Chcel by somm sa opytat ci ma niekto podobny problem ako ja od urciteho casu mi nejako prestalo fungovat osvetlenie kufra, ked otvorim kufor, svetlo niekedy svieti a niekedy nie vo viacerych pripadoch sa nerozsvieti pritom svetlo v interieri je nastavene tak ze sa rozsvieti pri otvoreni dveri nevie niekto ako je to svetlo v kufri ovladane ??? a ten spinac cim sa to podla mna aktivuje je zrejme funkcny lebo ked otvorim dvere kufra tak na pristrojovke to signalizuje otvorene dvere nevie niekto poradit co by s tym mohlo byt a este mam jeden posteh ked som rozpojil kable od toho svetla a jeden z nich som oprel o kostru auta ak to svetlo zacalo svietit tak to som uz prestal chapat uplne najprv som myslel ze je to poistka ale ...
Dakujem
Osvetlenie batozinoveho priestoru
- tlaufer
- Nováček
Osvetlenie batozinoveho priestoru
Ford Focus 1,6 TDCi 80kW s DPF r.v.6/2006
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Osvetlenie batozinoveho priestoru
to mas predpokladam kombi , a co treba zarovka ? mam pocitze to spina "0" . tzn pokud to pripojis na kostru tak bude svitit . nebo kontakty na vypinani .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- tlaufer
- Nováček
nie to nie je kombi je to hatchback
predpokladam ze ziarovka je dobra kedze niekedy to svieti ked otvorim dvere a stale to svieti ked to pripojim niekam na kostru ale mam s tym taky problem ze ked to pripojim na kostru niekam inam ako na tu co je k tomu original dotianuta kablom tak potom to svieti stale aj ked zavriem dvere na kufri takze to by som si tam musel dorobit aj nejaky mechanicky vypinac co tam moc nechcem davat
ono sa mi to zrejme pokazilo tak ze povodne svetlo tam bola klasicka W5W ziarovka ale to v dost velkom kufri mi nejako extra nevyhovovalo a tak som tu ziarovku odpojil a pripojil som tam taku neonovu ziarovku ktoru som si kuil v predajni s autosuciastkami zapojil som to tama vsetko bolo v poriadku asi tak popol roku pouzivania tohto svetla kedze kufor neotvaram kazdy den som si vsimol ze ta neonka prestala svietit a prve co mi napadlo ze asi je vypalena tak som tam pripojil povodne svetlo W5W ziarovku ale nic skontroloal som poistku ktoru som si nasiel podla manualu je ozncena ako "Setric baterie, osvetlenie interieru" c 80 je to 10A (alebo je to nejaka ina - ma to zvlast poistku???) poistka ktora je ale tiez dobra lebo aj svetlo vovnutri auta svieti tak neviem ako by som mohol vypatrat dovod toho ze to nesvieti ci to riadi nejake relatko alebo ako ...
predpokladam ze ziarovka je dobra kedze niekedy to svieti ked otvorim dvere a stale to svieti ked to pripojim niekam na kostru ale mam s tym taky problem ze ked to pripojim na kostru niekam inam ako na tu co je k tomu original dotianuta kablom tak potom to svieti stale aj ked zavriem dvere na kufri takze to by som si tam musel dorobit aj nejaky mechanicky vypinac co tam moc nechcem davat
ono sa mi to zrejme pokazilo tak ze povodne svetlo tam bola klasicka W5W ziarovka ale to v dost velkom kufri mi nejako extra nevyhovovalo a tak som tu ziarovku odpojil a pripojil som tam taku neonovu ziarovku ktoru som si kuil v predajni s autosuciastkami zapojil som to tama vsetko bolo v poriadku asi tak popol roku pouzivania tohto svetla kedze kufor neotvaram kazdy den som si vsimol ze ta neonka prestala svietit a prve co mi napadlo ze asi je vypalena tak som tam pripojil povodne svetlo W5W ziarovku ale nic skontroloal som poistku ktoru som si nasiel podla manualu je ozncena ako "Setric baterie, osvetlenie interieru" c 80 je to 10A (alebo je to nejaka ina - ma to zvlast poistku???) poistka ktora je ale tiez dobra lebo aj svetlo vovnutri auta svieti tak neviem ako by som mohol vypatrat dovod toho ze to nesvieti ci to riadi nejake relatko alebo ako ...
Ford Focus 1,6 TDCi 80kW s DPF r.v.6/2006
-
- Nováček
Uz si to poriesil?
1. Klasika, odisiel ti tak isto ako mne mikrospinac v zamku kufra,
moj napr. nespina 0/1 ale 0/1/0 => zopnuty je len niekde v strede drahy,
v krajnych polohach je rozopnuty. Preto svetlo v kufri pri odomykani len preblikne.
2. Osvetlenie kufra je upevnene v plastovom oblozeni,
a musia k nemu preto ist + aj - vodice, spina sa -.
Preto na ziarovke osvetlenia kufra voci kostre sice nameras 12V
ale voci - svorke svetla 0V.
Pri ukostrenych spotrebicoch k nim ide iba jeden + vodic
a spina sa ten.
3. Vymenit ten mikrospinac bude fuska,
je tam poriadne zaliaty nejakou zivicou.
M
1. Klasika, odisiel ti tak isto ako mne mikrospinac v zamku kufra,
moj napr. nespina 0/1 ale 0/1/0 => zopnuty je len niekde v strede drahy,
v krajnych polohach je rozopnuty. Preto svetlo v kufri pri odomykani len preblikne.
2. Osvetlenie kufra je upevnene v plastovom oblozeni,
a musia k nemu preto ist + aj - vodice, spina sa -.
Preto na ziarovke osvetlenia kufra voci kostre sice nameras 12V
ale voci - svorke svetla 0V.
Pri ukostrenych spotrebicoch k nim ide iba jeden + vodic
a spina sa ten.
3. Vymenit ten mikrospinac bude fuska,
je tam poriadne zaliaty nejakou zivicou.
M
- unicorn
- Nováček
mne sa tiez nerosvieti svetlo v kufri pri otvoreni kufra. ale ked ho zapnem manualne prepinacom tak svieti. je to tiez problem v tom mikrospinaci?
ja mam kombi rv. 2002
ja mam kombi rv. 2002