Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
-
- Nováček
chybí hlasová navigace
Zdravím,
konečně se mi podařilo vypálit západní evropu s CZ hlasy na DL DVD (Verbatim DVD+R DL) tak, aby se mi to v pohodě načetlo - opravdu to chce zkoušet, jak píšou ostatní - u mě se zadařilo až u třetí vypalovačky.
Problém mám ale s hlasovou navigací - jako by tam hlasy chyběly, i když mám zapnuté "voice guidenance"... s mapou jaguar 2009/2010 hlasová navigace funguje v pohodě... netušíte někdo, čím to může být? Update densa jsem raděj neprováděl, možnost výběru oblasti tam totiž mám - má cenu zkusit i tak updatovat denso (mám s-maxe 2006 - moc se mi nechce riskovat, že to vytuhne a budu bez navigace úplně, viz minulý příspěvěk)...
Díky za tipy a hlavně za ty mapy!
vojtec
konečně se mi podařilo vypálit západní evropu s CZ hlasy na DL DVD (Verbatim DVD+R DL) tak, aby se mi to v pohodě načetlo - opravdu to chce zkoušet, jak píšou ostatní - u mě se zadařilo až u třetí vypalovačky.
Problém mám ale s hlasovou navigací - jako by tam hlasy chyběly, i když mám zapnuté "voice guidenance"... s mapou jaguar 2009/2010 hlasová navigace funguje v pohodě... netušíte někdo, čím to může být? Update densa jsem raděj neprováděl, možnost výběru oblasti tam totiž mám - má cenu zkusit i tak updatovat denso (mám s-maxe 2006 - moc se mi nechce riskovat, že to vytuhne a budu bez navigace úplně, viz minulý příspěvěk)...
Díky za tipy a hlavně za ty mapy!
vojtec
-
- Pokročilý
Re: Denso Mapy
Asi proto že do verze se se západní evropou se ještě neimplantovala čeština,jen do verze východní evropa
-
- Nováček
Aha, tak to jsem nejak nepochopil.... podle popisu, co je u tech odkazu (viz http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 95#p511813 , resp. prvni strana tohoto vlanka) jsem myslel, ze je to zapadni evropa s CZ jazykem... je to tedy tak, ze tyto mapy zapadni evropy jsou zcela bez hlasove navigace?
Stacila by mi zapadni evropa klidne i s anglickou navigaci, ale ta se mi tu taky nepodarila najit
Stacila by mi zapadni evropa klidne i s anglickou navigaci, ale ta se mi tu taky nepodarila najit

-
- Zkušený
vojtec: Obě mapy by měly mít CZ, ale moc lidí ji asi nestahovalo, tak musíš počkat na samulu, nebo někoho kdo jí má vypálenou.
Uřvanej: Vítej z5
Uřvanej: Vítej z5

Ex ST220 model 2004
-
- Pokročilý
čauki m.a.x.i.ku jen jsem šel kolem a nakoukl
a zasejc jdu o dům dál měj se
a zasejc jdu o dům dál měj se
-
- Nováček
Zdravím všetkých. Tak som po neúspešnom update Densa zapojil odpojenú baterku a Denso stále nefunguje - tma.
Nepoznáte niekto dáky servis alebo machra čo to vie spraviť ? Rád mu zaplatím.
Nepoznáte niekto dáky servis alebo machra čo to vie spraviť ? Rád mu zaplatím.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Zdravím všetkých.Ako som už písal pri neúspešnom update Densa mi zostala prázdna obrazovka a nič nefunguje.
Chcem vás požiadať či sa nenájde niekto kto by mi zapožičal odskúšaný update alebo by mi nahral update do Densa priamo u neho.
Som z Nového Mesta nad Váhom.
Chcem vás požiadať či sa nenájde niekto kto by mi zapožičal odskúšaný update alebo by mi nahral update do Densa priamo u neho.
Som z Nového Mesta nad Váhom.
-
- Nováček
Zdravím všetkých.
Tak som dal ešte raz to napálené DVD s updatet-om do DVD mechaniky a odišiel.
Asi za 20 min. som išiel zavrieť auto a na paneli Densa svieti že vložte kód radia !
Zadal som ho a razom všetko funguje, tak som tam dal mapu vych.eur. a aj tá funguje OK aj s českým pokecom.
Tak že dík a čafte.
Tak som dal ešte raz to napálené DVD s updatet-om do DVD mechaniky a odišiel.
Asi za 20 min. som išiel zavrieť auto a na paneli Densa svieti že vložte kód radia !
Zadal som ho a razom všetko funguje, tak som tam dal mapu vych.eur. a aj tá funguje OK aj s českým pokecom.
Tak že dík a čafte.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak si to pořešil sám,to je fajn!Je tedy nutné zdůraznit,že někdy update může nabíhat celkem dlouho.....
- adous
- Nováček
Re: Preklad Hlasovej navigácie z ENG do CZ/SK
Ahojte, zrovna jsme koupili Autí FoFo kombi, máme tam denso a zjistili, že je komplet v AJ, bohužel ty odkazy na stahnito, nám vůbec nefungují, nevím čím to je ale asi tím, že jsem docela kopyto. Chci se zeptat nemáme tam ani mapu ČR, našla by se dušička, která by byla schopná poslat poštou to co jste tu dělali, tak aby to fungovalo? Nevím co k tomu potřebuju, jako mám teď na mysli, jestli musím mít i tu mapu ČR nebo to je už v tom co jste vyrobili, Jste šikovní a museli jste na tom strávit dost času. ale kdyby se fakt našel někdo , kdo by byl ochotný poslat nám to, byli by jsme ze srdce vděční a samozřejmě náklady zaplatíme. jen potřebuju vědět jestli se někdo najde a probere to se mnou. I ty mapy ČR Díky
- Heartcorecz@mac.com
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
je nejaky vizualni rozdil mezi toyota/ford/jaguar mapami? Bylo by super, kdyby zde byly fotky, jak vlastne ve finalne dana navigace (vizualizace map) vypada
Diky moc.
je nejaky vizualni rozdil mezi toyota/ford/jaguar mapami? Bylo by super, kdyby zde byly fotky, jak vlastne ve finalne dana navigace (vizualizace map) vypada

Diky moc.
Ford Mondeo 2.0 TDCi, 96kW/130k, r.v. 2004, Futura edition, Denso, fotky: https://bit.ly/crYMD7
-
- Zkušený
- p-u-p-a-s
- Junior
Zdravím, po úspěšném zhánění originál map dvd ford jsem vložil dvd do mechaniky v kufru a na displeji se objevilo: the disk insret is not map dvd neví někdo v čem by mohla být chyba? předem dík.
Ford Mondeo 2,2 Tdci 2008 Titanium S a Ford Focus 1,6 Tdci