Tlumení dvěří a tlumení všeobecně
- misoka
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tlumení dvěří a tlumení všeobecně
Ten dekel sa tam dava pokial viem do dieslov , kvoli hluku. Na benzin sa to nedava a ani spodny kryt kvoli prehrievaniu, avsak vela ludi na fore to tu ma a nic sa neprehrieva, teda aspon zatial. Osobne by som to tam nedaval.
FORD FOCUS mk 3 1.6 Ecoboost 2011
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
- spigot
- Test driver
Od leta mam spodny kryt motora aj deku pod kapotou, zatial nic. To som s tym bol aj na dovolenke v Chorvatsku. Takze zatial drzi.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja tiez ako spigot, aj s tou dovolenkou 

- Forfoc
- Pokročilý
Dává se to i na benzín. Na mé benzínové 1.8 (92kW) Titanium byl jak spodní kryt motoru, tak tlumící deka pod kapotou motoru. U benzínu to má i Dzefer, Bee či Anndy, kteří mají stejný typ auta jako já.misoka píše:Ten dekel sa tam dava pokial viem do dieslov , kvoli hluku. Na benzin sa to nedava a .......
Koukal jsem ještě do katalogu a tam je uvedeno pro benzínové motory 1.8, 2.0 a 2,5. Takže je možné, že na slabší motorizace to opravdu není vhodné. Viz obrázek.
Naposledy upravil(a) Forfoc dne 15.03.2010 17:57, celkem upraveno 2 x.
- Anndy
- Test driver
Tak tak. Ale nereagoval som na to, kedze misoka mozno myslel benzinovu 1,6-ku iba
A tam fakt neviem, ci sa to davalo
.

- killerhammer
- Test driver
nedavalo
ale ked si vezmes, ze sa to v katalogu ponuka pre 2.5T, tak ak sa to natom neprehrieva, tak na 1.6tke urcite nehrozi, ze sa ti to prehreje
ti otvorim dakedy 2.5T ako hreje po jazde, ked snezi aj 3 hodiny po jazde na kapote ziadny sneh, hodiny to este cely predok auta rozpusta
ale ked si vezmes, ze sa to v katalogu ponuka pre 2.5T, tak ak sa to natom neprehrieva, tak na 1.6tke urcite nehrozi, ze sa ti to prehreje

ti otvorim dakedy 2.5T ako hreje po jazde, ked snezi aj 3 hodiny po jazde na kapote ziadny sneh, hodiny to este cely predok auta rozpusta

- Quickie
- Moderátor
tu som hrešil, že som spravil jedny dvere za cely den http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 50#p477050
kym som dal ten vnutorny plech dole, tak som zabil hodinu telefonovanim. Musel som sa dopracovať až k Milinkovi do CZ
TRI POONDIATE ČUPLÍKY!!! parom by ich tam hned..
vibraflexovanie mi islo najrychlejšie
potom som začal skladať... dal som plech nazad, nasadil motorček, káble, pozatahoval skrutky a potom som zistil, že som tie skrutky ktoré držia okno nemal vyberať celkom von.. Stačí povoliť.. ten držiak mi spadol dovnutra.. takže všetko rozobrať, držiak zospodku dverí vybrať a začať skladať znova.
zase som mal plech nahodený na dverach, aj kable atd. idem reku okno konečne dotiahnuť.. no hej.. zistil som, že sa mi pri manipulácii s tym plechom posunula lišta nabok, ktorá drží okno, takže som ho nevedel dotiahnuť.. takže všetko zase rozobrať
lištu som napravil.. montujem nazad.. zase všetko pozapájané.. išiel som už doťahovať okno cez tie dva otvory.. no nespadol mi dovnutra orech z goly??? SPADOL!
zasa všetko rozobrať a skladať... do spevu mi nebolo
potom som si nastrihal ANS penu na tapacir zvnutra. na rady predavača som kupil kilové lepidlo DUVILAX.
NEKUPUJTE TO!!! nedrží..
zajtra rano idem kupiť nejaky chemoprém alebo nejaky kanagon a s tym to tam prilepím.
Dnes som nemal už chuť ani fotky robiť.. Jak písal milinko.. dnes som zmákol know-how, zajtra mi to uz hadam pojde hodne rychlejsie, kludnejšie tak budem aj fotiť
ze vraj kvoli hudbe, rezonanciam a podobnym bludom.. neviem uvidim.. menim popri tom aj repraky za sony. Ale kedze som dnes vymenil až hin jeden stredobas a jeden maly vyškač, tak viem posudiť akurat tak velky prdDzefer píše:Naco je vlastne dobre tam mat ten asfalt zvnutra?

