer řeší dilema, zdali pořídit ST k dětem a někdo mu řekne, ať počká pár let a pak si ho víc užije.. tak to je jak facka vší silou do tváře, argument po kterém se vlije do žil ta beznaděj "dyť já to chtěl teďkom"..
vzdy ked idem sam, nebyva to casto, ale o to viac si to uzivam...liskanet99 píše:kozlow píše: s 2ma deckama kde chces kua brat cas na blbnuti???
liskanet99 píše:Na tohle musim reagovat - nejsme maly fakani co nedokazou chvili pockat. Jasne, ze ted hned ST je super, ale vetsinou resis i par dulezitejsich veci nez tenhle HH na zabavu.... takze asi tak - jinak rikam nevim jak jinde, ale s 2ma deckama kde chces kua brat cas na blbnuti???kozlow píše: jinak pánové, pokud Dzefer řeší dilema, zdali pořídit ST k dětem a někdo mu řekne, ať počká pár let a pak si ho víc užije.. tak to je jak facka vší silou do tváře, argument po kterém se vlije do žil ta beznaděj "dyť já to chtěl teďkom"..
btw kolik ti je a kolik mas decek??
kozlow píše:...Jinak je mi 22 let a malého Fokalíka ještě nemám
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů