Vy ste si fakt myslely že Vás nechám spát na zahradě ...Neblázněte, dyť je tam kosa...ve stanu se mi nechce spát ani v létě ....už zítra...těším se ....a krkovička vypadá taky dobře tak to všechno snad vyjde jak má
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
já myslím že už nic nechybí...maso v cajku, spani v cajku, piti ste řikaly že nějaky dovezete vy + alko a nealko co mám já, kuřivo taky v cajku....já myslim že v cajku
...a jakoby toho nebylo málo, tak sem si řekl že tu myčku teda eště stihnu, tak jak kmitám z města tak bum rana a na okně ďulek jak p.ča...mě se teď opravdu vede uplně všechno ....eště že sem si ty okna všechny pojistil ...pk tom všem už vysávání nebudu ryskovat...možná vyklepu koberečky, ale hlavně opatrně........
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Mozna se stavim na chvili, pokud bude slusne pocasi a zdravi mi dovoli. Z Ovy je to kousek
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Takže za Pražáky... Vyjíždíme v 10 ráno, takže by jsme měli dorazit akorát... Ale víte jak to chodí, než se slezeme, než něco nakoupíme... No takže zkrátka a dobře nějak dorazíme... Těšíme se...