kym som dal ten vnutorny plech dole, tak som zabil hodinu telefonovanim. Musel som sa dopracovať až k Milinkovi do CZ

vibraflexovanie mi islo najrychlejšie
potom som začal skladať... dal som plech nazad, nasadil motorček, káble, pozatahoval skrutky a potom som zistil, že som tie skrutky ktoré držia okno nemal vyberať celkom von.. Stačí povoliť.. ten držiak mi spadol dovnutra.. takže všetko rozobrať, držiak zospodku dverí vybrať a začať skladať znova.
zase som mal plech nahodený na dverach, aj kable atd. idem reku okno konečne dotiahnuť.. no hej.. zistil som, že sa mi pri manipulácii s tym plechom posunula lišta nabok, ktorá drží okno, takže som ho nevedel dotiahnuť.. takže všetko zase rozobrať
lištu som napravil.. montujem nazad.. zase všetko pozapájané.. išiel som už doťahovať okno cez tie dva otvory.. no nespadol mi dovnutra orech z goly??? SPADOL!
zasa všetko rozobrať a skladať... do spevu mi nebolo
potom som si nastrihal ANS penu na tapacir zvnutra. na rady predavača som kupil kilové lepidlo DUVILAX.
NEKUPUJTE TO!!! nedrží..
zajtra rano idem kupiť nejaky chemoprém alebo nejaky kanagon a s tym to tam prilepím.
Dnes som nemal už chuť ani fotky robiť.. Jak písal milinko.. dnes som zmákol know-how, zajtra mi to uz hadam pojde hodne rychlejsie, kludnejšie tak budem aj fotiť
- Anndy
- Test driver
Sa nečudujem, že tí to trvalo tak dlho
.
Tak dúfam, že to prinesie kýžený efekt
.
Držím palce.

Tak dúfam, že to prinesie kýžený efekt

Držím palce.
- Radekjo
- Zkušený
Quickie
Jakou tloušťku má ta (asfalt) hmota?
Jakou tloušťku má ta (asfalt) hmota?
FM MKV 2,0 TDCI 15
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)

RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
- Quickie
- Moderátor
- Milinko
- Zkušený
Čau Quickie,
jsem rád, žes to nakonec rozebral...to byla ta lehčí část
. Smontování prvních dveří jsem prodělal také x-krát. Vždycky jsem na něco zapomněl steně jako ty.
Včera jsem ti říkal, aby jsi ty šroubky co drží sklo jen povolil...
, mě se také stalo, že je uplně oddělal a pak mě padaly dovnitř buď šroubky nebo pin na ně, to bylo nadávek
Já jako lepidlo na ANS pěnu použil nějaký sprej od Sinus Live a šlo to docela dobře, musel jsem tam toho lepidla dávat ale s mírou,jen trošku. Když mě došlo tak jsem použil oboustranou pásku, s ní to šlo vceku good.
Vytlumené to máš pěkně:)
Hodně štěstí při další práci, ted už to pujde jak na běžícím pásu
PS: Teď se dívám na foto a vidím,že ti ve dveřích zbylo pár umělých čudlíku co drží tapec. S těma jsem se dost natrápil, nemohl jsem je z plechu dostat......snad tobě půjdou ven líp.
jsem rád, žes to nakonec rozebral...to byla ta lehčí část

Včera jsem ti říkal, aby jsi ty šroubky co drží sklo jen povolil...

