Jíte za jízdy?

Moderátor:phofy
Cogito
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Re: Jíte za jízdy?

Příspěvek od Cogito » 18.05.2011 13:41

tak většinou za jízdy jen takovou ověřenou klasiku, co nenadělá moc bordelu....gulášek se šesti, klobásku s hořčicí a křenem nebo zemlbábu... :mrgreen:
ale dobře no, v reálu za jízdy moc nejim, spíš musim mít vždycky po ruce pití (ke guláši samozřejmě pivko), ale spokojim se s vodou, popř. ledovej čaj....když jedem někam dál, tak ty domácí toastíky, ty bodnou a jinak klasika stavíme v meku, popř. nějaká bageta na benzínce, ale to snim většinou hned tam... :lol:
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter
Obrázek

Janjan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Janjan » 18.05.2011 15:16

Téměř vždy mám v autě vodu. Je dobrá na žízeň a může se hodit i k jiným činnostem :wink: . Na delší cesty beru ovoce. To si dám i během řízení. Na větší svačinu zastavím u benzinky a najím se mimo auto, protože jsem nešika - svíčkovou bych si určitě nalil mezi nohy :lol:
C-Max 1.6 Duratec 74kW Gen-X SEA GREY, r.v.2010, spotřeba 6,4/100, od 8.7. 2016 jezdím na LPG

Radekjo
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Radekjo » 18.05.2011 18:56

Vodu mám (čistou) aj žvýkačka tam někde je ale jídlo při jízdě nejím jo párkrát jsem měl nanuka ale jinak nic. Nejezdím nárazově a tak když jedu dál tak si před jízdou dám něco lehkého (třeba guláš s pěti knedlama :-).
FM MKV 2,0 TDCI 15

FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije) :nunu:
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 19.05.2011 14:21

yeshterr píše:Když jsem jel s kámošem asi před 5ti lety makat do Belgie, dlabal jsem už skoro od baráku řízečky od manželky...klasika... :D . V Rajchu na dálnici jsme rozvedli (samozřejmě s řízkem v ruce) debatu, jestli je v nějaké evropské zemi zakázáno dlabat za jízdy. Zrovna když jsem se mocně zarafnul do šniclu, zahlídl jsem periferně jak za náma vystartovali Simíři z Kobry (naší obouchaný Feldy si nemohli nevšimnout). V tu chvíli jsem se tak lekl, že jsem se málem udusil. Když jsem to po cca 5ti km, co nás táhli za sebou z dálnice na celnici, rozdejchal, zařekl jsem se že už v cizině baštit za jízdy jako řidič radši nebudu. Beztak se při delší trase v cizině rád protáhnu a jídlo mi padá do žaludku líp ve stoje než do zmáčklýho břicha v sedačce...
Pockej a vono se nekde fakt nesmi jist za jizdy? :shocked:
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

Cogito
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cogito » 19.05.2011 14:49

no mam za to, že jíst, pít a kouřit maj zakázaný řidiči s právem přednostní jízdy, ale my smrtelníci ne :) Ale taky by mě to zajímalo, jak to teda je např. v tom reichu?... 8O
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16V trend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter
Obrázek

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 19.05.2011 15:08

Sem tam, když je čas/pro peníze/jdu si zajezdit na MHD autobusem, tam nesmíš za jízdy /ve všech autobusech,i dálkovej / jíst ,pít a ani kouřit. :oops:

http://www.liaz.cz/forum/index.php

Tady se dozvíš víc.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

Cogito
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cogito » 19.05.2011 15:18

fakt jo? tak to mi vnuklo vzpomínky na řidiče autobusu, se kterym jsme jezdili na střední, kterej si běžně za jízdy loupal mandarinky, pil kafíčko a cigárko taky nebylo vyjímkou :D Ale mě spíš zajímalo jak je to normálně v autě a třeba v tom rakousku apod. :wink:
Obrázek

C-Maxis
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od C-Maxis » 19.05.2011 16:31

Mam pocit, ze to jedeni je u nas taky problem. Urco by se to dalo napasovat na nevenovani se ...
Ale nevim to jiste. Co vim, ze kdyz uvidim kontrolu, nebudu pred nima jist za jizdy. A AT/DE uz vubec.
Ford Focus C-MAX, GHIA 1,6 TDCi 80kW DPF, 2007 pred FL Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 19.05.2011 16:44

