couvací radar
- JK
- Nováček
couvací radar
Zdravím všechny fokusáky. Před nedávnem jsem se stal novým majitelemFOFO, dovoz z Německa - přes autobazar, typ 1,6 Sedan - vždycky se mi líbil, 1,6 benzin, model 2003. Protože výhled dozadu přes okno není zrovna OK - při parkování a pod (auto užívají i ostatní příslušníci rodiny - v couvání nepříliš zdatní), chtěl bych FOFO " vyšperkovat" couvacím radarem , např. PHATOM BS 4O5 ( prodává DS Technik), případ. jiným. Prosím proto o radu: má už někdo z vás z tímto zařízením zkušenosti? Myslím montáž i vlastnosti zeřízení. Případně doporučne jiné. Děkuju předem za radu a přeju všem krásný zbytek svátků a pohodu, klídek,tabáček v Novém roce.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Re: couvací radar
nedávno jsem je montoval,cena cca 1200,- montáž trvala asi 4 hodiny.Spokojenost maximální.Hlavně si kup sadu,která má i ten vykružovák.JK píše:Zdravím všechny fokusáky. Před nedávnem jsem se stal novým majitelemFOFO, dovoz z Německa - přes autobazar, typ 1,6 Sedan - vždycky se mi líbil, 1,6 benzin, model 2003. Protože výhled dozadu přes okno není zrovna OK - při parkování a pod (auto užívají i ostatní příslušníci rodiny - v couvání nepříliš zdatní), chtěl bych FOFO " vyšperkovat" couvacím radarem , např. PHATOM BS 4O5 ( prodává DS Technik), případ. jiným. Prosím proto o radu: má už někdo z vás z tímto zařízením zkušenosti? Myslím montáž i vlastnosti zeřízení. Případně doporučne jiné. Děkuju předem za radu a přeju všem krásný zbytek svátků a pohodu, klídek,tabáček v Novém roce.
Ford Focus combi 1,8 TDCI-85 kw-12/2002
- JK
- Nováček
kmichal:
dík za radu, ale mám ještě tyto dotazy k připojení a instalaci displeje:(jistě bude u zařízení i návod k montáži, ale ptám se zkušenějšího): Připojuje se radar paralelně k vodiči ( resp. couvacímu světlu), tak že se při zařazení zpátečky radar automaticky tímto zapne, nebo se musí připojit přes
vlastní pjistku v pojistk. skříni. Aještě, kde jsi umístil displej- lepený ?, šroubovaný?, abych nenavrtal airbag, pokud by byl na palub. desce. Předem dík za odpovědˇ.
dík za radu, ale mám ještě tyto dotazy k připojení a instalaci displeje:(jistě bude u zařízení i návod k montáži, ale ptám se zkušenějšího): Připojuje se radar paralelně k vodiči ( resp. couvacímu světlu), tak že se při zařazení zpátečky radar automaticky tímto zapne, nebo se musí připojit přes
vlastní pjistku v pojistk. skříni. Aještě, kde jsi umístil displej- lepený ?, šroubovaný?, abych nenavrtal airbag, pokud by byl na palub. desce. Předem dík za odpovědˇ.
- Ahmed
- Test driver
Uz jsem to tu psal, staci pouzit vyhledavani, mam namontovane Trackpro BS 400.
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 7201eb4f36
Dej si tam co chces, ale hlavne at to ma senzory zapustne do narazniku, kamos si koupil taky neco podobneho na Fabii, nema zapustne senzory a ted ma na narazniku pekne trcici bambule.
Vrtat nikam nic nemusis, nevim, jaky budes mit display, ale kdyz se podivas na ten odkaz, tak jsem tam daval fotky, kde to mam umistene ja. Ten display mel dole ten samolepici nesmysl, ale stejne to moc nedrzelo, ale v tom miste, kde to mam, se to ani nepohne a drzi to dobre.
Airbag se ti asi jen tak navrtat nepovede, kdyz nebudes vrtat do mist, kde je na plastu napsane AIRBAG

Ano, pripojuje se ke svetlu zpatecky, klidne si ho muzes pripojit jak chces a dat si tam vypinac a zapinat si ho sam
Ale az si na to zvyknes jako ja a budes lenivy se otacet dozadu...
Aspon ti to pipne, kdyz se ti nekdo planta za autem, ja to mam vice namirene do boku, takze mi to bere i ploty a podobne prekazky vedle auta.
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 7201eb4f36
Dej si tam co chces, ale hlavne at to ma senzory zapustne do narazniku, kamos si koupil taky neco podobneho na Fabii, nema zapustne senzory a ted ma na narazniku pekne trcici bambule.
Vrtat nikam nic nemusis, nevim, jaky budes mit display, ale kdyz se podivas na ten odkaz, tak jsem tam daval fotky, kde to mam umistene ja. Ten display mel dole ten samolepici nesmysl, ale stejne to moc nedrzelo, ale v tom miste, kde to mam, se to ani nepohne a drzi to dobre.
Airbag se ti asi jen tak navrtat nepovede, kdyz nebudes vrtat do mist, kde je na plastu napsane AIRBAG

Ano, pripojuje se ke svetlu zpatecky, klidne si ho muzes pripojit jak chces a dat si tam vypinac a zapinat si ho sam

-
- Nováček
Jestli chceš mít senzory zapuštěný tak vrtat musíš,kam by jsi je jinak dal bez vrtání?Objednal jsem si senzory bez displeye,protože jsem nechtěl mít někde na palubce nějakej "šunt" (prostě se mi to nelíbí,věc názoru)pouze mám zvukovou výstrahu a připojuje se to k drátu couvačky.JK píše:kmichal:
Ford Focus combi 1,8 TDCI-85 kw-12/2002