Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
-
- Zkušený
-
- Nováček
Denso Mapy
Ahoj,
nasel jsem tenhle odkaz na netu. Nevim, jestli vsechny linky fungujou a jak jsou aktualni. Jestli uz tu je tak sorry.
http://gpsunderground.com/forum/
nasel jsem tenhle odkaz na netu. Nevim, jestli vsechny linky fungujou a jak jsou aktualni. Jestli uz tu je tak sorry.
http://gpsunderground.com/forum/
Mondeo Kombi 2004 2,0 85kW TDCI 6kvalt
-
- Nováček
Re: Denso Mapy
Ahoj
Mám prosbu o radu. Vypálil jsem si mapy Jaguar 2010 na DVD+R, změněno booktype na DVD-R.
Hodil to do Densa a mapa fungovala,ale jen chvíli(tak dvakrát jsem ji vypnul a zapnul).Pak mi vyskočila hláška o vložení mapového dvd.
Tak jsem vypálil jiné mapa Jaguar 2010 s českým hlasem, vložil ho a opět vše fungovalo,ani jsem nenastartoval auto a spokojenej šel spát.
Ráno jsem přišel a zas to nešlo opět hláška vložte mapové dvd. Když tam dám zpět oridální mapy ford tak vše funguje.
Nevíte někdo prosím co s tím.Předem děkuji za rady
Mám prosbu o radu. Vypálil jsem si mapy Jaguar 2010 na DVD+R, změněno booktype na DVD-R.
Hodil to do Densa a mapa fungovala,ale jen chvíli(tak dvakrát jsem ji vypnul a zapnul).Pak mi vyskočila hláška o vložení mapového dvd.
Tak jsem vypálil jiné mapa Jaguar 2010 s českým hlasem, vložil ho a opět vše fungovalo,ani jsem nenastartoval auto a spokojenej šel spát.
Ráno jsem přišel a zas to nešlo opět hláška vložte mapové dvd. Když tam dám zpět oridální mapy ford tak vše funguje.
- pepa.marecek
- Nováček
Ahoj. Mam stejnej problem jako kolega. Zkoušel jsem mapy Ford Denso Easth 2009-2010 a tež mi to druhy den nefunguje,hlasi mi to,že tam neni DVD mapy.Zkoušel jsem to palit v ruznych programech a 5 DVD jsou fuč
. Nevim co s tim. Diky za každou radu. PS: mam DVD Ford Denso Easth 2008-2009 a to chodi bez problemu
.

dykvi píše:Ahoj
Ford C-MAX 2.0 TDCi ,Ghia ,2005
-
- Nováček
Já už jsem to rozchodil, vypaloval jsem na Verbatim DVD+R sice my to Denso načetlo ale jen jednou.
Takže jsem si koupil Verbatim DVD-R vypálil mapy Ford Jaguar 2010 s českých hlasem v programu ImgBurn nejpomalejší rychlostí (asi 4x) a šlape mi to už týden v poho.
Pokud by to nešlo přes ten ImgBurn, tak bych vyzkoušel jiný programy a mělo by to klapnout.
Takže jsem si koupil Verbatim DVD-R vypálil mapy Ford Jaguar 2010 s českých hlasem v programu ImgBurn nejpomalejší rychlostí (asi 4x) a šlape mi to už týden v poho.
Pokud by to nešlo přes ten ImgBurn, tak bych vyzkoušel jiný programy a mělo by to klapnout.
- pepa.marecek
- Nováček
Ahoj.Dykvi mužeš mi poslat na SZ soukromou zpravu odkazy na Ford Jaguar 2010 s českých hlasem v programu.Diky Pepíno. Zkoušim to palit v ImgBurnu tak uvidime 

