Vyfukove svody a vlnovec
-
- Nováček
Vyfukove svody a vlnovec
Ahoj všem, rad bych se poradil , jestli nekdo nema treba podobyny problem, Mel jsem problem se klasickym skubanim vozu , tak jsem proved vymenu svicek , vymenu paliv, filtru a cisteni skrtici klapky . Je to podsatne lepsi ,ale jeste sliysim nekde prisavani vzduch v oblast vlnovce a takovy cvaknuti , jako by byl nejak pricpanej a jeste to netahne jak by asi melo , hlavne to dela kdyz se treba rozjizdim do kopce , tak to jakoby praskne. Nevite nekdo jestli to je na vymenu vyfukoych svodu s vlanovce treba ? Dik moc 

- petulak
- Test driver
Re: Vyfukove svody a vlnovec
Což, tak napsat co máš za motor? Každej pomalu druhej píše o radu, ale jaksi na toto zapomíná. Jsou tady kluci/ a velmi dobře znalí/ toho a toho druhu motorů. Ale jak ti maj poradit??

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- gargulakj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
včera jsem byl pod autem a díval jsem se na vlnovec jak vypadá...a z horní strany od svodů je ten mřížkovaný obal volný... jde s ním hýbat.. je to normální a nebo už se rozpadá? Občas právě pozoruju divné zvuky(cvrlikání,chrčení) při rozjezdech a při větším záběru motoru... tak nevím jestli by to mohlo byt tím vlnovcem
včera jsem byl pod autem a díval jsem se na vlnovec jak vypadá...a z horní strany od svodů je ten mřížkovaný obal volný... jde s ním hýbat.. je to normální a nebo už se rozpadá? Občas právě pozoruju divné zvuky(cvrlikání,chrčení) při rozjezdech a při větším záběru motoru... tak nevím jestli by to mohlo byt tím vlnovcem
Focus r.v. 2002, 1.6 benzín, 74KW
Focus r.v. 2010, 1.6 benzín, 74KW
Focus r.v. 2010, 1.6 benzín, 74KW
- pbjun
- Test driver
Ano uz se rozpada
Taky se mi rozpada. Zatim neresim, casem koupim nerez svody a bude klid