spojka
- Bery
- Junior
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: spojka
Pedal spojky se reguluje automaticky a zivotnost spojky je vice jak 100000km, zalezi na zpusobu jizdy, to je citat z Jak na to.schwimer píše:Spojka má hlavně strašnou vůli.Auto má nalítáno 110 000Km. Což mi nepřijde tak moc.Co stim?

- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz nejde zpatecka napoprve, tak zaradit jednicku a pak znovu zpatecku. Vysvetluji si to, ze na nizsi prevodovy stupen se ozubena kola posunou do vhodnejsi polohy a zpatecka, ta je nejvice zprevodovana.Magic píše:Já mám pouze občasný problém se zařazením zpátečky, někdy ji tam rvu na 2x. Někdo tady už psal, že pomáhá dvakrát zmáčknout pedál spojky a pak to jde samo. Zajímalo by mne čím konkrétně to může být způsobeno?

- Bery
- Junior
U Fikuse v pohodě, ale u favoritu jsem taky nejdřív trošku cuknul na jedničku a pak šla zpátečka jako pomáslepelen píše:Kdyz nejde zpatecka napoprve, tak zaradit jednicku a pak znovu zpatecku. Vysvetluji si to, ze na nizsi prevodovy stupen se ozubena kola posunou do vhodnejsi polohy a zpatecka, ta je nejvice zprevodovana.Magic píše:Já mám pouze občasný problém se zařazením zpátečky, někdy ji tam rvu na 2x. Někdo tady už psal, že pomáhá dvakrát zmáčknout pedál spojky a pak to jde samo. Zajímalo by mne čím konkrétně to může být způsobeno?

Fíkus 2.0
16v
130Ps ( momentálně trochu přidřenej motor,tak to moc nejede:( )
Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!

Jsem tlustej!!!
Protože nejsem línej se nažrat!!!