IRobot Roomba - roboticky vysavac
- vcedula
- .
Re: IRobot Roomba - roboticky vysavac
pokial mas viac izieb, tak lighthouse je podla mna podmienkou. Takisto, automaticky vysavac bez schedulera nema zmysel, pretoze jeho najvacisa vyhoda je v tom, ze ked si v robote, tak povysava a vrati sa spat do domceka. Podla mna scheduler je dolezitejsi nez lighthouse.
Dialkove je totalna blbost a zbytocny luxus. Par krat ta to bude bavit, ale aj tak budes vyuzivat hlavne sheduler.
Co je na Roombe este zle je, ze nema nejaky rychly mod, ze len rychlo prejde celu izbu namiesto dokladneho vysavania. Toto mi niekedy dost vadi, hlavne ked robi obyvacku skoro 30 minut.
Dialkove je totalna blbost a zbytocny luxus. Par krat ta to bude bavit, ale aj tak budes vyuzivat hlavne sheduler.
Co je na Roombe este zle je, ze nema nejaky rychly mod, ze len rychlo prejde celu izbu namiesto dokladneho vysavania. Toto mi niekedy dost vadi, hlavne ked robi obyvacku skoro 30 minut.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- BrAtKo
- Junior
vecedula mas pravdu asi, lighthouse netreba, proste kazdy den ho postavim inde a bude to, resp. kuchynu s obyvackou mam prepojenu sirokym otvorom o sirke dvoch dveri a to bez prahu a bez dveri. Tak to mozno zmakne. Skusim si od kolegu pozicat on ma model 580 a uvidime co to spravi. Predsa len 240$ nie je vela tak by som do toho siel (plus postovne 70$ a plus DPH zo 100$ lebo tolko mi predajca napise na papier v baliku).
-
- Junior
Takhle to nebylo mysleno. Ja pro Roombu byl rozhodnuty a kdybych neobjevil tam, co jsem ji chtel koupit, moznost zapujcky, asi bych ji uz mel doma. Ale nebudu kvuli vysavaci presouvat nabytek a menit podlahyvcedula píše:njn, ked hladas situacie, kedy to nepojde, tak ich najdes. To je jedno ci to bude Roomba, Siemens ci rucny vysavac.

Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- BrAtKo
- Junior
Tak som to riskol a skusil tuto kupu zivota
iRoomba 560 NEW za 65$ a postovne free, toto dokaze len China
Dam vediet, ci mi nedorazi nejaka cihla v krabici.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-iRobot-Roomba ... 512wt_1140

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-iRobot-Roomba ... 512wt_1140

- jonza
- Nováček
casto kupuju takoveto skoro napodobeniny. Vetsinou mi prijde uplne stejne zbozi jako original. Proste to kradou v tovarnach.
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)
galerie
galerie
- BrAtKo
- Junior
Ahojte prosim vas nepoznate niekoho kto ma tento vysavac ? Cena je viac nez dobra (133EUR s DPH), na nete zatial malo informacii od vlastnikov.

