Divný zvuk při prudkém sešlápnutí plynu
- KASHA
- Pokročilý
Re: Divný zvuk při prudkém sešlápnutí plynu
Oživuji tenhle topic. Zpísknutí se stalo kovové zachrastění při každém zařazení a puštění spojky, při zaraženém kvaltu při prudkém zrychlení nebo z vyšších otáček puštení plynu zachrastění "jakkdby řetěz či co" Jde to slyšet nejlíp mezi barákama při otevřeným okýnku. V servisu mě vyfakovali stím, že to je velkem motor, šecko natěsno a nejspíš to bude jenom rezonovat nějakej plech, ale měto teda už pěkně sere 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak ten zvuk přesně zní, ale mám pocit, že to jsou typický příznaky odcházející dvouhmoty
Ale třeba kecám...

ST150
- KASHA
- Pokročilý
Dvouhmota byla měněná před cca 3/4 rokem, ikdyž to pískání co přešlo v tohle chrastění začalo právě tehdy. Upozornil sem je nato i v servisu, kde mi i měnili, že to bude nejspíš chyba v instalaci nové, ale odpověď byla, že to bude někde něco jenom cinkat. - v rámci záruky by to měli podle mě zkontrolovat. 

FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Aha...to by teda měli
Jeď s tim jinam, tihle vypadaji velice ochotně...

ST150
- KASHA
- Pokročilý
Nejhorší je, že jeto muj kamarád (ten dělá teda přijímacího technika) a dost často mi vychází vstříc. Spíš bych řekl, že mechoši co tam dělají rukama sou nějací divní. Při předávání auta po výměně dvouhmoty sem to nakopl a úplně šílený kovový zvuk, jako by někde cinkal kus plechu o něco. čučeli nato, jestli prej to nedělalo předtím? Tak sem se už kapku nasral a říkal sem, jestil si dělá e mě prdel a ať do dají okamžitě dokopy. No nakoec to byla chyba mechanika, kterej něco zapomněl dotáhnout nebo co. Takže mám jisté podezření, že toto tenkrát způsoblo tohle momentální chrastění.