Elitecars s.r.o.
- krtecek1910
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elitecars s.r.o.
Neni to problem jenom elticars delaji to vsechny ceske bazary... Ja mam zkusenost s bazarem v Pardubicich.... Jakmile jsem jim napsal, ze bych chtel zkusebni jizdu a pri ni se zastavit ve fordu na diagnostice, tak mi odpovedeli, jizda neni problem, ale ta diagnostika z casoveho hlediska nebude mozna tak jsem jim rekl, ze nemam zajem
-
- Nováček
Zkušenost (poměrně čerstvou) s Elitecars mám podobnou, jako Zuza nebo xxycht - právě jsem koupil Mondeo. Servisní knížka, razítka z autorizovaných servisů - nicméně fungl nová knížka z roku 2008, razítka ovšem s daty 2006, 2008, 2009. Budiž (vůz vypadal zachovale, skoro jako nový - je z přelomu 2005/2006, na tachometru 60 tis., dovoz z Německa). Pochopitelně v servisech uvedených v knížce vůz nikdy nebyl (volal jsem tam). Zvažuju další kroky. Servisní knížka zfalšovaná, kilometry očividně přetočené, takže jasný podvod. Toto se dá (dle konzultace) posuzovat jako trestný čin, nerozpakoval bych se ani ohlášení na policii kvůli nekalé podnikatelské činnosti (v tom případě dotyčnému mladému panu prodejci S. hrozí zabavení koncese a jiné postihy). Během příštího týdne provedu ještě další šetření u předch. majitele uvedeného v papírech, jak na tom vůz byl v momentu prodeje do Čech (kilometry, závady, servisní zásahy atd.) a uvidím dále. Kdybyste cokoliv dalšího k tomuto měli, budu rád za vaše reakce.
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo. Naprosto chápu situaci, ale nikdo nikomu neprokáže, kdo to točil a kdo falšoval servisku. Jestli prodejce z Čech nebo talibanec v Německu. Mám ale obavy, že prodejce v čechách má šikovně postavený záznam o tech.stavu a jak znám výsledek několika soud. sporů, tak bazarista vyhrává.mcs píše:Zkušenost (poměrně čerstvou) s Elitecars mám podobnou, jako Zuza nebo xxycht - právě jsem koupil Mondeo. Servisní knížka, razítka z autorizovaných servisů - nicméně fungl nová knížka z roku 2008, razítka ovšem s daty 2006, 2008, 2009. Budiž (vůz vypadal zachovale, skoro jako nový - je z přelomu 2005/2006, na tachometru 60 tis., dovoz z Německa). Pochopitelně v servisech uvedených v knížce vůz nikdy nebyl (volal jsem tam). Zvažuju další kroky. Servisní knížka zfalšovaná, kilometry očividně přetočené, takže jasný podvod. Toto se dá (dle konzultace) posuzovat jako trestný čin, nerozpakoval bych se ani ohlášení na policii kvůli nekalé podnikatelské činnosti (v tom případě dotyčnému mladému panu prodejci S. hrozí zabavení koncese a jiné postihy). Během příštího týdne provedu ještě další šetření u předch. majitele uvedeného v papírech, jak na tom vůz byl v momentu prodeje do Čech (kilometry, závady, servisní zásahy atd.) a uvidím dále. Kdybyste cokoliv dalšího k tomuto měli, budu rád za vaše reakce.
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
-
- Nováček
Na to se dá říct jediné. Nakupujte u spolehlivých prodejců . Auta, která se prodávají za běžné ceny v ČR a jsou z dovozu z Německa, mají cca 150-200tkm, občas i víc. Auta s padesáti tisíci jsou v říši za ranec a za ten tady nikdo nekupuje
- BoraBora
- Nováček
Pribuzni s nimi maji take zkusenosti. Nejdriv dobre, potom spatne - Mondeo - pretoceny tachometr o bratru 120.000. Vypadalo to, ze se dohodnou na kompemzaci, ale pak se to nejak zaseklo a delsi dobu jsem s nimi nemluvil. Kazdopadne jsem se tehle firme vyhnul velkym obloukem.
Naposledy upravil(a) BoraBora dne 20.01.2010 09:31, celkem upraveno 1 x.
-
Také mám čerstvou zkušenost s Elitecars. Chtěl jsem koupit Mondeo kombi 2007, auto vypadalo velice pěkně, po prohlídce mechanikem jen sada drobných závad. Ale na tachometru 61000km, dle vin posledni servis v Německu v 11/2008, kdy už bylo najeto 146000. Servisni knížka falšovaná, neseděla místa a datumy servisu, kilometry.... Auto nebylo asi špatný, ale s těma falšovanejma údajema se samozřejmě prodává za jinou cenu. Nakonec jsem nekoupil. Asi běžná praxe.....
- Igy
- Nováček
Ako zistim podla VIN kodu kde bolo auto servisovane? Rad by som sa na to mrkol pri mojom aute.
Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
-
- Nováček
Re: Elitecars s.r.o. a fordfocus@seznam.cz
Chci se podělit o svou zkušenost se zmíněnými subjekty. Chtěl jsem koupit Focuse, který měl mít najeto 68 000 Kč. K auto mi majitel bazaru ukázal servisku, kde byly potvrzeny servisní prohlídky v německých servisech a jelikož umím německy, tak můžu potvrdit, že to sedělo , tedy v těch serviskách. Dále prohlásil, že nechá na základě poslední prohlídky by měnit oleja filry. Zdálose vše ok. Při zkušební jízdě jsem měl divný pocit a celkově se mi zvuk auta nezdálo, takže jsem zbystřil a měl podezření, že něco nesedí. Majitel ( nebudu raději jmenovat, ale je to známá firma i mezi autorizovanými servisy FORD ) prohlásil, že to nechá opravit.
Během doby trvání opravy jsem zjistil následující fakta. Dle VIN mi ve třech serevisech FORD potvrdili, že dané auto má najeto přes 190 000 km. Dále mi v jednom autor. servisu sdělili, že pán je známá firma a kupuje auta kolem 200 000 km a stáčí je pod 100 000 km, falšuje servisky a údaje v nich, dokonce dává štítky na auto po nikdy neproběhlých prohlídkách. Dále prý montuje do auta signalizaci, že je v autě ESP, kde přitom žádné ESP není apod. Tajil se mi dech, když jsem to poslouchal. Pokud je špatný DPF filter, tak se to prý prostě vykukuchá a někam napojí, aby se to nepoznalo ( moc tomu nerozumím ).
Následně jsem zjistil, že nejsem sám a již dnes jsem kontaktoval další tři lidi, kteří stejně naletěli a někteří si auto i koupili a pak dostali peníze zpět, ale po úděsné a protrpené zkušenosti.
Pokud máte podobné zážitky neváhejte napsat.
P.S. Samozřejmě v těch uváděných neměcký bazarech ty servisky neproběhly.
chybí tady blicí smajlík ...
Během doby trvání opravy jsem zjistil následující fakta. Dle VIN mi ve třech serevisech FORD potvrdili, že dané auto má najeto přes 190 000 km. Dále mi v jednom autor. servisu sdělili, že pán je známá firma a kupuje auta kolem 200 000 km a stáčí je pod 100 000 km, falšuje servisky a údaje v nich, dokonce dává štítky na auto po nikdy neproběhlých prohlídkách. Dále prý montuje do auta signalizaci, že je v autě ESP, kde přitom žádné ESP není apod. Tajil se mi dech, když jsem to poslouchal. Pokud je špatný DPF filter, tak se to prý prostě vykukuchá a někam napojí, aby se to nepoznalo ( moc tomu nerozumím ).
Následně jsem zjistil, že nejsem sám a již dnes jsem kontaktoval další tři lidi, kteří stejně naletěli a někteří si auto i koupili a pak dostali peníze zpět, ale po úděsné a protrpené zkušenosti.
Pokud máte podobné zážitky neváhejte napsat.
P.S. Samozřejmě v těch uváděných neměcký bazarech ty servisky neproběhly.
chybí tady blicí smajlík ...
