okej, ale preventivne vymenit treba za vacsieMarťas píše:Na Bluefin stege 3 netreba menit turbo

ale mne sa zda, ze sa meni, dokonca tam bolo napisane ze sa kus za kus vymiena, cize stare ti vezmu, ale mozno taram, to bol mozno code:red level 2

okej, ale preventivne vymenit treba za vacsieMarťas píše:Na Bluefin stege 3 netreba menit turbo
jjJirbor píše:Na první straně tématu vidim napsáno"...pak mě napadlo že by nebyl špatnej nápad udělat téma, kde by se takový inzeráty mohly komentovat, někomu by se to mohlo hodit, ušetří si cestu atd." posledních pár stran se vám všem trošku nedaří vyhýbat se OT , co kdyby takhle za trest každý zůčastněný OT-čkář nahodil nějaký ST inzerát(mě třeba tohle Fazeho téma kdysi zlehka pomohlo) Jinak sorry za OT
No tak hurá do něj, neNo Name píše:(nejradši bych si ho koupil sám):roll:
speciálně pro killerhammera...killerhammer píše:to je čo za paní, čo jazdí ST a teraz bude RS ?![]()
nejaka dôchodkyňa?![]()
respect![]()
![]()
Co je OT-čkář?Jirbor píše:Na první straně tématu vidim napsáno"...pak mě napadlo že by nebyl špatnej nápad udělat téma, kde by se takový inzeráty mohly komentovat, někomu by se to mohlo hodit, ušetří si cestu atd." posledních pár stran se vám všem trošku nedaří vyhýbat se OT , co kdyby takhle za trest každý zůčastněný OT-čkář nahodil nějaký ST inzerát(mě třeba tohle Fazeho téma kdysi zlehka pomohlo) Jinak sorry za OT
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host