"TVRDÁ REALITA"
- jack-3d
- Pokročilý
Re: "TVRDÁ REALITA"
Jednou v posilce jsem měl podobné téma s policajtem. Dostali jsme se k debatě co když na mě půjde cigoš s nožem a já budu mít pistoli. On mi odpověděl, střel ho do hlavy.
Zeptal jsem se ho, jestli by nebylo lepší střelit ho nějak do nohy apod, jenom ho zranit. On však řek, že z vlastní zkušenosti je lepší do hlavy a šlus. Jinak se s tebou potáhnout spory za ublížení na zdraví, nepřiměřenou obranu, otočí vše proti tobě, cikán odmítne, že by nůž byl jeho, přiběhnou různý antirasistický instituce a budou tě vláčet média.
Pokud ho střelíš do hlavy a on bude ozbrojen sice nožem, je to prý adekvátní, jelikož ty bys beze zbraně mohl jeho nožem zemřít a proto jediná možnost byla použít zbraň.
Před revolucí se s cigošema nikdo nepáral, ale dnes je to naprostej opak, zachází se s nima v rukavičkách ťuťu ňuňu. Dokážu se vžít do situace toho slováka a možná, že se brzy stane něco podobnýho i u nás, je to časovaná bomba.
Ovšem pokud se něco semele, na čí straně bude policie?
Zeptal jsem se ho, jestli by nebylo lepší střelit ho nějak do nohy apod, jenom ho zranit. On však řek, že z vlastní zkušenosti je lepší do hlavy a šlus. Jinak se s tebou potáhnout spory za ublížení na zdraví, nepřiměřenou obranu, otočí vše proti tobě, cikán odmítne, že by nůž byl jeho, přiběhnou různý antirasistický instituce a budou tě vláčet média.
Pokud ho střelíš do hlavy a on bude ozbrojen sice nožem, je to prý adekvátní, jelikož ty bys beze zbraně mohl jeho nožem zemřít a proto jediná možnost byla použít zbraň.
Před revolucí se s cigošema nikdo nepáral, ale dnes je to naprostej opak, zachází se s nima v rukavičkách ťuťu ňuňu. Dokážu se vžít do situace toho slováka a možná, že se brzy stane něco podobnýho i u nás, je to časovaná bomba.
Ovšem pokud se něco semele, na čí straně bude policie?
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ale nesmis ho trefit zezadu
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pkadecka
- Test driver
A taky by po akci neměl bejt jak cedník.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tady pisou ze to byla jen jedna a ze ho obstoupili kdyz je pristihl http://www.novinky.cz/krimi/211017-zast ... blemu.html takze bych to videl asi opravdu na nutnou obranu , ale jak nekdo pise v diskuzi , je divne ze ti co zustali (myslim italove z roma
) , nedostaly ani jeden vazbu ze byly prichyceni pri kradezi . tak to je fakt spravedlnost slepa .

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- jack-3d
- Pokročilý
Ne nadarmo se jim říká "nedotknutelní".
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
- Blackhawk
- Test driver
nezavreme radsej toto vlakno? Mne je z toho na grc. Ja osobne mam tiez pekne skusenosti s Romales, ked im pratelka prenajimala byt a po skonceni najomnej zmluvy ju nechcela predlzit. Ciganko maly tucny bol taky vychcanec, ze ma slovne urazal a podpichoval aby som mu jednu fukol aby potom mohol zavolat policajtov kvoli napadnutiu. A to mal na svedomi aj ine veci ako napr. obtazovanie mojej frajerky a podobne. Nastastie som sa vedel ovladat. Ale na tomto som zistil aki su nasi mili obcania znali prava a toho co si mozu dovolit.
Cely svet je na hlavu padnuty a pomaly sa z nas stava mensina.
Podotykam, ze nie som rasista, mam kamaratov aj ciganov aj cernochov, dokonca aj Vietnamcov.
Cely svet je na hlavu padnuty a pomaly sa z nas stava mensina.
Podotykam, ze nie som rasista, mam kamaratov aj ciganov aj cernochov, dokonca aj Vietnamcov.
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze tady je to jeste slaby odvar. Mam od kolegy z prace pribeh z Portugalska. Tam si dva (na prvni pohled) slusni cikani koupili od developera novy byt na pujcku, dali za nej cca 90 tis. Euro. Ohledne novych bytu je Portugalsko trochu zemi zaslibenou, tam developer nejdriv stavi a pak prodava, takze se se hned mohli nastehovat. S nimi se po kratke dobe nastehovalo do bytu dalsich cca 20 kousku a zacli delat brajgl. Spalili, co slo, poradali party kazdou noc, vykradali okolni byty, atp. Diky nim prestaly byt zbyle byty v dome prodejne a developer nevedel, co s nimi. Tak jim nabidl, ze byt odkoupi. Oni, ze ok, a ze chteji 500 tis. Eur. Bylo to trochu moc, ale prece jen - prodat zbyle byty bylo prednejsi. Developer byt odkoupil a tady se zda, ze pribeh konci ... Bohuzel. Cikani okamzite podali zadost o koupi dalsiho bytu a tu developer zamitl. Ted to lezi u mezinarodniho soudu a cikani se prou za sva prava ... Tak se teste, jeste zdaleka na tom nejsme s diskriminaci vetsiny tak spatne 

S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- TreboR
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To, ze je to obycejny zamestnanec, to jsem nevedel, jelikoz bylo psano, ze to byl clovek od ostrahy. To je jedno, uz se nebudem dohadovat. Je pravda, jak rika Foki, ze je uplne padly na hlavu, ze ti romove z toho vyvazli uplne cisti. To je proste strasny! Protoze tim urcite neskonceji, a kdyz vedi, ze se jim neco takoveho zase podari, tak z toho muze byt system. Maji prednost... v nejakem smyslu. Kdyby v tom pripadu z portugalska figuroval portugalec, tak by se s nim mozna developer ani nemazlil, prislo by par hromotluku a sdelilo, ze od zitra tady nezijou, nebo to bude bolet. pak se snaz nekomu neco dokazat.
Focus 1.4 16V 55kW, r.v. 2004