http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ford/focus/8710518
Ale mám radost z tý ceny...sice mám o 40 tkm vyšší nájezd, ale čert ví, kolik má v reálu tohle + mám lepší výbavu... Dobře zainvestovaný peníze!

díky za info presne myslím to oranžový. Já teda tomu nerozumím, ale když to bylo nevě lakovaný a dveře maj jinej odstín, to bylo teda nejak trefený? Nebo proč když je novej lak tak se už nekde loupe to je taky nejaký dívný? Ty jsi to auto i projízdel?karel_st170 píše:To auto jsem chtěl loni koupit a auto bylo celé lakované a pán to i řekl....![]()
Je to celkem pěkně ale dveře jsou tmavší pač byly sundávány a na pravé straně na chladičové stěně jsou jiné matky a na zadním nárazníku se loupe lak...teda on se loupaj i jinde ale nevím už kde.
Bylo opravdu za víc když jsem ho chtěl koupit..myslím cca 43t
A taky mě zarazilo proč to má odřené tlačítka na ovládání klimatizace...to jsem ještě neviděl na tenhle nájezd...![]()
Ale musí se uznat že ta cena je teď luxusní...ale.....
...to verim - znam toRedZero píše:nebude to lehké loučení
Adame, tak nakonec přece? Takže projekt STdriveRS asi postupně odumře co?RedZero píše:Tak to vypadá, že v brzké době bude jedno ST na prodej .. více info u mě.. až to bude úplně aktuální určitě ho sem hodím .. ( nebo stačí mrknou ke mě do galerie .. )
nebude to lehké loučení
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů