Co jsme to za národ???

Moderátor:phofy
Odpovědět
Marťas
Test driver
Test driver

Re: Co jsme to za národ???

Příspěvek od Marťas » 07.05.2011 08:54

jakub.sampon píše:moji psy by nikoho v životě nenapadli jen štěkaj,ale za tu dobu co je máme tak nikoho nenapadli ,jsou vycvičený :)
Takovych uz bylo, co to rikalo.....a ted sedi :wink: .

Taky mam psa, ale chodi jen na voditku (zatim jen stene). Predchozi mel i nahubek...
Pokud jsi mel nekde v noci zabehle 3 ne zrovna male psy a byl od nich daleko a nereagovali na zavolani....ani trochu se nedivim reakci majitele zbrane :!: Navic Te upozornil :wink:. Jit navic s malym ditetem, tak by za to majitel psu potreboval po tlame :nunu:
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

Scooby
Junior
Junior

Příspěvek od Scooby » 07.05.2011 08:57

pkadecka píše:U sousedů vedle babičky měli vlčáka, co napad jejich kluka, kous ho snad zezadu do hlavy a to ho znal od malička!
Tak to mu ten kluk musel na 100% neco delat.
-
Obrázek
"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 07.05.2011 09:37

Mám taky psa (sic ještě štěně) a moje snaha je ho mít pořád pod kontrolou. Nenechal bych ho bez vodítka když je poblíž nějaký člověk, protože chápu že i když je pes zatím malý a přátelský tak pro některé lidi to může být traumatizující. Tohle není ani tak o zákonech, ale o inteligenci lidí co si psi pořizují. Opravdu nesnáším lidi co mají psi na volno, ty uvidí našeho malýho a za volání páníčka z hrozné dálky že nic nedělají ho s vrčením obklopí.
Jakub.sampon spíš by ses měl nad sebou zamyslet, chyba nebyla na straně druhých ale na tvé :!:

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 07.05.2011 09:51

jakub.sampon píše:Tak vážně nechápu co jsme to za národ a kam až šahá mentalita někteřích jedinců,o co jde?
Byl jsem vyvenčit 2 vlčáky a jednoho labradora, tak jdu po polní cestě naprostá tma nikdo nikde,při cestě zpátky slyšim dva mužské hlasy asi 50metrů od sebe tak volám psi ,no a ty už byli někde ve předu takže nepřišli,a pak jak se blížím k těm chlapům tak volám na psy at dou ke mě,tak poslechli a ten jeden zavolejte si ty psy a já:mě je to jedno at vás klidně snědí(slušně),a on nic byl ticho a ten jeho kamárd já vám ty psy klidně zastřelím,tak já fajn zavolám policii,a on se zasmál,a pak v dálce slyším já mu ty psy zastřelím,a já na něj řvu tak fajn a já zastřelim tebe....?
Ocividne te ty psy neposlouchaj, takze voditko je naprosta nutnost, s tema chlapama naprosto souhlasim :!: Ty bud rad, ze si nedostal este prez drzku za ty kecy, odemne z bys ji mel ... :irre: Tohle neni o narodu, ale o tobe :idea:

Hal9000: Naprostej souhlas :palec_nahoru:
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

mates444
Nováček
Nováček

Příspěvek od mates444 » 07.05.2011 09:51

Divnej národ seš myslím tak trochu ty :mrgreen:
Po tmě venčíš dva vlčáky a labradora a když se chlapíci leknou (lekl bych se taky) a řeknou ti ať si je zavoláš, tak seš na ně ještě držkatej...
Píšeš, že jsou vycvičení, ale na zavolání ti nepřišli :D

A za chování tří psů navolno bych ruku do ohně nedal i kdyby byli sebelíp vycvičení. Je to smečka. Chlapík na něj z blbosti zvedne ruku a už ho budou tahat po zemi...

mates444
Nováček
Nováček

Příspěvek od mates444 » 07.05.2011 10:05

Scooby píše:
pkadecka píše:U sousedů vedle babičky měli vlčáka, co napad jejich kluka, kous ho snad zezadu do hlavy a to ho znal od malička!
Tak to mu ten kluk musel na 100% neco delat.
Nemusel. Někdy psovi stačí málo a prostě si to špatně přebere. Měl jsem vlčáka, kterej poslouchal na slovo. Podědil jsem ho až když mu bylo cca 5 let a měl jsem ho asi 2 roky, když pokousal kámošku a to ji vidíval skoro každej den a bral ji v pohodě.
Jednoho pěknýho dne jsem s tou kámoškou dělal venku kraviny a ona mi skočila na záda a začala křičet. Vlčákovi najednou hrklo v bedně, vystartoval, chytl ji za lýtko a pěkně ji potahal po zemi.
Nechápal jsem. Byl jsem v šoku. Nenapadlo by mě to ani ve snu, ale stalo se. Podobnejch situací určitě ten pes pár zažil a nikdy takhle nezareagoval. Kdybych to nezažil, tak bych tomu nevěřil.

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 07.05.2011 10:07

pkadecka píše:
jakub.sampon píše:to pkadecka:idiot si jedině ty,viz přečti si svoji reakci tasim pistol,takže nejn že by si zastřelil osobní majetek kde hrozí trest až 5 let,ale naprosto by si nezvládl situaci...?nerozumim tomu jaký by si měl ten důvod tasit pistol ,jen že uvidíš psy to si děláš prdel??? jako si normální ? to mám brát tak že když uvidim na ulici 3 psy z dálky tak nemám váhat jestli mi něco udělaj a rovnou střílej?? :irre: nechodíš náhodou na psychyatrii?
PS:vážně bych ti v životě neradil se takhle zachovat nebo skončíš ve vězení :)
Když se ke mě poženou tři psi typu vlčák nebo labrador a pán nikde, bude mi u prdele nějakej osobní majetek, nenechám se od nich napadnout. Když ty psy neznám, nemůžu vědět, jestli jsou vycvičený nebo ne, navíc jak jsem napsal, KAŽDEJ páníček je přesvědčenej, že jeho psi nic nedělaj, i ten debil, jehož hovado si běhalo po ulici a skákalo na lidi a kousalo je do rukou.

Nenapsal jsem, že bych okamžitě odstřelil každýho psa v dohledu, ale bejt v tý situaci, tak jsem připravenej s pistolí v ruce a když se ten pes ke mě dál požene a bude to vypadat na útok, pak teprv bych střílel. Moje zdraví a život je mi cennější než nějakej cizí majetek nebo pes. Ty to máš snad opačně?
jakub.sampon píše:Co se týká těch volnejch psů,koho b napadlo že o půl noci potkáte nějaký vožraly?
Samozřejmě oni jsou ty špatný. Koho by napadlo, že potká o půlnoci nějaký volně pobíhající psy? Měli při tý příhodě náhubky?
S tím s tebou souhlasim ,to jsem rád že se to vyjasnilo :) kdyby ty psi chtěli na člověka zaútočit tak to chápu že je zastřelí ano,proti tomu byhc se neohradil,ale říct to jen tak mi příde trochu na palici.
Určitě sou taky takový co maj psa kterej napadá,a paníček si mysli že nikoho nenapdaj souhlasim,ale jak sem už psal jsem přesvědčen že by nikhoo nenapadli,no nic nebudeme to tady rozmazávat :)

Marťas souhlas,kdyby tam byli malí děti tak je to něco jiného,ale ty tam nebyly...
Kóťa:jasně souhlasim,ale já byl nasranej ,tak je to trochu moje chyba :)
Ono jít o půlnoci v dobré víře vyvenčit psy a potkal ožraly to je na palici :wallbash: aspon sem se zas poučil a seru na to příště ,radši at lítaj po parcele....
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