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já znám pouze placenou službu Autotracer od Cebie. Za prověření jednoho auta se platí necelých 500 kč.Igy píše:Ako zistim podla VIN kodu kde bolo auto servisovane? Rad by som sa na to mrkol pri mojom aute.
Ford Focus II Style Combi, Stríbrná Moondust, 1.6/74kW, 11/2007
-
- Nováček
Zdravím, ačkoliv nejsem majitelem konkrétně FOCUSE ale MONDEA, přesto bych se s vámi rád podělil o své zkušenosti s bazarem ELITECARS...nebo dnes už FORDKOMBI? Pan majitel mění názvy firmy a e-maily jako na běžícím pásu a evidentně k tomu má důvod. Už nějakou dobu jsem se poohlížel po Mondeu z poslední výroby roku 2007 se slušnou výbavou a narazil jsem právě na ELITECARS. Po domluvě s PANEM S. jsem se byl podívat na můj vysněný kousek. Auto vypadalo jako nové, bylo pouze s běžnými oděrkami. Po předváděcí jízdě jsem se rozhodl auto koupit, ale obával sem se asi jako každý jiný toho jestli není kradené, navíc jsem se obával neobvyklého velmi mladého majitele. Rozhodl jsem se využít služeb společnosti CEBIA konkrétně služby PROVIN a VINTEST. Ihned po té jsem to oznámil PANU S. a jeho nadšení ihned zmizelo a snažil se mě přesvědčovat o tom, že je to nesmysl a ukázal mi,že na stránkách o odcizených vozidlech ministerstva vnitra žádný záznam o odcizení není.
Bohužel pro něj mě to neodradilo, na tyto stránky jsem se podíval znovu a zjistil, že ono auto tam sice není, ale také tam bylo napsáno, že to platí pouze pro vozidla UKRADENÁ V ČR!!!! Kdežto auta, která nabízí ELITECARS jsou výhradně z Německa. To byla první neprofesionální nesrovnalost...CEBII jsem objednal a kupodivu auto nebylo kradené a všechny identifikátory byly v pořádku. Na hloubkové prověření stavu auta už mi bohužel nezbyly peníze a u FORD HORNÁT mi řekli že se záznamy o vozidlech nevedou.Nicméně auto jsem koupil, mám ho dva měsíce a zatím slouží dobře. Každopádně jednání majitele v pořádku nebylo a od začátku se mi nelíbilo. Můj názor byl, že je to jenom mladý začínající a nezkušený prodejce. Ale že se z toho vyklube tohle!!!! tak to bych vážně nečekal...Určitě v dohledné době navštívím servis a nechám auto důkladně prověřit. Dokud platí zákonná záruka skrytých vad ...jestli by je ovšem pan S. přijal....
Bohužel pro něj mě to neodradilo, na tyto stránky jsem se podíval znovu a zjistil, že ono auto tam sice není, ale také tam bylo napsáno, že to platí pouze pro vozidla UKRADENÁ V ČR!!!! Kdežto auta, která nabízí ELITECARS jsou výhradně z Německa. To byla první neprofesionální nesrovnalost...CEBII jsem objednal a kupodivu auto nebylo kradené a všechny identifikátory byly v pořádku. Na hloubkové prověření stavu auta už mi bohužel nezbyly peníze a u FORD HORNÁT mi řekli že se záznamy o vozidlech nevedou.Nicméně auto jsem koupil, mám ho dva měsíce a zatím slouží dobře. Každopádně jednání majitele v pořádku nebylo a od začátku se mi nelíbilo. Můj názor byl, že je to jenom mladý začínající a nezkušený prodejce. Ale že se z toho vyklube tohle!!!! tak to bych vážně nečekal...Určitě v dohledné době navštívím servis a nechám auto důkladně prověřit. Dokud platí zákonná záruka skrytých vad ...jestli by je ovšem pan S. přijal....