No, tenkrát mě Simír zahlídl jak mi z kušny visí řízek jako kolo od vozu a na celnici pak nepadla o tom ani hláška, takže v rajchu to asi s největší pravděpodobností neplatí. Dostali jsme se k tomu tenkrát snad přes zákaz řízení v obuvi bez pevné paty.To sice taky nevím kde je zakázaný, dá se to určitě vygůglovat, ale má to snad v budoucnu platit i u nás (to jsem slyšel). Já tyhle věci moc neřeším, jen když se to někde doslechnu či dočtu, tak to dodržuju. Jinak s tím jídlem jsem se zařekl proto, že vždycky jako na potvoru když jsem v cizině zabloudil a chctěl se zeptat na cestu, na ubytování a nebo mě odchytili cajti, tak vypadalo krajně trapně že po otevření pusy mi z ní vypadl guláš s deseti :oops: :lol: . Daleko víc mě ale zarazilo, že Simír na celnici, potom co jsme zastavili a já pootevřel dveře že mu jako dám papíry, začal tasit kvér a mířit na mě. Kámoš na mě jen zařval ať zalezu zpátky a zavřu dveře. V tu chvíli mě to tak položilo, že jsem přibouchnul dveře ale jen tak blbě na jedno zacvaknutí, takže zůstaly pootevřené...no a já jak trubka svíral v ruce madlo a nevěděl jsem jesli je mám pootevřít a znovu zabouchnout a nebo nic nedělat. Kdyby mi kámoš neřekl, že už bych mohl stáhnout vokýnko a podat mu papíry, držím to madlo snad ještě dneska :irre: :lol: . Pak se nám omluvil, že prý od tý doby co nejsou hranice, posouvají si je v autech kam chtějí a že na hlavním tahu z Holandu, kudy se vozí fet do Čech musí být obezřetní. My jeli opačně směrem na Holandsko tak nevím, asi chtěl ukázat respekt. A u mě ho v tu chvíli měl, ve filmu to vypadá jako sranda ale tenkrát mi dobře nebylo. No, pak jsme museli na přinesenej stůl vše vybalit včetně rozmotání ponožek a po dvou hoďkách prolejzání se psem nás pustili. A pak už jsem celý německo po řízku ani nevzdech :lol:.

Apropós - jak píše C-Maxis, když natrefíš u nás na rejpala kterej bude mít čas a bude si chtít zamachrovat před kozatou kolegyní, tak tě přesně bude točit na těhle věcech. Kámoš jednou takhle rejpal do cajta, ten se naprdnul, začal ho zkoušet z předpisů rovnou u krajnice a pak snad zkončil u nějakýho přezkoušení.
A mě se stalo něco podobnýho, ale to je nadlouho. Jinak by mě zajímalo, jak to vypadá když si takhle člověk frčí, klídek, pohoda, baští si a najednou ŘACH a díky airbagu vdechne třeba celý kuře :totlsmile: . Dobrou chuť!
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS

Cogito
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cogito » 19.05.2011 16:56

no když to tak čtu a vzpomenu si na loňskou cestu s kámošem do holandska, resp. z holandska, tak je mi ouzko.... 8O :D :lol: ...ale nejvíc ten odér v autě ovládly stejně ty dobroučký syrečky :D , to byla síla...tak měsíc se to tam ještě drželo :mrgreen:
Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 19.05.2011 17:13

Když nejseš nápadnej, tak je to asi v cajku. My měli nevýhodu, že jsme jeli v už provařeným autě. Prostě si zadali do kompu SPZtku a po chvíli vystartovali. Říkal mi, že v tomhle autě byl zadržen řidič pod vlivem drog. Pasy tenkrát vidět nechtěl, ani občanky, jen se ptal jesli máme ten výjezdní formulář E100 nebo 102, pro práci v unii. ten jsme měli a pak nás teda pustil. Jen co jsme vyjeli z celnice tak už to z kámoše lezlo...když jel z minulý montáže, tak večer odpálili brčko na rozloučenou. A ráno taky, měli toho hodně z Holandska a montáž zvládli daleko rychleji než se předpokládalo. Vozit to přes Německo rozhodně nechtěli, tak to tam všechno sčadili. Když pak stavěl v Rajchu na pumpě na kafe, měl oči jak angorák. No, a toho si všimli pánové co postávali s kafíčkem vedle u stolu. On jich ale ne, a když vyjížděl od pumpy, tak ho haltli, nechali ho počůrat papírek sepsali s ním protokol na cajtárně a s tím, že má na půl roku po srandě s řízením v Německu ho pustili. Další kolega si musel vlézt za volant a dokroutit to do Čech. A milýmu kámošovi přišla domů pokuta v přepočtu na 17000,-Kč :puke_r: . A proto prej dal volant mě, páč věděl že nehulim :mrgreen:
Obrázek
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,

Cogito
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cogito » 19.05.2011 18:13

hmm, to muselo bejt taky pěkný :D to my jsme převáželi takovej menší pytlíček, ale víceméně jsme v tom byli docela nevinně. Začalo to tak, že jsme měli s sebou v kempiku v amstru pěkně vodničku a spoustu prímovejch tabáčků, takže jsme si tam jeli hlavně na tom (a na red light district samozřejmě :mrgreen: ). Ovšem den před odjezdem zavonělo pár našich tabáčků mladejm němcům, který přišli s tim, jestli bysme jim trochu nedali, že maj nějaký hnusný...tak řikam neni problém, ovšem nepočítal jsem s tim, že na oplátku dostanem pytel :mrgreen: no a přece to nevyhodíme žejo :D tak jsme to dovezli až domu....je fakt, že podezřelý jsme asi nebyli (až na ten strašnej smrad z těch syrečků), ale i tak...
Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 19.05.2011 20:31

...trochou těch syrečků opatlat psovi na celnici čumák a nevyčuchal by ani prd...že vy jste to tak měli narafičený, viď? :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile:
Obrázek

Cogito
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cogito » 19.05.2011 21:18

tak tak...byl to dokonale promyšlený mafiánsky podlý plán 8) :twisted:....a vubec celá ta akce :mrgreen:
Obrázek

Yeshterr
Test driver
Test driver

Příspěvek od Yeshterr » 19.05.2011 21:42

asi si je narvu do nosu taky, až půjdu přebalovat malou :puke_r: :puke_r: :puke_r: dík za tip :hhura: :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“