Nevim co to je za blbost,ale v noci mam na pátých dveřích osvětlenej zevnitř ten plastovej kulatej kryt okolo stěrače,takový tunerský to je ,ale štve mě to,protože to vidim v zrcátku
nechápu co to je,vim že se nedávno měnilo osvětlení spz protože to nešlo ale nevim,hodně hustokrutý
ex Focus ST 200hp
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš
vcera si tak frcim po dalnici a vsiml jsem si toho, nejdrive jsem myslel ze mi sviti svetlo v kufru. Docela me to stvalo. Dneska koukam a ono se to tady resi Asi tam neco narvu at to neprosvita.
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)
tak to pomalu zjistuju taky. Dobre se ridi, ale tech nedodelku objevuju stale vice. Tam se setrilo, to osidili, tady to nefunguje, tohle je normalni, s tim se smir, to si zvyknes ...
FF II kombi, 2006, Trend plus, 33tis. km, 1.6 74kW, svatecni ridic a novy majitel sveho 1.auta (ojeteho)
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Jenze tu pisou i kluci, co maji fl jako ja a prosvita to. Tak bud jsem slepej a nebo tam nejakej plast sedi lip nez jinym
Je: Ford Focus IV Active X 1.5 EcoBoost 110kW Metallic (galerie) Byl: Ford Focus III Titanium 1.6 EcoBoost 134kW Colorado (galerie) Byl: Ford Focus II Trend X 1.6 74kW Avalon (galerie)
Nikdy jsem to neměl, pak jsem si nechal udělat garančku na autě a jelikož jedno to světlo na SPZ nesvítilo, tak to vyměnili, od té doby to mám taky, ale jsem moc línej s tím něco udělat, tak mi to přestalo vadit