Takže mi prasklo nejake těsnění nebo tak a fikus mi žral mega oleje!!!! Přesněji 1l na 1000km

taky jsou kulil oči. Mno takže když jsem před 2mesíci nechal vyměnit olej,tak mě nenapadlo že tam dneska,přesneji předevčírem už žádnej nebude!!!!!!! Takže bacha na to!!!!!!!!!!!!!
Jinak předevčírem cesta dopraglu,cesta 140km/h pořád, při předjíždění chvilku 190km

Naše dálnice jsou v tak skvělém stavu, že jsem sotva slyšel spolujezdce natož motor. Až v práglu jsem saslech nad 3000otáček divné vrzání. Tak jsem naprvním míste zastavil a mrknul do motoru(svody byli doruda,kappota rozpálená a celkově motor mega žhnul). Takže ani kapla oleje,na benzínce jsem tam nalil 4litry

takže fakt prázdnej. Mno vefinále nad 3000otáček při normálním zrychlování se začně ozívat stražné klepání. V pondělí de motor rozebrat

Ale už teď mě 2lidi nezavysle nasobě připravili nanejhorší(výměna motoru) takže co si myslíte??? a jinak jsem dneska dostal nabítku na motor: 1,8 rok 99 najeto 27000km(je z mondea, ale prej je to uplně stejný ,da se jiný uchycení atd a jeto. Jinak za něj chce 15000kč což mi příde docela good. a asi tak 5000kč zapráci

Tak a babo raď.
Prosím o co nejvíc rad atd. do pondělí(ne že bych je pak nepotřeboval, ale v pondělí de auto doservisu kde mi řeknou co a jak, tak abych ldyžtak zbytečně neutrácel!!!!!!!