Já jako lepidlo na ANS pěnu použil nějaký sprej od Sinus Live a šlo to docela dobře, musel jsem tam toho lepidla dávat ale s mírou,jen trošku. Když mě došlo tak jsem použil oboustranou pásku, s ní to šlo vceku good.
Vytlumené to máš pěkně:)
Hodně štěstí při další práci, ted už to pujde jak na běžícím pásu

PS: Teď se dívám na foto a vidím,že ti ve dveřích zbylo pár umělých čudlíku co drží tapec. S těma jsem se dost natrápil, nemohl jsem je z plechu dostat......snad tobě půjdou ven líp.
- Quickie
- Moderátor
frajere.. říkal si mi to až potom ked som ich mal dávno vybratéVčera jsem ti říkal, aby jsi ty šroubky co drží sklo jen povolil.

no.. dnes som spravil pravu stranu.. predné dvere.. vytlmil som ich už dokladnejšie ako včera tie moje vodičove.. tak sa spytam milinko ty si daval vibraflex aj na ten spodny plech? myslím tú vodorovnu plochu. ja nie

zadné dvere som spravil komplet aj s ANS penou budem ich musieť ešte rozobrat ked zoženiem konektor k vyškovým reprákom.. nemám tam predprípravu ako to mal misoo

takže mi ešte ostavaju komplet lave zadne dvere urobiť a obidvoje predné vypatlať ANS penou.. ale to už bude brnkačka

Kto bude robiť podobnú akrobaciu na svojom fofo MKII, tak tieto tri čuplíky treba pretlačiť dovnútra blbé na tom je že sa chujovo napasuvaju nazad a už vonkoncom sa mi nepodarilo dať tie vytlačené zaistovacie kolíčky nazad, takže to mám bez nich

zostane mi ešte dost vibraflexu tak by som chcel ešte aj predok pod kobercom pri blatnikoch, pod nohami, vzadu pod nohami, zadne blatniky..
neviem co s kufrom, ci aj ten alebo sa neho vykaslem.. nevim.. auto priberie na váhe.. ten vibraflex je dosť ťažký

s tymi problem nemam.. šrobovačikom obalenym do handry podobrat a je vonkuPS: Teď se dívám na foto a vidím,že ti ve dveřích zbylo pár umělých čudlíku co drží tapec. S těma jsem se dost natrápil, nemohl jsem je z plechu dostat......snad tobě půjdou ven líp.

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Quickie si sikula, klobuk dolu, ja by som na to nemal nervy, tiez som spravil provizorne len cast a potom som sa na to vy....
uvidis ale na konci celkovy vysledok, budes mat pekne tlmene zvuky dveri a aj radio bude mat o dost lepsi zvuk !! 

- Quickie
- Moderátor
keby som sa nevozil na tej káričke, na ktorej sa teda vozím, tak by som mal nejaky čas ušetrený.. takto sa k tomu neviem poriadne dostať, krčím a naťahujem sa jak sa len dá ale neni to ono.. ale snažim sa 

- Milinko
- Zkušený
aha, tys je už měl venku když jsi volal...ok 
Tu Vibru jsem dával i na tu vodorovnou část, dokonce jsem trochu polepil i ten hlavní plech(ten s motorkem). Kam to šlo tam jsem ji narval
Takže ty tam nemáš předpřipravený káblík na výškáče? A na tapecu to místo pro výškáč vyznačené je??
Mě se doma také válí ještě pár plátů Vibry a uvažuju nad blatníka, přip.podlahou.
Jestli do toho pujdeš pls. o foto dokumentaci.
DÍK a at se daří.

Tu Vibru jsem dával i na tu vodorovnou část, dokonce jsem trochu polepil i ten hlavní plech(ten s motorkem). Kam to šlo tam jsem ji narval

Takže ty tam nemáš předpřipravený káblík na výškáče? A na tapecu to místo pro výškáč vyznačené je??
Mě se doma také válí ještě pár plátů Vibry a uvažuju nad blatníka, přip.podlahou.
Jestli do toho pujdeš pls. o foto dokumentaci.
DÍK a at se daří.