dialkove ovladanie Focus I
- richi11
- Nováček
dialkove ovladanie Focus I
Zdravim
Kupil som si môjho vysneneho Focusa a mam mensi problem z dialkovym ovladacom. Pri stlaceni tlacidla otvorit sa auto otvori ale hned sa aj zamkne samo. A to iste spravi aj opacne ked zamknem tak sa hned otvori a kufor nereaguje vôbec. Baterka je nova. Vie mi niekto poradit? Vopred Ďakejem
Kupil som si môjho vysneneho Focusa a mam mensi problem z dialkovym ovladacom. Pri stlaceni tlacidla otvorit sa auto otvori ale hned sa aj zamkne samo. A to iste spravi aj opacne ked zamknem tak sa hned otvori a kufor nereaguje vôbec. Baterka je nova. Vie mi niekto poradit? Vopred Ďakejem
Ford Focus I 1.8 16v r.v. 1999 Hatchback
- richi11
- Nováček
Re: dialkove ovladanie Focus I
nik sa nestretol stouto chybou?
- ZaQik
- Admin
... predpokladam, ze otevirani/zamykani klicem je v poradku. Pak mas neco s dalkacem - otevrit a vycistit kontakty.
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- richi11
- Nováček
uz sa stalo a stale nic. neda sa ten kluc znova naprogramovat?
- ZaQik
- Admin
... ne, ten bud jde nebo nejde.
Zkus si pujcit klic od kamarada a ten priparovat ke svymu autu ... a nezapomen ho pak zase odpojit.
Zkus si pujcit klic od kamarada a ten priparovat ke svymu autu ... a nezapomen ho pak zase odpojit.
- Quickie
- Moderátor
ak píšeš že baterka je nová , predpokladam že si ju menil za novú.. možno niečo zblblo. skus ju na par minut odpojit a zase zapojit.. mozno pomoze
- ZaQik
- Admin
... nemyslim si; tam bude spina nebo promackla deska pod tlacitky.
- Peto02
- Nováček
Zdar.
Mam podobny problem. Asi pred 3 tyzdnami mi zacalo blbnut zamykanie. Cez DO dam zamknut, auto sa zamkne a hned aj odomkne. Raz som tak stravil aj viac ako 5 minut hranim sa so zamknutim. Niekedy to zblbne len raz ale niekedy nie a nie ostat zamknute. Zaujimave je ze to nejde ani mechanicky. Ked zamnknem klucom vo vodicovych dverach tak sa rovnako otvori. Podobne som to skusil aj vo vnutri auta. Stlacil som zamknutie auta na dverach a hned sa odomklo. Nastastie som zistil ze auto ide zamknut bez nasledneho otvorenia zo spolujazdcovych dveri. Aj z vnutra a aj zvonka. Takze ked mi to teraz zacne blbnut, tak mi nic ine nezostava len manulane centralne auto zamknut od spolujazdcovych dveri.
Neviete v com by to mohlo byt? Nejaky zly kontakt vo vodicovych dverach? Nerobi to vzdy. 3 dni vsetko v pohode a zrazu vcera cely den nie a nie riadne zamknut...
Mam podobny problem. Asi pred 3 tyzdnami mi zacalo blbnut zamykanie. Cez DO dam zamknut, auto sa zamkne a hned aj odomkne. Raz som tak stravil aj viac ako 5 minut hranim sa so zamknutim. Niekedy to zblbne len raz ale niekedy nie a nie ostat zamknute. Zaujimave je ze to nejde ani mechanicky. Ked zamnknem klucom vo vodicovych dverach tak sa rovnako otvori. Podobne som to skusil aj vo vnutri auta. Stlacil som zamknutie auta na dverach a hned sa odomklo. Nastastie som zistil ze auto ide zamknut bez nasledneho otvorenia zo spolujazdcovych dveri. Aj z vnutra a aj zvonka. Takze ked mi to teraz zacne blbnut, tak mi nic ine nezostava len manulane centralne auto zamknut od spolujazdcovych dveri.
Neviete v com by to mohlo byt? Nejaky zly kontakt vo vodicovych dverach? Nerobi to vzdy. 3 dni vsetko v pohode a zrazu vcera cely den nie a nie riadne zamknut...
Ford Focus Sedan 1.6 74kW modra metaliza tmava, GHIA A4, r.v. 2001 - 280.000km
https://moje.auto.cz/Peto02/fordik.html
https://moje.auto.cz/Peto02/fordik.html
-
- Nováček
Já mam zase problém na focusu II a dalkové zamykání mi občas blbne...někdy zamyka a odemyká v poho,ale někdy nefiči wubec,mačkám zamknout a nejde,nereaguje wubec,třeba 2 dny nejde,pak rano jdu k autu,odemykam ho dalkačem a už funguje,neví někdo co tomu muže být? ovladač jsem pročistil a změřil baterii,ma 3 volty v poho všehno a nejde,prostě si to dělá co chce,funguje to jak kdy...pokud možno poradte jak to funguje,je v autě nějaka skřínka vysílač? nebo princip jak to funguje...v autě by měl být nějaký radiový snímač,možna ten blbne...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
Focus I se mi sám taky odemykal, závada spočívá ve špatném kontaktu v zámku, dveřích, nebo drátech, jednotka zamykání nemá z některých dveří signál že je zamknuto, takhle to reaguje, je to podobné, jako kdybyste zamkli auto a měli otevřené dveře...
Takže dveře kabiny jedny po druhých odpojit a zkusit zamknout a identifikovat které to dělají a pak v těch správných vyčistit kontakty
Focus I se mi sám taky odemykal, závada spočívá ve špatném kontaktu v zámku, dveřích, nebo drátech, jednotka zamykání nemá z některých dveří signál že je zamknuto, takhle to reaguje, je to podobné, jako kdybyste zamkli auto a měli otevřené dveře...
Takže dveře kabiny jedny po druhých odpojit a zkusit zamknout a identifikovat které to dělají a pak v těch správných vyčistit kontakty
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
JA mam taky problem ked stlačim na DO otvorit ale otvoria sa mi iba vodičove ak stisnem dvaraz až vtedy sa otvoria všetky 4 neviete čo to sposobuje ?
- miki21
- Test driver
a nemá to tak být?
Doplň si do podpisu typ,r.v,motorizaci ať víme o čem se bavíme.
Doplň si do podpisu typ,r.v,motorizaci ať víme o čem se bavíme.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Erdej_Sv: Da se jednoduse preprogramovat. Zmackni najednou tlacitka odemykani i zamykani a pockej 5 s. Auto blikne a budou se Ti odemykat vsechny dvere najednou ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ok ja to dneska vyskušam a potom tu napišem
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ešte mam taku otazku blikanie svetiel pri odomknuti a pri zamknuty sa nastavuje akoo ?