Bliká žhavení
- mpet
- Nováček
Bliká žhavení
Zdravím všechny příznivce FoFo.
Mám krátce Focus 1.8TDDI a včera se mi za jízdy rozblikala kontrolka žhavení,motor ztratil výkon ale pořád běžel .Po opětovném nastartování bylo už vše v pohodě.Před tím bylo při aceleraci cítit asi 2x lehké škubání(kolem 2200ot)Co to mohlo způsobyt?Jinak mohl by mi někdo říct,kolik stojí vstřiky na tddi?
Mám krátce Focus 1.8TDDI a včera se mi za jízdy rozblikala kontrolka žhavení,motor ztratil výkon ale pořád běžel .Po opětovném nastartování bylo už vše v pohodě.Před tím bylo při aceleraci cítit asi 2x lehké škubání(kolem 2200ot)Co to mohlo způsobyt?Jinak mohl by mi někdo říct,kolik stojí vstřiky na tddi?
- mpet
- Nováček
Já na diagnostice ještě nebyl.Doufám,že to bude něco takového co popisuješ.Nebo jsem tu ještě našel,že to někomu dělalo kvůli vlhkosti na konektoru u vstřiku.Já mám auto týden a je možné,že třeba delší dobu stálo,nebo že původní majitel tankoval nekvalitní naftu.Tím by to nemohlo být?A hlavně,když jsem to kupoval,byl umytej motor,takže by to třeba mohla být ta vlhkost v konektoru.Snad!!!
- toro
- Nováček
- hami
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Romano
- Nováček
- Plch
- Nováček
Diagnostiku dělaj ještě v Krupce Slawisch(dílna-dovoz Fordů) 417 861 676. do telefonu mi řekli že za 400. Já jsem nechal dělat diagnostiku v Liptovským Mikuláši za 400 Sk. Byla to nějaká univerzální diagnostuika Bosch. Když jsem volal do forda v Teplicích, tak mi řekli, že ta chyba se po nějakým čase vymaže a pokud to zrovna nedělá, tak jí nenajdou. Zkus si vypsat chyby přístrojové desky. Je to tu někde popsáno.
Focus combi 1.8 TDDI, r.v 2000 zelená metalíza
- Ahmed
- Test driver
Re: Bliká žhavení
Ze ztratil vykon znamena, ze nesel vubec pridat plyn nebo sel, ale jelo to blbe? Pokud nesel, tak je to pedalem. Pokud plyn fungoval, tak nejspis cerpadlo. Nekde jsem tu daval fotky rozebraneho plynoveho pedalu, tak hledej. V urcitem miste se prerusi obvod, takze to muze delat v urcitych otackach.mpet píše:Zdravím všechny příznivce FoFo.
- mrvo
- Nováček
bliká žhavenie
Aj mne sa to stalo. Kým som sa dostal do servisu a načítali závady nič v nich nebolo.To preto, že pamäť závad má len 40položiek a každým naštartovaním sa záznam poruchy posúva nižšie až sa na konci vymaže. A u mna nebol vadný pedál ale nekvalitné palivo. Prestal som tankovať v Metre, a pridávam občas do nafty prípravok proti vode ,usádzaniu parafínov a pod.Od vtedy v pohode.
- Ahmed
- Test driver