Sobull
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Sobull » 07.05.2011 10:08

jakub.sampon:Já bych ti i věřil, že máš psy vycvičený, ale jak to může vědět protistrana? Co měli dotyční za informace?
Proti nim stály (možná i běželi) tři velký psiska, na pánovo odvolání nereagovali, na jejich výzvu k odvolání si z nich páníček dělal prdel (pokud jsi to řekl, tak jak jsi to napsal, mohli to brát i jako výhružku).
Věřím, že případné použití zbraně by bylo vyhodnoceno jako oprávněné. Bohužel pro tebe...
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 07.05.2011 10:12

jo jo jasný :)
jak říkám už na to radši seru je venčit,udělal sem to jednou a naposled :)
Jen mě překvapila ta reakce toho člověka :)
Lidi stalose někomu už to že si soused stěžoval že psy štěkaj?
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

Zdwora
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdwora » 07.05.2011 10:15

Bratrankovo soused si poridil psa, kterej celej den tu hubu nezavre, po hodine u nich na zahrade bych ho taky nejradsi nacpal do burtu, ale to je extrem ze jo... Jinak to je samozrejme normalni, ze pes obcas stekne.
"Vysmivam se do ksichtu vsem nechapavejm k0k0tum!" by Řezník

Obrázek

mates444
Nováček
Nováček

Příspěvek od mates444 » 07.05.2011 10:17

Já jsem teď nasranej na sousedovýho psa. Nastěhovala se sem do baráku nová rodina a dotáhli si dobrmana, kterýho zavíraj do kotce. A jelikož tu není zvyklej tak do půlnoci někdy štěká a vyje. Zastřelil bych ale páníčky a ne psa :D
Sám mám 3 psy kteří samozřejmě štěkají, ale tohle je moc :D

pette
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od pette » 07.05.2011 10:21

kdo byl někdy vožralej a nebo pokud je střízlivej venčí psa, tak by měl předvídat reakci jak se chová smečka ožralejch (přesun do jiné putiky) a jak se chová smečka psů (na lovu). Dneska jdu na dvě :beer: pokud potkám navolno jorkmuta tak mi to neva a větší by měl být na vodítku :bebng:
Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4

měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 07.05.2011 10:21

Koukni do nedávné historie-každý majitel psa,který někoho pokousal(napadl),tvrdil,že to nikdy předtím neudělal.Je jedno,jestli je půlnoc a jsi na poli-pes má být zajištěný dle zákona.To,že Tě neposlechli na zavolání svědčí o tom,že v ten moment na Tebe sr.. Žes potkal nějaké "ožraly" a ono měli blbé kecy...Mně někdo říct,že mně ten pes sežere,tak i střízlivý reaguju a jdu shánět pekáč a česnek(obrazně :mrgreen: )
To štěkání po 22,00 by se dalo kvalifikovat jako rušení nočního klidu.Za psa odpovídá majitel.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

markkepi
.
.

Příspěvek od markkepi » 07.05.2011 10:23

Vy to tam urcite nemate ako my tu ked si dovolite mat psa bez vodzky!Tu by ti ho zradosti nejaky zadubeny polovnik zastrelil!
Kazdy pes ma byt na voditku bez toho aky pes to je,ci taky ako mam ja,ci yorkshire ci civava!!Kazdy!!
Pravidlom u nas je skor ze maju na volno tych malych grmlov a uz neraz sa stalo ze skocili do mojho!Neznasam ich,neponaucia sa!Jedneho pekneho dna sa moj nahneva a vrati im to!!

PES MA BYT NA VODITKU!!!!
Focus mk3 ST
Kuga 4x4

exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i

mates444
Nováček
Nováček

Příspěvek od mates444 » 07.05.2011 10:25

miki21 píše:Koukni do nedávné historie-každý majitel psa,který někoho pokousal(napadl),tvrdil,že to nikdy předtím neudělal..........
Přesně. Nikdy nevíš. Dnes už jsem o tom přesvědčenej taky :D A můžeš si myslet, že máš psa vycvičenýho jak chceš. Jsou situace, který neovlivníš. A pokud máš psa s velkou tlamou, tak máš zaděláno na pěknej průšvih :palec_dolu:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“