Rada!!! a jinák hellllp me!!!!
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to Bery: Jestli se ti to stalo během jednoho z těch slunných dnů tak tě to trochu omlouvá, páč brácha si té kontrolky taky nevším. Do ksichtu ti pere oskar, navíc musíš dávat pozor na cestu. Vyloženě jel, dokud se to samo nezastavilo.
Po chvilce oddechu a dolití oleje to startnul znova a začlo to vydávat hlasitý zvonivý zvuk. Po pěti minutách jízdy, motor klekl nadobro.
Jelikož jsme věděli, že je motor v tahu, šlo nám jen o to, dopravit auto do Slatiny a to se nepovedlo. 

- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No tak to docela koukám a lituju tě. Celkem by mě zajímalo kudy ti ten olej vytek, prasklej kroužek? Až ti rozeberou motor tak budeš chytřejší a když to budou jen třeba písty s kroužkama tak dáš rovnou kovaný písty, snížíš hlavu, dáš kovové těsnění pod hlavu a nakonec se ti to třeba vyplatí a budeš na 150Hp.
Doufám že to bude v pohodě.
Kdyby jsi měl v případě výměny motoru fakt problém sehnat 2.0 tak mi napiš a já se poptám.

Kdyby jsi měl v případě výměny motoru fakt problém sehnat 2.0 tak mi napiš a já se poptám.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
OK, to bude asi tym,ze ja po dialniciach toho moc nenajazdim (ale SR vlada nam slubila nejake postavit,tak to snad coskoro napravimchmelko píše:ja mam 1.6 a pri 140 ten plyn fakt len lechtam..190 to uz musim pritlacit malinko viac![]()
nezabudaj, ze 2.0 je fakt pekne rýchle..

Inak ma zarazilo,ze ziadna kontrolka motora nesvietila...clovek si pomysli,ze su tam na to aby sofera varovali

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

-
- Test driver
mne sa raz stalo na skodovke (ok, neda sa to porovnavat, ze mi vyletel kablik dobijania, zo svetlami, stieracami a radiom som ujel 60 km, az prestalo vsetko fungovat, v servise sa so mnou hadali, ze mi muselo svietit dobíjanie..a ja som si v podstate isty, ze mi nic nezasvietilo a to prístrojovku fakt sledujem..
ale zaráža ma, že musela Berymu vylietnut hore aspon teplota nie? a to b som si určo všimol..
ale zaráža ma, že musela Berymu vylietnut hore aspon teplota nie? a to b som si určo všimol..
- toro
- Nováček
to all
Nechtěně jsem na Koktě simuloval stejnou situaci. Ta při ztrátě oleje vypne motor.Kde zaváhal Ford? U Subaru Impreza, taktéž zadřený motor při vypadlé hadici mot. oleje. To je příběh aktuální 14 dnů.
1,8 TDDI 66 kW - HB, red pipe met.
- Bery
- Junior
Aspoň že mě tady někteří na to připravili
Takže přidřenej na klice
Válce taky totálka
a prej ještě neco, to už jsem přes můj brek neslyšel
Takže novej motor(záleží za kolik ho foki sežene) ale i tak by to bylo jenom o cca 5tisíc dražší (než oprava), a budu mít(snad skoro novej motor)

Takže přidřenej na klice

Takže novej motor(záleží za kolik ho foki sežene) ale i tak by to bylo jenom o cca 5tisíc dražší (než oprava), a budu mít(snad skoro novej motor)

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Bery
- Junior
Vždycky rád pomužupelen píše:Doufam, ze vsichni, co to tu cetli, si budou vice hledet kontroly oleje.
Tim, co jsi tu popsal, Bery, mozna zachranis nekterym jejich motory a to by te mohlo pri te tve smule jen tesit.

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!

Jsem tlustej!!!