Držák telefonu vpravo od volantu

Odpovědět
Croog
Nováček
Nováček

Držák telefonu vpravo od volantu

Příspěvek od Croog » 23.10.2010 19:14

Chtěl bych si nedestruktivně dodělat aktivní držák telefonu vpravo těsně vedle volantu, aby byl co nejvíce v zorném poli, ale mimo sklo. Asi jediná možnost je přes výdech ventilace, snad to nijak nebude snižovat funkci topení/klimatizace. Máte někdo tento držák od broditu?

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR ... enter.html
Obrázek

Drží pevně? Dodaj k tomu i ten plastovej klínek?

Dál řeším, kudy k tomu držáku dotáhnout kabely (napájení + prodlužku z AUX IN). Nemáte někdo nápad? Napadají mě tři možná řešení viz příloha. Ještě mě napadlo, zda by kabely nešli protáhnout vnitřkem té ventilace, ale zatím nevím zda by ten kabel bylo možno dostat pryč z té vzduchové trubice.. Někdo nějaké zkušenosti s tímto? dík
Přílohy
focus-drzak.jpg
Ford Focus Kombi Ghia 2006 2.0 TDCi, Black Panther

Croog
Nováček
Nováček

Re: Držák telefonu vpravo od volantu

Příspěvek od Croog » 29.10.2010 12:00

Tak jsem to včera trochu rozebral a ideální místo na protažení kabelů je v tomto případě opravdu kolem té ventilace. Když se ten větrací výdech vyndá, v pohodě se dají protáhnout kabely i s konektorama a pak není problém výdech zase nacvaknout zpátky - aniž by tomu protažené kabely nějak vadili. Určitě pomůže odstranit i to vrchní víko přístrojovky s uzavíratelnou schránkou - je to pak vše hezky dostupné - aniž by se nějak složitě musela demontovat celá přístrojovka.

Zatím jsem tam ten držák ale nemontoval, protože ho zatím nemám, takže případnou fotku budu moci dodat později.

Zbývá mi v tomto ale poslední nevyřešená otázka - kam je nejvhodnější připojit 12V pro nabíjení mobilu?
Přílohy
IMG_4451s.JPG

Samantus
Junior
Junior

Příspěvek od Samantus » 29.10.2010 13:19

Na radio nebo na spinac svetel, ja teda pouzivam variantu toho spinace svetel, protoze tam je vse co potrebuju...
Martin :-)

Ford Focus Combi 2016 1.6 Ti-VCT

rapo
Nováček
Nováček

Příspěvek od rapo » 29.10.2010 18:45

Presne tento drzal jsem si poridil, drzi tam dostatecne, nevrze, vydech jsem privrel na polovinu. Klinek na montaz byl pribaleny. Kabely jsem tam zadne netahal, pouzivam dobijeni ze zasuvky zapalovace...
Mondeo Mk5 Titanium Combi 2017, 2.0 TDCi
Focus II Trend Plus Combi 2010, 1.6 74kW (prodáno)

Croog
Nováček
Nováček

Příspěvek od Croog » 07.11.2010 00:34

Samantus píše:Na radio nebo na spinac svetel, ja teda pouzivam variantu toho spinace svetel, protoze tam je vse co potrebuju...
Omlouvám se za asi amatérský dotaz, ale jak se nejlépe připojit na stávající konektory? Spájením konce originálního (kde je to co potřebuji) a potřebného kabelu a znovu zastrčení do konektoru? Nebo nějakými těmi rychlospojkami?

Odpovědět

Zpět na „Focus - interier - 2004 - 2011“