Chudák Damon, jel dneska do F-M a cestou mi vzal ty jeho kola. Ráno kolem půl deváte psal, že stojí na 174 km D1 na Brno a v poledne, že zase stojí v koloně před Hranicema na Moravě.

Pánové važte slova. Mám co do činění se zimní údržbou, trošku se tím živím a na tohle a na výlevy kamioňáků kecajících do mikrofonu z otevřeného okýnka v tričku s krátkým rukávem o tom jak silničáři zaspali, jsem alergickej ! Mluvil jsem s kolegou – nočním dispečerem, který měl včera směnu. Čekalo se ochlazení, ale ne tohle. Vy jste někdo něco takového snad čekal? Vzhledem k letošnímu počasí, měli všichni řidiči jen domácí hotovost. To pro dispečera znamená minimálně co hodinku profrčet Ostravu, hlavně krizová místa, kde fouká a celou noc hlídat. Sněžit začalo po druhé hodině. Začal svolávat lidi a ve 3 naklusalo 14 řidičů,nachystali a nakopli mašiny a od půl 4 se jezdilo. Koho z vás by potěšil telefonát ve 2 v noci? Za ty prachy žádný med, tomu věřte. Tak s dovolením – trochu úcty.Ahmed píše: Po 6h se uz probudili silnicari .....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti