Zatékání vody do kabiny.

Moderátor:phofy
Zamčeno
kenad

Zatékání vody do kabiny.

Příspěvek od kenad » 14.04.2011 10:35

Zdravím všechny. Mám Ford FOCUS ST170 2,0 lt a vznikl mi problém. Pod palubkou vedle středového sloupu na straně spolujezdce mě zatéká dešťová voda. I když jsem zjistil že mi na předním skle netěsní to plastové torpédo (nevím proč se to odchlíplo ale nemůžu ho tam dostat zpět), myslím si že by někde v tom mezimotorovém prostoru měly měly být odtokové kanálky a vodu pustit ven. Voda se tam může přece objevit i vysrážením a nebo z druhé strany, kde je ten plast děravý pro nasávání vzduchu. Máte tady někdo nějakou radu? Fakt je ten že jsem to podrobně nezkoumal a může tam být nějaká jiná zrada než ty kanálky. Navíc ani nevím kde jsou, pokud tam tedy jsou. Díky za radu Jirka.

HmerX
Test driver
Test driver

Re: Zatékání vody do kabiny.

Příspěvek od HmerX » 14.04.2011 10:49

Jsi v sekci MONDEO :idea:
Ford Focus 2005 2,0 TDCi

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Zatékání vody do kabiny.

Příspěvek od Kóťa » 14.04.2011 11:17

Ano,tady je opravdu sekce pro mondeo.

Ty kanálky tam jistě musí být,možná je máš zanešené bordelem a voda ti stéká do interiéru přes pylový filtr.Budeš to muset rozebrat a podívat se.Torpédo je dobré utěsnit silikonem.Pod torpédem je takový žlab,aby voda netekla na pylák,můžeš ho mít prasklý a co steče ze skla,tak jde zase do pyláku.Spíš jdi do sekce focus a příště líp hledej!

http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... mit=Hledat

LOCK :arrow:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

Zamčeno

Zpět na „Karoserie - Mondeo“