Ty první jsou hrozny a ty druhy jsou dobry....má je J-K. Chtěl jsem je taky ale pak sem se na to vykašlal a koupil Ledky, klasika červeny, čirej blinkr. Protože sem chtěl zachovat tu červenou na prdeli fofa. Ta černá by to zabila, a to sem nechtěl.
pozeral som galerku J-K a tam som zaregistroval ze to ma len zatmavene sprejom,a aj to tak vypada tak neviem
neviem niekto mi radi svetle svetla na moj fofo ,niekto tmave ze pekne zapadnu ku foliam ,tak sa neviem rozhodnut aj ked viac sa priklanam k tym tmavym
aha hej uz som to nasiel a este jedna vec ja mam vzadu listu chromovu na kufri nebude to potom blbo vypadat ,ked bude vsetko tmave ,alebo zmenit farbu listy ,streknem ju na strieborno alebo dam foliu..no proste neviem ako to bude vyzerat
Zdravím...jak to tu tak procházím, přestávají mi stačit originály ...a to mám FoFo pár dní Nicméně rád bych se zeptal, jestli někdo nemáte na stříbrňákovi nějaké z těchto světel, byl bych asi pro ty chromové, ale váhám navíc ještě když vidím ty ledky co tu máte
Přílohy
RF01AB.jpg (10.76 KiB) Zobrazeno 4808 x
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16Vtrend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter
Ja myslim,ze dobra volba;) k tem foliim to bude ladit dobre...pak nahod fotku,jak to fofovi slusi.. btw. ja taky nemusim mit nutne ledky...viz prispevek vyse:) ale nemam folie tak uvazuju spis o cirych,zatim jsou favorit ty treti...
kladenské stříbro se sosákem na benzín 1.6 16Vtrend, 3-doors hatchback, r.v. 2000, Suntek 35, 16" Goodyear Hydragrip / Simota filter
ale mozno pridu folie nee ,ja idem menit aj hmlovku a cuvacku v zadu a aj bocne smerovky ,tak sam som zvedavy ako to bude vyzerat .lebo v predstave super
dík...to jako abych to měl ještě těžší jo? ale v tý černý jsou hezčí.. jinak teda folie asi taky časem přijdou, co si budem povidat, fofíkovi sluší tak teď už nevim vubec no