Kód: Vybrat vše
http://www.alza.sk/sencor-svc-8000b-cerny-d194190.htm

- BrAtKo
- Junior
Ahojte, takze hlasim ze nakup z ciny za cenu 65USD nevysiel, zasielka nedosla ziadna, tak som reklamoval na eBay a peniaze mi vratili. Inak ako som zistoval, tak rozne napadobeniny sa neoplatia. Nestoja za to. Tu si o tom pekne pocitate v cestine. http://robotforum.cz/radce/ask.asp
- C-Maxis
- Zkušený
Je ovsem otazka, co povazujes za nenapodobeninu. Jestli jen iRobot Roomba, pak mas celkem pravdu. Ale jinak je tech ostatnich robotu tak bambilion znacek, ale sotva 4 vyrobci.
Me osobne se teda nechce davat za "vysavac" 14 tKc a vic. On se potom clovek stane takovym maly otrokem te kulate potvory. Musi skoro prestavet byt, aby mu nic neprekazelo, zidle davat nahoru, jak pri zaviracce. Jsou lidi, ze i nabytek porizuji s ohledem na "vysavac".
Me osobne se teda nechce davat za "vysavac" 14 tKc a vic. On se potom clovek stane takovym maly otrokem te kulate potvory. Musi skoro prestavet byt, aby mu nic neprekazelo, zidle davat nahoru, jak pri zaviracce. Jsou lidi, ze i nabytek porizuji s ohledem na "vysavac".
- BrAtKo
- Junior
Bud iRobot alebo radsej potom klasicky vysavac. Pochopil som, preco je cena tak aka je, zaruka 2 roky a servis je taky, ze kurier ti vysavac odvezie aj privezie zadarmo. Ostatne akoze roboticke nemaju moc logiky a vacsinu co som si precital, tak ludia len nadavali, mrkni na tom webe hodnotenia a autor webu pise, ze ak tam niekto na ich fore bude zavadzat a robit falosnu propagandu, okamzite zmaze prispevky. Takze je to drsne, ale kto na to nema, nech zostane pri konvencnom type vysavania, lebo bude skor sklamany a potom bude okolo seba sirit, ze roboticke vysavace su na nic. Tolko moj poznatok.
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím,že se tímto sběračem smetí zabýváte.Je to supersračka,která nemá "žádný" sací výkon.
Sebere to jen trochu smetí a nic do hloubky nevysaje. Jakým podtlakem bar. to saje???
Nic robotického to neni. Kdysi jsem měl autíčko na klíček,které také "objíždělo" překážky.!! 

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- BrAtKo
- Junior
Poznas niekoho kto to ma ? Videl si to na vlastne oci ? Najlepsie skusal si to doma osobne ? Ak su odpovede nie, dak dik za tvoj supersrackovy prispevok. Vidiet, ze ANI len nemas SAJNU o com iRobot je. Vysavace rovne tvojmu auticku stoja len asi 130EUR, tie potom sedia s tvojimi kecami, ale nie iRobot - to je ina trieda, S120 vs Mondeo. Takze az budes mat relevantne infosky, potom sa opat zapoj do diskusie.Ada píše:Já nevím,že se tímto sběračem smetí zabýváte.Je to supersračka,která nemá "žádný" sací výkon.Sebere to jen trochu smetí a nic do hloubky nevysaje. Jakým podtlakem bar. to saje???
Nic robotického to neni. Kdysi jsem měl autíčko na klíček,které také "objíždělo" překážky.!!
- C-Maxis
- Zkušený
Zkusim odpovedet vazne, ac nejsem horlivym zastancem:Ada píše:...Je to supersračka,která nemá "žádný" sací výkon.Sebere to jen trochu smetí a nic do hloubky nevysaje. Jakým podtlakem bar. to saje???
Saci vykon to nema veliky, pravda. Taky se s tim nevysavaji koberce s vysokym chlupem, ale hlavne hladke podlahy (PVC, plovouci podlaha, parkety, dlazba) a koberce s nizkym chlupem. Urcite to neni urceno pro "gruntovani", ale pro udrzovani. A kdyz se to pouziva pravidelne, tak proste zadne zaslapane vrstvy prachu vysavat nepotrebujes. Na to jsou klasicke vysavace.
iRobot jako jeden z nemnoha roboticky je. Osatni jsou vice mene "automaticke".
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
4BrAtKo:Ty čuráčí mládě , já nenazývám tvuj příspěvek supersračkovým a mohl bychBrAtKo píše:Poznas niekoho kto to ma ? Videl si to na vlastne oci ? Najlepsie skusal si to doma osobne ? Ak su odpovede nie, dak dik za tvoj supersrackovy prispevok. Vidiet, ze ANI len nemas SAJNU o com iRobot je. Vysavace rovne tvojmu auticku stoja len asi 130EUR, tie potom sedia s tvojimi kecami, ale nie iRobot - to je ina trieda, S120 vs Mondeo. Takze az budes mat relevantne infosky, potom sa opat zapoj do diskusie.Ada píše:Já nevím,že se tímto sběračem smetí zabýváte.Je to supersračka,která nemá "žádný" sací výkon.Sebere to jen trochu smetí a nic do hloubky nevysaje. Jakým podtlakem bar. to saje???

4C-Maxis" Ano s Tebou souhlasím.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
-
- Junior
Takove nejake auticko?Ada píše:Kdysi jsem měl autíčko na klíček,které také "objíždělo" překážky.!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bq5HZzGF3vQ[/youtube]
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03