-
- Zkušený
pepa.marecek: Já fakt nevím co je tak složitého najít si v Denso navigace toto téma http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 28#p502728 a tam si to najít.
Jinak jsem editoval 2. příspěvek v tomto tématu a jsou tam odkazy na tyto nové mapy také.
Pokud někomu něco nejede, tak ať si to pročte zpětně, protože je to tady psáno mockrát. Nikdo se nemůže divit, že zde již nikdo ze zkušenějších nepíše, protože proč by měl psát stále to samé pro líné nováčky, kteří nechtějí číst?
Jinak jsem editoval 2. příspěvek v tomto tématu a jsou tam odkazy na tyto nové mapy také.
Pokud někomu něco nejede, tak ať si to pročte zpětně, protože je to tady psáno mockrát. Nikdo se nemůže divit, že zde již nikdo ze zkušenějších nepíše, protože proč by měl psát stále to samé pro líné nováčky, kteří nechtějí číst?
Ex ST220 model 2004
- pepa.marecek
- Nováček
diky za upozorněni.Maš pravdu, že to neni nic složityho, ale ja jsem tam hold nekouk
. Teď jsem o něco chytřejši
.
...už mi to facha a mluvi to i česky

...už mi to facha a mluvi to i česky

Naposledy upravil(a) pepa.marecek dne 16.07.2010 15:46, celkem upraveno 1 x.
- Hans69
- Nováček
Nejde mi to,neumim to,rozbiju to.Pánové,už jsem věnoval pálení map tolik času,energie a pěněz,že kdybych si koupil originál,vyšlo by mě to stejně.Vyzkoušel jsem čtyři vypalovačky,bezpočet placek a výsledek nula.Nejhorší je,že už mi nejdou ani mapy,který jsem tam měl předtím.Jen origoš z roku 2005.A to mám ject příští víkend na Slovensko.Jdu si koupit sešit s mapama. 

- alik-xxx
- Nováček
Potřbuju poradit ani za boha mi to nejde nevím už vůbec proč pořád se mi zobrazuje THE DISC INSTALLED IS NOT A MAP DVD poraďte někdo

-
AHOJ kluci, mám stejnej problém, jako příspěvek přede mnou, a tak vás prosím, jestli by mi nemohl někdo poslat dvd s mapu ČR poštou, náklady uhradím a nebo by bylo nejlepší osobní setkání, oblast Šumpersko, předem díky
Michal
Michal

-
- Nováček
hoj, mam ford mondeo 2004 a navigaci denso (jaxem zjistil podle obrazku na foru) a neni mi jasny, jestli dvd mechanika na hudbu se pouziva i pro navigaci, nebo je zde nejaka dalsi mechanika jen pro navigaci, ktera je nekde ukryta..
dekuju moc za pomoc.
dekuju moc za pomoc.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mechanika, ktera je na pristrojovce, tedy nad obrazovkou není DVD mechanika, ale CD mechanika... přehrává audio CD a MP3. Mechanika pro navigaci bývá umístěná v kufru.. tedy pokud vím, u kombi to tak je.
-
- Nováček
Ahoj chalani, ešte je pes zakopaný v napaľovačke. Do 4,7 Gb pálim na Teac všetko bez problemou, ale 8,5 Gb na NB a raz to ide raz nemám mapy. Preto som to aj na 8,5 Gb pálil externou Samsung a na počudovanie všetko ide ako hodinky.
DVD mechanika pre focus je v predu v skrinke pod umelou krytkou. Z mapou pomôžem pre stredné Slovensko aj východ ivanp63@gmail.com

DVD mechanika pre focus je v predu v skrinke pod umelou krytkou. Z mapou pomôžem pre stredné Slovensko aj východ ivanp63@gmail.com

Ford Focus 1.8 TDCi 6/2005 Navigácia Denso xenón
-
- Nováček
Zdravím všetkých - Mám C-max s Densom a včera som stiahol mapy východ EU a posledný updater, všetko som napálil a dnes vložil do Densa.
Mapy šli od začiatku akurát som nedokázal naplánovať cestu, tak som tam dal updater . Počas toho sa to seklo a teraz mám prázdnu obrazovku. nefunguje NAVI,CD,FM, nič.
Možte prosím poradit čo s tým ? Ked som odchádzal od auta ešte som odpojil baterku-zajtra uvidím či to nepomože.
Mapy šli od začiatku akurát som nedokázal naplánovať cestu, tak som tam dal updater . Počas toho sa to seklo a teraz mám prázdnu obrazovku. nefunguje NAVI,CD,FM, nič.
Možte prosím poradit čo s tým ? Ked som odchádzal od auta ešte som odpojil baterku-zajtra uvidím či to nepomože.