Durashift - nelze vytáhnout klíček ze zapalování při P
-
Durashift - nelze vytáhnout klíček ze zapalování při P
Mám Focuse C-Max, 2004, 1.6 TDCi 80 kW, automatická převodovka Durashift - v poslední době při zařazení P u automatické převodovky nejde vytáhnout klíček ze zapalování, buď musím to zkusit zařadit jiný program (D, R nebo D) a někdy to pak jde - ale většinou to znamená znovu nastartovat popojet vpřed či vzad a pak zkusit znovu zařadit P a někdy se to podaří, někdy až na podruhé. Máte někdo podobnou zkušenost. V čem je závada?
- Vitalish
- Zkušený
Re: Durashift - nelze vytáhnout klíček ze zapalování při P
coby jeden z mála zdejších uživatelů fora s automatem bych si troufal odhadovat chybu v nějakém čidle zařazené rychlosti. U automatu by měl jít vytáhnout klíček pouze v poloze P, kdy se odjistí spínačka pro vytažení klíče. Takže buď čidlo polohy řadící páky nebo chyba ve spínačce... Automatistů je tu sakra málo, čímžto tě vítám a těším se krom vyřešení tvého problému i na fotogalerii a vyplněný podpis 

- Quickie
- Moderátor
mne sa toto este chvalabohu nestalo
ale z kopca som sa uz naucil pri parkovani pritiahnut aj rucnu brzdu, lebo ked auto ostane iba na P, tak sa bohovsky ťažko z toho P páka vyraduje a bojim sa ze aj prevodovku urve..
to len tak off topic
ale z kopca som sa uz naucil pri parkovani pritiahnut aj rucnu brzdu, lebo ked auto ostane iba na P, tak sa bohovsky ťažko z toho P páka vyraduje a bojim sa ze aj prevodovku urve..
to len tak off topic
- Vitalish
- Zkušený
ještě mě napadá:
když vypneš motor se zařazenou třeba zpátečkou, houká ti upozornění nebo ne?
Quickie:
v životě jsem ručku nepoužíval, s automatem ručkuju furt - páč se převodovka děsně kurví, když to visí na P .....
když vypneš motor se zařazenou třeba zpátečkou, houká ti upozornění nebo ne?
Quickie:
v životě jsem ručku nepoužíval, s automatem ručkuju furt - páč se převodovka děsně kurví, když to visí na P .....