Naposledy upravil(a) Narg dne 18.01.2011 09:21, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to narg : vitej mezi monďáky a preji hodne spokojených km .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
bohuzel se musim pridat k rade zakazniku, kteri elitecars naleteli. pan bazarista ted pouziva nazev AutoElite, s.r.o.
koupil jsem ford mondeo 2006, na tachometru 66000km, servisni knizka, posledni zaznam kveten 2009, na motoru visacka s posledni vymenou oleje. ve znackovem servisu (Komersia West, Plzen) nic nenasli a stav auta udajne odpovidal stavu tachometru, takze jsem v klidu zaplatil a auto si odvezl. v servisu v praze mne ale rekli, ze pri posledni garancni oprave v unoru 2009 melo auto najeto 190000km. coz byl celkem sok
kdyz jsem panu prodejci volal, kde ze se stala chyba, odbyl mne tim, ze v databazi fordu maji bordel a ze se to stava, pak zavesil.
auto zatim jezdi dobre, zadne problemy, nicmene takovehle auto jsem koupit nechtel...
a zrejme nebudu ani posledni, kdo takhle naletel, protoze na sauto.cz ten sikula nabizi spoustu podobnych aut.
velmi bych ocenil, kdyby se mne ozval nekdo, kdo s nim podobnou situaci uz resil a nejakym zpusobem uspel...
koupil jsem ford mondeo 2006, na tachometru 66000km, servisni knizka, posledni zaznam kveten 2009, na motoru visacka s posledni vymenou oleje. ve znackovem servisu (Komersia West, Plzen) nic nenasli a stav auta udajne odpovidal stavu tachometru, takze jsem v klidu zaplatil a auto si odvezl. v servisu v praze mne ale rekli, ze pri posledni garancni oprave v unoru 2009 melo auto najeto 190000km. coz byl celkem sok
kdyz jsem panu prodejci volal, kde ze se stala chyba, odbyl mne tim, ze v databazi fordu maji bordel a ze se to stava, pak zavesil.
auto zatim jezdi dobre, zadne problemy, nicmene takovehle auto jsem koupit nechtel...
a zrejme nebudu ani posledni, kdo takhle naletel, protoze na sauto.cz ten sikula nabizi spoustu podobnych aut.
velmi bych ocenil, kdyby se mne ozval nekdo, kdo s nim podobnou situaci uz resil a nejakym zpusobem uspel...
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
vitej mezi mondeaky ,stantheman píše:mne ale rekli, ze pri posledni garancni oprave v unoru 2009 melo auto najeto 190000km. coz byl celkem sok
k tem kilometrum , pokud si v nemecku kupuje firma diesel , tak pocita min najezd cca 50-70 rocne , tzn jen naivka si muze myslet ze 3-4 roky stare auto bude mit do 70000km (jako to maji vsechna jím nabizena auta ) to je mozne pocitat u soukromých osob nebo u benzínových aut , kde se pocita najezd cca 10-20000km rocne . bohuzel pro takove lidi je to snadna obziva , vim o jednom bazaru co vykoupil flotilu firemních aut najezdy kolem 320-350tkm , nechal opravit oderky , vymenit pedaly , ev. volanty , stocit a uz jsou v nabidce se 120000km . staly ho kolem 2000e a prodava je kolem 100000kc . a ma to bez prace a pak jen bude pokladat lidem telefon
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
ach jo, skoda, ze jsem tohle forum neobjevil pred mesicem.
muzu se jeste zeptat, jaka je realna cena za mondeo 2006 se 190k km a jakou cenu bych mel ocekavat ze auto, ktery ma najeto poctivych 60-70k km?
dik
muzu se jeste zeptat, jaka je realna cena za mondeo 2006 se 190k km a jakou cenu bych mel ocekavat ze auto, ktery ma najeto poctivych 60-70k km?
dik
- JohnDoe
- Nováček
Pokud nenapíšeš něco bližšího o tom autě (kombi/krátký, motor, stupeň výbavy) tak se těžko odpovídá. Zhruba 5 až 10 tisíc Euro .
viz Mobile.de
viz Mobile.de
Ferda - FoFoII kombi sport, 8/2005, 1.6 Ti-VCT 85kW, panther black.
Od 22.10.2010 baští LPG (AC Stag 300+, Tomasetto, Atrama - od každého něco)
Spotřeba LPG
Od 22.10.2010 baští LPG (AC Stag 300+, Tomasetto, Atrama - od každého něco)
Spotřeba LPG