Zdravím všechny....Za mě byl sraz nejvic dopohody .....potkal sem se s lidma s fóra, ktery bych asi normálně neviděl, takže díky ....A návštěva z Prahy ....Zonixxi, Zuzko, Veny a Štefane strašně rád sem vás poznal a posezení u mě bylo super. Perfektní pokec, dobré víno....a hlavně super lidi. Rád sem vás poznal a doufám že to zase zopakujem....za mě Prague group ....perfekto krutoři
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
..přesně jak bylo a bude jistě řečeno, parádní srázek, supr lidi, ikdyž se to trošku rychle rozuteklo, Bůčimu patří velké díky jak za pujčení svářečky na plasty (furt to drží) tak i za azyl....jak večer tak ráno, snídaně....no prostě všecko.
....příště přijedeme zas a v hojnějším počtu
ST340 by DreamScience( 343PS 242kW 547Nm ) EX: Mondeo Mk4 Titanium S
Tak nevím proč jste tak rychle odjeli.. po jídle jsem dali stoli dohromady a ještě jsme seděli ještě dál!!
Každej potom říkal, proč jste tak rychle odjeli, když jste přijeli z takové dálky..
Mohli jsme přijít ve věčím počtu k Bučimu aspoň na chvilku....
To Vlastik: Jojo odjezd byl trochu rychlejší, ale slibyly sme Frantikovy opravu nárazníku, kterej furt drží a musely sme ještě přes interšpár a vinotéku a i tak se ta oprava protáhla až do tmy ...asi to bylo tím vínem a tím rachtajícím focusem Ale není všem dnům konec a tahle akce se doufám nekonala naposledy
Jinak díky všem z Prahy že se na moravě u Bučiho líbylo....jste supr lidičky a peckaři maximální a zuzka nám tam dělala krásnou dámskou společnost a doufám že to u mě nebylo naposledy. Po všech těch mrdách ktery mě teď potkaly, byl ten víkend strašně psychycky uvolňující a díky Vám všem za to
Jinak Frantik má opravdu krááááásny mondeo......všechna čest drakoune
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....