Ja ale psal o pruznym zrychleni a to znamena plyn na podlahu. Pokud takto jezdis na 6ku pri 50km/h, tak si pis, ze motoru to fakt dobre nedelam.a.x.i.m.u.s píše:No, nevím... Já jezdím s ST220 na 50km/hod na šestku a auto se jako podtočené nechová... Horší to je třeba u táty v C5 2,2 HDI kde z 5-ti rychlostí je 4 na 50km/hod podtočená a 3 je zase zbytečně moc. Této 5-ti stupňové převodovce by vyhovoala 60km/hod na 4Ma.rt píše:Ja s vami samozrejme souhlasim, i kdyz kutilovi budu trosku oponovatja vim, ze na petku je diesel pri 50 podtoceny, ale to benzin na ctyrku taky
dtto vysekutil píše:Ma.rt: Benzíny nemají problém pod 2000ot, ale u TDCI varují kvůli dvouhmoťáku.
To co píšeš je úplná blbost. Před Mondeem jsem měl Omegu taky 3,0 a měla automat. Automat si po městě sám dávkoval otáčky lehce nad 1100 tak ten tvůj výplod trošku nesedí.Ma.rt píše:Ja ale psal o pruznym zrychleni a to znamena plyn na podlahu. Pokud takto jezdis na 6ku pri 50km/h, tak si pis, ze motoru to fakt dobre nedelam.a.x.i.m.u.s píše:No, nevím... Já jezdím s ST220 na 50km/hod na šestku a auto se jako podtočené nechová... Horší to je třeba u táty v C5 2,2 HDI kde z 5-ti rychlostí je 4 na 50km/hod podtočená a 3 je zase zbytečně moc. Této 5-ti stupňové převodovce by vyhovoala 60km/hod na 4Ma.rt píše:Ja s vami samozrejme souhlasim, i kdyz kutilovi budu trosku oponovatja vim, ze na petku je diesel pri 50 podtoceny, ale to benzin na ctyrku taky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host