snivam preto, aby som vedel co idem kupovat, musim sa zorientovat. Takze dik kazdemu za nazor, ponaucil som sa.
KH, hlavny problem bude asi v tom, ze tvoje vysnivane auta su cenou uplne niekde mimo az za hranicami nasich snov (kazdy zivotny sen by mal byt dosiahnutelny). A hlavne my jazdime pre radost z jazdy nie pre silu motora.
Krasne to bolo povedane v jednom videjku z Fifth Gear (alebo Top Gear), kde ten starsi typek mal porovnavat Mondeo ST, Mazdu MPS a Vauxhal Vectra OPC. Hned na zaciatku si dovolil povedat, ze uz raz povedal, ze si nikdy nesadne do Vauxhalu, ale ze ho presvedcili. A svoju nechut voci tomu auto ukazoval roztahovanim takeho dlheho zrolovaneho papiera, mal snad 5-6 metrov. Na zaciatku bola tusime Zem, vedla toho tusim Pluto alebo nejaka take vec a az niekde na konci povedal, ze Vauxhal je este dalej, ze ten papier nie je taky dlhy tusim. Ked isli na sprint, cize cisty vykon motora, tak Vectra to jednoznacne vyhrala, "but"...ked presli na zakruty, to auto vobec nedrzalo stopu v zakrutach, mohol robit co len chcel furt ho to vynasalo, vobec sa s tym nedalo jazdit pre radost.
A podla mna vacsina ludi na tomto fore ta vidi niekde tam, len vykon, a vykon, a vykon.... My si kupujeme co najviac muziky na hranie za co najmensie peniaze, ty zasa co najviac vykonu.
No a ST je cistokrvna hracka, to je asi kazdemu jasne. Nejde o to, ci budem na dialnici najrychlejsi, ci na krizovatke kazdeho predbehnem, ci mam najlepsiu kupu storocia, alebo brutalny zvuk 8-valca. Ide o to ze kazdy prejazd Babou ci Zahorim alebo inou klukatou cestickou je cisty zazitok, radost z jazdy, hranie sa. Aj na terajsom aute mi vobec neslo o tom, aby som bol rychlejsi ako niekto iny. Ale ta pohodicka za volantom, vyskereny ako orech a pot na cele hovoria za vsetko. A toto, len trocha silnejsie, pozadujem aj od ST