Dodatečné dodělání DO
-
- Zkušený
Re: Dodatečné dodělání DO
Palec4: Tuhle funkci jsme tam měl asi týden a pak jsem si raději naprogramoval zavření po rozjezdu... Přitelkyně kafrala, že má zavřené dveře 

Ex ST220 model 2004
- Alda
- Junior
Fakt origo? Tos asi musel měnit klíč a pod ne?
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nie nic som nemenil.prehodis krabicky za spolujazdcom naprogramujes kluc a je to..
- Alda
- Junior
nj, ale to mě teda není jasné, jak můžeš to dálkově otevírat, když máš klíč bez DO a dáš tam sice orig. příjmač, ale orig DO je na klíči přeci ne? a ten my (jen s centrálem) nemáme!
Je to kostrbatě napsané... za to se omlouvám.
Je to kostrbatě napsané... za to se omlouvám.
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
neospravedlnuj sa,ku kazdej ,,tej" krabicke je priradeny kluc s DO.
tz. kupis krabicku ktora ma klucik,krabicku nahodis,klucik naprogramujes voci imobilizeru a vsetko ide...
tz. kupis krabicku ktora ma klucik,krabicku nahodis,klucik naprogramujes voci imobilizeru a vsetko ide...
-
- Nováček
Zdravím. Taky mám zájem o DO na mého Fofíka. Nevíte někdo kde sehnat tu or.krabičku?
Dííík

Dííík

Focus Combi FFII 1.6 tdci 2009, 80kW
- Walker_CZ
- Nováček
Jednotka DO
Chtěl bych se zeptat, kdo má jaký zkušenosti s FF 1999 (Sedan) - a více než jedním DO - zkoušel jsem podle novějších manuálů nastavit další DO - ale vždycky mi to vezme jen posledně nastavený DO...
Mám i druhou jednotku DO - nynější jednotka má na konci 6000DB (myslím) a novější totožný označení, jen poslední 2 písmenka jsou DD.
Tak se chci zeptat, jestli je možné bez problémů zkusit připojit druhou jednotku centrálu - abych si nebloknul původní klíče.
Nebo jestli neví někdo, jestli to DD je novější a podporuje už třeba až 4 DO.
Díky
Mám i druhou jednotku DO - nynější jednotka má na konci 6000DB (myslím) a novější totožný označení, jen poslední 2 písmenka jsou DD.

Tak se chci zeptat, jestli je možné bez problémů zkusit připojit druhou jednotku centrálu - abych si nebloknul původní klíče.

Díky

-
- Nováček
zdravim vas ja mam problem ale s tym ze smerovky nebliknu zamknut zamkne ale neblikne ale popri tom vo vnutri pocut cvaknutie ako ked sa pustia smerovky kde moze byt problem lebo elektrikar mi povedal ze u focusa sa to neda spravit na vystup smeroviek a ani svetiel ale nezda sa mi to
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
isli ti smerovky hned ako si nahodil DO?a mas DO origo?