Vodici pozor!!!!!!! zablikas zaplatis pokutu

Co se děje na internetu...
Moderátor:petersbond
Odpovědět
_djproces
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Vodici pozor!!!!!!! zablikas zaplatis pokutu

Příspěvek od _djproces » 21.01.2010 14:27

Obrázek
3.5.2004, 1,8TDCi 85kw, HatchBack, Moondust met., LED vzadu, Angel eyes vpredu, climatronic, PC, 4*airbag
old fofo
new fofo
Obrázek
Obrázek

No Name
Pokročilý
Pokročilý

Re: Vodici pozor!!!!!!! zablikas zaplatis pokutu

Příspěvek od No Name » 21.01.2010 14:43

Jo, tak v tomhle hovoří vyhláška bohužel jasně... Troubit a blikat pouze z důvodu odvrácení hrozícího nebezpečí, bla bla. Zelení můžíci nemají rádi, když je někdo před nimi varuje a obírá je o kšeft tak po tom někdy jdou. Já to řešil před cca dvěma lety. Mojí výmluvu, že jsem zdravil známého ohodnotili 200,-Kč. :)
Naposledy upravil(a) No Name dne 22.01.2010 13:49, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus I Comfort 5dv. 1.6 Duratec 100PS
Obrázek
BMW 325 E46 Cabrio
BMW Z4 M40i MT

Rendy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rendy » 21.01.2010 17:42

Tak tak,po ptákovinách jdou,ale jinak jsou podělaní myslím dopraváky,mne dupali za prošlou lékárničku a kolem projel žigul plnej cigošů s uhnilym vyfukem kterej táhli za sebou až jiskry lítaly a já jim říkám proč ho nezastaví a oni že ted tu mají mne a že jsem drzej tak ještě dýchnout(bylo to loni) tak jsem dýchnul a za lékárničku chtěli 500kč,na to jsem řek že nedám ani korunu a že jsi na ně budu stěžovat za debilní postup a za to,že zjevně auto ohrožující provoz nechali jet dál a na to se chvilku radili a pak mi zdělili,že to tedy pro tentokrát budou řešit jen domluvou,tak takové máme hrdiny a nebo mají strach,že kdyby si dovolili zastavit cigoše,že by to byla rasová diskriminace?
ford focus 1,8i/2002/st křídlo/panther-schwarz met./folie bruxafol/trend.

https://imageshack.us/

KUTY

Příspěvek od KUTY » 21.01.2010 20:23

no ja osobne kvoli radaru neblikam, skor na autobusy v PHE ak vychadzaju zo zastavky a na nerozhodnych chodcov, ktori vedia, ze podla zakona ich mame pustit no aj ked uz uplne zastavim tak pozeraju a nevedia ci maju vstupit na prechod alebo nie...a dialkove najradsej pustam na debilov v nadupanych autach ktori su na cestach arogantni...ked jazdi ako blazon a je predo mnou, kludne zapnem dialkove aby som mu dlhsie posvietil zozadu...no uz nebudem moct :-)

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 21.01.2010 20:41

je toho plny net teraz :mrgreen:
z diskusie pod jednym clankom
Bowden píše:Kde je to zakazne?
Ak je nevyhnutné upozorniť ostatných účastníkov cestnej premávky na hroziace nebezpečenstvo, najmä
v prípadoch, keď je potrebné náhle znížiť rýchlosť jazdy.....

Rychla jazda je nebezpecna, moze predstavovat nebezpecenstvo a preto som dal vodicovi znamenie na hroziace nebezpecenstvo. Bodka.

NEEO
Test driver
Test driver

Příspěvek od NEEO » 21.01.2010 20:44

Moc hezky napsané- :mrgreen:
Ford focus 1,6i 16v ZETEC SE, Combi Trend, r.v.2002
Obrázek
Obrázek
Obrázek

_djproces
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _djproces » 22.01.2010 13:46

Ale inac ma napadlo ze auto ktore ide oproti mne s nezapnutými svetlami je v podstate hroziace nebezpečenstvo nie len pre mna ale aj pre sotatnych vodicov! cize ked mu bliknem aby si zapol svetla nemozu mi dat pokutu. BODKA :D
Obrázek
3.5.2004, 1,8TDCi 85kw, HatchBack, Moondust met., LED vzadu, Angel eyes vpredu, climatronic, PC, 4*airbag
old fofo
new fofo
Obrázek
Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 03.02.2010 23:21

blikám a dál budu blikat /teda ne když borci meří u školy/ a dokonce občas to používám když se mi zdá že ten kamion do protisměru to kalí nějak moc rychle :wink: je super se dívat v zrcátku jak jde pobrzdách na předpisovou rychlost :mrgreen:
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 24.03.2010 20:52

jojo taky blikám, jak jen to jde. Ale napřed omrknu aspoň v rychlosti okolí, právě kvůli pokutě. Blikám zvlášť na nesmyslných místech, kde není obydlená zóna, široká silnice a třeba 70km/h omezení. K tomu radary v navigaci a doufání, že lidi taky zablikaj.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Zajímavé odkazy“