a cena se vším všudy ???Miroslav K píše:Jenom pro ukázku jak to dopadlo. Volant je pošitý kůží, která je na dotyk daleko lepší, než ta původní
Omluva, nebyl jsem tu dlouho...cena? No, jenom pár piv, opravdu..kamoš dodal kůži, vystřihl podle staré kůže, kterou jsme dali dole z volantu, ve firmě mu to sešili a obšili kraje (dělá ve firmě, co vyrábí volanty pro škodovku..i jiné auta) a pak to pošil a přilepil sám, já jenom pomáhal...trvalo to asi čtyři hodiny...a drží se opravu fajnověWolf2 píše:a cena se vším všudy ???Miroslav K píše:Jenom pro ukázku jak to dopadlo. Volant je pošitý kůží, která je na dotyk daleko lepší, než ta původní
fíííha, ten je krááásnýýýý, no jo, sportovní volant a stříbrná nitka...hmmm hmm, mlaskmisoo píše:vyzera to paradne !!Miroslav K píše:Jenom pro ukázku jak to dopadlo. Volant je pošitý kůží, která je na dotyk daleko lepší, než ta původnítiez mam nieco podobne : http://www.ford-focus.cz/forum/download ... &mode=view
jestli nemas knizku tak mi napis, poslu link. je to tam krasne popsane i s obrazky..Igy píše:Dik za info. Ja by som potreboval len otvorit ten predok ktorým sa spusta klakson a za ktorym je airbag. Pod nim mi nieco pri urcitych vibraciach rezonuje. Voland dole davat nemusim a ani odpajat. Len neviem ako otvorit ten predok a pozriet sa pod ten plast. Ale aj v tomto pripade treba volant rozobrat a dat dole?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host