Battlefield 2
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 2
A co je na tom? Všechny ty hry jsou na steamu, jestli víte co to je ... To znamená že se dá změnit heslo, email ... a ve hře si můžete v klidu vytvořit svůj profil a nebo hrát za ten co jsem používal já, Nemusíte tak ztrácet hodiny hraním a hned mít ty nejlepší zbraně, které se jinak odemykají i s levely. Nehledě na to, že může na tom někdo ušetřit hodně peněz. Když si vemu že bad company 2 stojí nějakých 9 stovek a k tomu ještě vietnam 350, a já všechny hry bych prodal za 700, tak je to hodně velká úspora peněz A k tomu multiplayeru, nejde jenom o battlefield. Třeba takový left 4 dead 2 a nebo counter strike: source jsou hry, kde je prostě nutnost mít originálku. Na nějakých non steamech je ta hra na hodně nízké úrovní. Jo a když sem napsal že nemůžeš hrát na ranked serverech, tak ty tu tady pořád meleš že se te do hrát, když nerozumíš příspěvku, tak raději nepiš nic Protože já se celou dobu bavím o bad company 2 a ne o battlefieldu 2.
Byl: Ford Focus, TDDI 1.8, Black
-
- .
@Kamikaze211
1) ked chces nieco predat,je tu na to vlakno vytvorene
2) toto vlakno sa vola Battlefield 2..Oki?
3) Koniec zabomysacim vojnam prosim vas tu!
1) ked chces nieco predat,je tu na to vlakno vytvorene
2) toto vlakno sa vola Battlefield 2..Oki?
3) Koniec zabomysacim vojnam prosim vas tu!
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
- Fíkus1596
- Zkušený
Nemusíš bejt hned nabroušenej . Nebudu tady rozebírat všechny hry co jsi nabízel, vybral jsem si BF2, protože ho znám asi nejlíp z těch her a kdyby jsis přečetl další příspěvky, tak tam píšu o tom, že si lidi než aby zaplatili X stovek a hráli na rankedu stáhnou cracklou verzi, s kterou sice nelze hrát na ranked serverech, ale hrát aspoň lz na nějakém nehodnoceném serveru, kde je to pro nás vlastně o ničem.
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to pochopil dobře, bohužel nebo bohu dík bad company 2 nelze hrát s cracklou verzí multiplayer. Hned při vstupu do mulťáku se tě to zeptá na cd klíč a co pak?
víc zde:
víc zde:
Kód: Vybrat vše
http://tehparadox.com/forum/f18/bad-company-2-cracked-servers-941181/
Byl: Ford Focus, TDDI 1.8, Black
- Fíkus1596
- Zkušený
S BC nemám takové zkušenosti, proto jsem o nich nepsal a myslím si spíš bohu dík, takových her je už málo