To vysvětlení jak se k tomu chovat je to, že Ti řeknou to co už stejně dávno víš a určitě to tak děláš už teď ...
Nehonit to za studena a po ostrý jízdě to nechat chvíli vychladit nastartovaný.
Standart cenu mají teď nějakých těch 3.999 Kč jak říkáš.
Já jsem se jich ptal, proč že jsou tak levní oproti konkurenci a od sympatické a usměvavé slečny co ode mně objednávku přebírala se mi dostalo odpovědi, že ,,Co by neudělali pro spokojenýho zákazníka". Takže asi tak.
V podstatě to chápu. Proč nechávat cenu nasazenou na 8k jen proto že ji tak mají všichni ostatní. To že si zrovna jejich firmu někdo vybere je pak spíš neřízená náhoda, ale když mají poloviční cenu, mají jasnej kšeft, protože se to rychle rozkřikne a kšeftů budou mít jednou tolik.
Navíc je to stejně jen softwareová věc, otázka 10ti minut než to přehrají. Náklady jsou pro ně jen na pořízení map co do ŘJ nahrávají a pokud už mají svoje peníze zpátky, tak už je to pro ně teď úplně čistej zisk.
No nechtěli by jste taky vydělávat 3.999 za 10 minut?? Mně by to teda rozhodně stačilo.
Když jsem tam byl já, čekal jsem hoďku než jsem přišel na řadu a za tu hodinu udělal 3 auta ... výdělek pěknej