Handsfree a nefunkční zásuvka

Odpovědět
macda
Nováček
Nováček

Handsfree a nefunkční zásuvka

Příspěvek od macda » 29.07.2010 15:18

Ahoj, nenašel jsem nikde nic podobného, tak jsem si dovolil založit nové vlákno, pokud se to někde řešilo, díky za upozornění :oops:
Mám FFII a nefunguje mi přední zásuvka. Myslím si, že to může být tím, že mám zabudovanou pevnou/origo hands free(taková ta na tunelu). Tak si myslím, že to bere nějak elektriku ze zásuvky. Myslíte si, že to může být tím?? Teda když tam strčím nabíječku, tak mi svítí, jako že funguje, ale telefon se nenabíjí, resp. nic nedělá. Když jsem to zkusil v jiném autě, tak to šlo bez problému. Jo, pojistky jsem kontroloval :lol: No a když jsme u toho, nevíte jestli se dá sehnat nějaká redukce na tu origo handsfree. Je to na Nokii a já mám telefon s mini USB...takže je mi to tam k ničemu, ale nechce se mi to oddělávat z toho tunelu.... páč se bojím, že mi tam budou čouhat dráty a bude to nehezký, ošklivá věc :o) Co jsme s etady dočetl, zak snad jsou k dostání jen na tu starou Nokii. Díky za radu.
Ford Focus II 1.6TDCi (80kw) r.v. 2006

ZaQik
Admin
Admin

Re: Handsfree a nefunkční zásuvka

Příspěvek od ZaQik » 29.07.2010 17:57

... zasuvku rozebrat a podivat se, zda ji "neupadl" dratek.
Drzak na stary mobil vyhodit - dnes uz se to nedela. Misto nej tam myslim jde dat dil finish 1421242.
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

macda
Nováček
Nováček

Příspěvek od macda » 16.08.2010 15:42

Tak nakonec jsme při sobotním dešti vlezl do auta, chvíli jsem si s tím hrál a rozhodl se vyhodit ten díl s handsfree. Musel jsem teda oddělat celý tunel, ale povedlo se :hhura:
Zůstala tam jen větší díra v tom obdélníkovém výlisku po drátech a jedna díra v držáku na kelímky od šroubu. Do toho obdélníkového výlisku jsem vložil na dno gumu a vypadá to docela dobře. Takže vše vyřešeno a zásuvka funguje. Musel jsem s tou zástrčkou dost kroutit, ale chytla se.
Takže hotovo :P Díky za radu

fofozar
Nováček
Nováček

Příspěvek od fofozar » 31.05.2011 20:53

macda píše:Tak nakonec jsme při sobotním dešti vlezl do auta, chvíli jsem si s tím hrál a rozhodl se vyhodit ten díl s handsfree. Musel jsem teda oddělat celý tunel, ale povedlo se :hhura:
Zůstala tam jen větší díra v tom obdélníkovém výlisku po drátech a jedna díra v držáku na kelímky od šroubu. Do toho obdélníkového výlisku jsem vložil na dno gumu a vypadá to docela dobře. Takže vše vyřešeno a zásuvka funguje. Musel jsem s tou zástrčkou dost kroutit, ale chytla se.
Takže hotovo :P Díky za radu
Prosím Tě, nemohl bys mi poslat návod jak si to demontoval, nemůžu se do toho nijak dostat. Díky moc
FoFo II, 5 DV, 1,8 TDCI 85 kW, 2005

macda
Nováček
Nováček

Příspěvek od macda » 01.06.2011 15:30

No už je ot přeci jen doba co jsme to dělal, ale sna dsi vzpomnenu....
Mám p=ocit, že jsem se tam musel dostávat přes kryt řadící pák y apak taky v zadu na tunelu jak je přihrádka/popelník pro zadní sedadal, tak jsem to měl oddělané. A taky jsme oddělával ty plastové kryty tunelu, co jsou ve předu. Tam je taková záslepka, pod kterou je šroub. Ale fakt si toho už víc napamatuju.. :cry:

fofozar
Nováček
Nováček

Příspěvek od fofozar » 01.06.2011 19:38

díky, moc o víkendu se do toho pustím
FoFo II, 5 DV, 1,8 TDCI 85 kW, 2005

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“