Skoro cela europa,samozrejme CR,SR.JJJ píše:Už je stahuju - díky samulo. Jenom jsem pořád nepochopil, pro jaké teritorium ty mapy jsou. Bez ČR a SR? Navigace South, North nebo East?
Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
-
- Nováček
Re: Denso Mapy
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
samulo a ostatní s jaguar 09/10.Jak je na tom ČR,je to stejně nebo lépe pokryté?A jak je to graficky,stejně jako fordí mapy?Jsou vidět i názvy ulic?Nehodil by to případně někdo na něco jako czshare atp.?
-
- Nováček
Samulo:mohol by si mi prosim ta povedat uplne presny postup ako tam vlozim to meno a heslo. Otvoril som si magic iso dal som registry tam som vlozil meno a heslo a nic. Skusal som to palit cez imgburn a uz som pokazil 2 DVD.
Prosim ta napis mi postup ako pre debila dakujem.
Prosim ta napis mi postup ako pre debila dakujem.
-
- Nováček
Uz som to pisal pred tym,pokritie si musite sami vyskusat neviem povedat ako je na tom CR,nazvy ulic samozrejme vidiet.Ja to odporucam.
Samuel.
Samuel.
-
- Nováček
Mail zatial nedosiel
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Samulo díky,časem zkusím.Jinak pokud by jsi dělal nějaký podrobný návod k vypálení,tak ho sem klidně vyvěs a nesuš v mejlech 

-
- Nováček
Co sa tyka iso suborov a suborov spakovanych instalackach v podobe iso,mdf,uif tak odporucam jednoznacne magic iso,sice nieje vsemocny ale pre mna overeny a spolahlivy hlavne na tie mapy a dvd romku vo forde ktora je vyberava.
Link a navod na vypalovanie je par prispevky pred.
Link a navod na vypalovanie je par prispevky pred.
-
- Nováček
Jaguar západní evropa 464110-7540:

západní evropa obsahuje :
Austria, Belgium, Czech Republic, Canary Islands, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Republic of Ireland, Spain, Sweden, Switzerland and the UK.
východní evropa (mapyod SAMULO) :
Albania, Austria, Belarus, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Czech Republic, Croatia,Estonia,Germany, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro,Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Ukraine

západní evropa obsahuje :
Austria, Belgium, Czech Republic, Canary Islands, Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Republic of Ireland, Spain, Sweden, Switzerland and the UK.
východní evropa (mapyod SAMULO) :
Albania, Austria, Belarus, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Czech Republic, Croatia,Estonia,Germany, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro,Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Ukraine
-
- Nováček
Slak to traf mne to nechce nacitat. Skuasal som napalovat aj na DVD+R aj na DVD-R a mechanika to iba nacitava. Ked som to mal zle napalene tak to hned vypisalo ze je zle DVD. Neviete niekto ako dlho to ma nacitavat?
-
- Nováček
Chvilu to ma nacitavat,ake mas dvd,
mne na verbatim -dvd ide v poho.
S fordackou mechanikou musis mat trpezlivost
mne na verbatim -dvd ide v poho.
S fordackou mechanikou musis mat trpezlivost

-
- Nováček
a ako dlho to tebe nacitavalo? Napalil som to aj na plusové aj na mínusové, len ja to davam do toyoty a nie do forda, ale malo by to byt to iste aj tieto mapy co mam teraz 2008/2009 som si stiahol odialto a v pohode mi to ide akurat by som chcel novsie mapy ked uz su.
Mozno som to zle napalil. Akou rychlostou to bolo treba palit mne v magicISO ponukalo najmenej 18.
Mozno som to zle napalil. Akou rychlostou to bolo treba palit mne v magicISO ponukalo najmenej 18.
-
- Nováček
Toyota ma tiez uz nove mapy,mal si povedat skor ,asi dva strany pred tym su linky na toyotu skusal si ju?
Toyota Lexus Navigation Northern Europe 2010 DVD E12
86271 - 60W383A
2009 - 2010 Ver. 1 Gen5

Toyota Lexus Navigation Northern Europe 2010 DVD E12
86271 - 60W383A
2009 - 2010 Ver. 1 Gen5

-
- Nováček
Daj si do pocitaca dvd s predchadzajucou mapou co ti ide popozeraj potom vloz to co si vcera napalil a skontroluj strukturu ci je rovnaka ak ano tak chyba bude v napalovani a ak nie tak asi boli tie pokusy marne.jelinek4 píše:a ako dlho to tebe nacitavalo? Napalil som to aj na plusové aj na mínusové, len ja to davam do toyoty a nie do forda, ale malo by to byt to iste aj tieto mapy co mam teraz 2008/2009 som si stiahol odialto a v pohode mi to ide akurat by som chcel novsie mapy ked uz su.
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Stáhl jsem a vypálil ten východ a jede perfektně! Díky. Zdá se, že je i podrobnější.