- víte někdo, jak velké je sele o váze 40kg a 30kg? Myslím rozměrově na délku a šířku, když se napíchne na rožeň. gril by měl být co nejskladnější, kvůli převozu v autě (ikdyž kufr auta mám dost velkej

- máte někdo vlastní podomácku dělaný gril? Mám nějakou představu, ale rád bych se inspiroval u zkušenějších s již vychytanými dětskými nemocemi. Např. zvažuji topeniště udělat předsazené, aby se netopilo přímo pod masem.
- grilovací jehla a motorek se dá sehnat na netu (máte někdo motorek např. ze stěračů? nejsem elektrikář, takže nějaká rada by se taky hodila).
- někde jsem četl o tom, že se gril musí vyvažovat (pro rovnoměrné zatížení motorku), ale nikde jsem nevyčetl jak na to.
Doufám, že se mezi námi najde někdo, kdo by mohl na tyto a určitě i mnoho dalších otázek zodpovědět.
Díky za jakoukoliv radu, postřeh, nápad, zkušenost