dIK

Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
 Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde. Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
 Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust 

Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
 Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde. Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
 Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust 

Nebo je to onen plastový práh, který je přidělán na plechovém? Už jsem z toho tumpachovej, nějak si to neumím představy podle obrázku, co to vlastně je, jako plastový práh před faceliftem mi to nepřijde.
  Nebo je to onen plastový práh, který je přidělán na plechovém? Už jsem z toho tumpachovej, nějak si to neumím představy podle obrázku, co to vlastně je, jako plastový práh před faceliftem mi to nepřijde.
 Pastově prahy nebo nazvěme to ochranou prahů stačí jenom sundat, a oběvíš podnimy prahy plechové tvarově stejne jako mají focusi po FL.Je tam pouze rozdíl ten, že jsou vnich díry na uchycení plastovych ochran prahů. Pro představu na obrázku vidíš jak vpadá práh u focuse před FL po sundání plastove ochrany prahu. To co máš ve svém odkazu je práh plechový čili na výmenu v připade poškození. Je to pevná součast karoserie, kdyby si ho chtěl vyměnit tak musiš původní vyřezat a tento tam navařit
 Pastově prahy nebo nazvěme to ochranou prahů stačí jenom sundat, a oběvíš podnimy prahy plechové tvarově stejne jako mají focusi po FL.Je tam pouze rozdíl ten, že jsou vnich díry na uchycení plastovych ochran prahů. Pro představu na obrázku vidíš jak vpadá práh u focuse před FL po sundání plastove ochrany prahu. To co máš ve svém odkazu je práh plechový čili na výmenu v připade poškození. Je to pevná součast karoserie, kdyby si ho chtěl vyměnit tak musiš původní vyřezat a tento tam navařitUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů