striekanie zliatinových diskov
-
- Nováček
striekanie zliatinových diskov
Chcel by som sa spytat ci nema nahodou niekto skusenosti so striekanim zliatinovych diskov.
Mam 17" Borbet disky original Ford a po predchadzajucom majitelovy su na niektorych miestach trosku poskrkane, jeden je viacej pravdepodobne o obrubnik.
Ak vie niekto o firme ktora sa venuje oprave a striekaniu diskov mozete odporucit, som zo Slovenska z okolia Trnavy ak by bolo nieco pobliž bolo by super Bratislava tiez nie je problem.
Za kazdu radu vopred dakujem.
Mam 17" Borbet disky original Ford a po predchadzajucom majitelovy su na niektorych miestach trosku poskrkane, jeden je viacej pravdepodobne o obrubnik.
Ak vie niekto o firme ktora sa venuje oprave a striekaniu diskov mozete odporucit, som zo Slovenska z okolia Trnavy ak by bolo nieco pobliž bolo by super Bratislava tiez nie je problem.
Za kazdu radu vopred dakujem.
-
- Test driver
Re: striekanie zliatinových diskov
Skus hodit foto tych diskov.
Opravovanie hlinikovych diskov je narocna procedura,lebo na zliatine nechce nic drzat a treba to kvoli tvrdosti dat palit do pece.Ak to das spravit iba tak nejakemu lakosovi,nebude to mat pozadovanu tvrdost a stalost a casom to moze vypadat este horsie,ako to,co mas poskodene teraz.By som to este zvaziln podla rozsahu poskodenie,mozno zvazil lokalnu opravu.
Opravovanie hlinikovych diskov je narocna procedura,lebo na zliatine nechce nic drzat a treba to kvoli tvrdosti dat palit do pece.Ak to das spravit iba tak nejakemu lakosovi,nebude to mat pozadovanu tvrdost a stalost a casom to moze vypadat este horsie,ako to,co mas poskodene teraz.By som to este zvaziln podla rozsahu poskodenie,mozno zvazil lokalnu opravu.
- stand
- Zkušený
Co čištění se nezdařilo??
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 84&t=18118
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 84&t=18118
-
- Test driver
..alebo mu od nejakeho speci cistica zliezla aj farba
-
- Nováček
konečne som sa dostal a nafotil pár odrenín na diskoch, ospravedlnujem sa za kvalitu bolo to fotené narýchlo.
-
- Test driver
Hmm,lestene,opracovane disky.Oprava sakra narocna a draha.To chces tie disky komplet olakovat,alebo opravit len tie lestene casti?
-
- Nováček
ak by sa dalo tak len opravit, ak to bude vobec mozne.
-
- Test driver
Pochybujem,ze sa do toho niekto pusti,teda myslim do lokalnej opravy.Tie casti su strojovo opracovane-lestene.Aby to bolo ozaj pekne spravene a nebol vidiet rozdiel v jednotlivych lestenych plochach,tak by si to musel prelesti a nasledne zalakovat komplet vsetko.