C-Max: řidičovo dveře nejdou otevřít zevnitř

Odpovědět
vydrysek
Nováček
Nováček

C-Max: řidičovo dveře nejdou otevřít zevnitř

Příspěvek od vydrysek » 16.12.2010 07:56

Ahoj všem, dneska jsem dojel Maxíkem (r.v. 2004) do práce a když otevírám dveře tak nic.... páčka zabírá naprázdno...musel jsem se vysvobodit stáhnutím okénka a vnější klikou.
Nevíte co tam mohlo rupnout/vyháknout/podělat se? Nebo jestli to má souvislost s mrazem? Nemáte někdo popis/obrázek jak sundat tapec a dostat se k tomu mechanismu? Předem díky moc za odpovědi.

ttix
Nováček
Nováček

Re: C-Max: řidičovo dveře nejdou otevřít zevnitř

Příspěvek od ttix » 28.12.2010 00:32

mam stejny problem ... jen se jedna o dvere spolujezdce a FFII, ale podstata asi bude stejna ... pomuze nekdo??? Diiiky :)
Ford Focus II - combi, 1.6i Duratec - 74kW, r.v.2005 - Deep Navy Blue
Obrázek

Radegast
Junior
Junior

Příspěvek od Radegast » 28.12.2010 09:47

Taky jsem měl ten problém, protože kluk si s tím neustále hrál až to u spolujezdce taky přestalo fungovat. Z největší pravděpodobností máš vyháklé lanko z páčky což byl i můj problém. To se dalo celkem v pohodě nasadit zpátky a zase to fungovalo. Ale kluk si s tím neustále hrál dál, až to zase za nějaký čas nešlo. Tak jsem si myslel, že to bude to samé, ale to již byla chybička někde jinde.
To již byl problém s lankem na druhé straně u zámku a to jsem si již sám neopravil, protože to musíš prakticky rozebrat celé dveře aby jsi se k tomu vůbec dostal a zjistil co tomu je. Takže jsem to hodil do servisu. Lanko bylo u zámku taky nějak vyhozené, ale s tím, že tam byl zlomený nějaký čudlík který ho tam drží, jak mi řekli v servisu a že se bude muset vyměnit celý zámek za dost velké peníze. Ale nakonec se jim to podařilo někým plíškem podložit a dát do provozuschopného stavu a doposud to funguje bez závad.
Tak doufej, že to budeš mít vyhozené jen u té páčky :?
Popis a obrázky na sundání tapecu jsou v knize jak na to.
FoFo II Combi Ghia 1,6 TDCi 80kW Dark Grey 05/2005
Obrázek

zuntak
Junior
Junior

Příspěvek od zuntak » 02.02.2011 16:04

Jak se tu píše většinou jde o lanko či táhlo a v jiném případě o plastové staré kloubky nebo držáčky,akorád přístup je k tomu špatnej musí se rozhodit skoro celý dveře

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“