Pokud říkáš že to bylo " na počkání" není to tak zlé ani do Čech. Nechtěl jsem tam jezdit kvůli tomu, že bych si musel brát minimálně 2 dny volna, najít hotel a přespat. Nebo jezdit busem tam a zpátky taky nic moc. Kdyby to bylo, že ráno přijedu - večer odjedu s hotovým bylo by to super. Na pána si ulážím kontakt a zkusím se mu ozvat. To turbo má najetých 164000 km a auto mám cca půl roku. A je pravda že sem udělal hloupost a při koupi jsem se na stav turba nepodíval...prostě jsem měl odšrubovat 4 matky a viděl bych co a jak (blbec no - příště už budu vědět), proto nevím jestli je to zateklé od koupě, nebo třeba týden. Dnes jsem všechno co šlo odmastil a uvidim třeba za týden, dva co to udělá. Budu to sledovat a pokud to bude kritické jdu s tím na repas. Dostal jsem novou práci a potřebuju auto na které se můžu spolehnout a nezkolabuje někde v zemi nikoho....A to jsem ještě chtěl jít na chiptuningjohnyram píše:Já už mám taky turbo po repasi, originál vydrželo 200 tis., ale za studena mi občas zadrhlo naklápění lopatek, ale zjistil jsem, že už to není žádný terno, co se ložisek týče.. Tak jsem ho dal na repas do http://www.turbosport.cz/ Pan Hloušek, super chlap, zavoláš, dohodneš se, přijedeš, oni ti to rozhodějí, opraví, vymění, zamontují, a za zhruba 4hodiny jsem odjížděl s komplet novým turbem za cenu okolo 7tis. tuším. Takže jsem byl spokojem moc![]()
![]()
Přístup, kvalita, ochota na 1s*
![]()
Já vím že to jsou čechy, konktétně Jablonec nad Nisou, ale kolikrát to za jistotu stojí. Ale takových snad bude i u vás pár, aspoň doufám.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů