Denso Mapy - aktualizace str. 1 a 78
- mava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denso Mapy
smazaná zbytečná citace!Kóťa
potvrdim tvoje slova Bobane, bavili sme sa o tom nedavno...ja som mal poruke v praci medium IMATION -R a east na nom u mna normalne bezi...
potvrdim tvoje slova Bobane, bavili sme sa o tom nedavno...ja som mal poruke v praci medium IMATION -R a east na nom u mna normalne bezi...
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
chlapci, + aj - fungujú aj DL aj jednovrstvé, doležité je aby sa pri vypalovaní nastavilo booktype DVD-ROM , subjektívne sa mi ale zdá že z plusových médii mechanika lepšie číta.
čo sa média týka v mojej mechanike funguje najlepšie EMTEC Gold so zlatou vrstvou, je to drahe archivne medium, z neho sa mapa načíta vždy a najrýchlejšie, a overené je Verbatim s AZO vrstvou ako píše Peter. momentálne mám imation-R a nie vždy mi načíta mapu
čo sa média týka v mojej mechanike funguje najlepšie EMTEC Gold so zlatou vrstvou, je to drahe archivne medium, z neho sa mapa načíta vždy a najrýchlejšie, a overené je Verbatim s AZO vrstvou ako píše Peter. momentálne mám imation-R a nie vždy mi načíta mapu

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

- mava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
smazaná zbytečná citace!Kóťa
čo sa týka imation ja som zatial problém nemal,načítal to vždy, akurát je pravda , že niekedy mu to trvá dlhšie...resp. celá večnost..
čo sa týka imation ja som zatial problém nemal,načítal to vždy, akurát je pravda , že niekedy mu to trvá dlhšie...resp. celá večnost..

- p-u-p-a-s
- Junior
Měl bych ještě dotaz tu mapu east můžu vypálit v neru ?
Ford Mondeo 2,2 Tdci 2008 Titanium S a Ford Focus 1,6 Tdci
- mava
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
smazaná zbytečná citace!!!!!!Kóťa
ja som palil v neru..
ja som palil v neru..
-
- Nováček
zdravim,
nevite kdo je vyrobce densa? nemuzu najit nejake solidni stranky.
Diky
Diky
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

- Igy
- Nováček
Suhlas s Jamom, hladal som na nete info a to co je tu na fore je v podstate vsetko co sa da najst.
Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
- Zuzka
- Test driver
Nevíte prosím někdo, jestli se dá GPS přijímač co má Mondí na střeše úplně rozebrat? Já ho zkoušela vysušit atd, ale ta mrcha pořád nechce navigovat
. Tak mě napadlo, že bych ten přijímač celý rozebrala, ale vypadá to, že se to rozebrat nedá, resp. dá, ale poprvé a naposledy 

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
- Igy
- Nováček
Zuzka skusal som a neda sa. Teda da ale nenavratne. Ak ti to nefacha tak je celkom elegantne riesenie a to kupit externy snimac GPS za par dolarov (ja som to kupil za 12$). Potom to uz len zapichnes zozadu do DVD mechaniky (prisposobis konektor), snimac das za okno a fungujes. Mam to uz cca pol roka a funguje bez problemov.
Focus Cmax 1.8 TDCi Ghia 2006
- Zuzka
- Test driver
Igy díky
moc za radu. Asi mi nezbývá nic jiného než buď koupit nový originál nebo to pořešit tak jako ty 

- Holbic
- Nováček
Cau, tak sem mi poved Update i vysmach map na poprvy.Pouzil sem klasiku Verbatim AZO normal i DL. Jediny co me trochu trapi je, kdyz zapnu Denso klickem chvilku pockam a pak nastartuju, tak se obcas stane ze tak divne problikne display (pruhy), pak zase naskoci. Nemyslim ze se vypne a zapne, po zapnuti se obevy ty pruhy - na chvilku.
A jeste jedna vec: zapnu NAVI a chci zadat adresu, musim tak 30s pockat nez se rozsviti tlacitko abych moh zadat ulice, POI, ... Jediny co de je posledni adresa.Je to normal nebo mi facha pomalu Romka???
Update: 4.40 (neni nekde novejsi-tenhle je z 29/03/06)
Mapy: Ford Denso 2008-2009
A jeste jedna vec: zapnu NAVI a chci zadat adresu, musim tak 30s pockat nez se rozsviti tlacitko abych moh zadat ulice, POI, ... Jediny co de je posledni adresa.Je to normal nebo mi facha pomalu Romka???
Update: 4.40 (neni nekde novejsi-tenhle je z 29/03/06)
Mapy: Ford Denso 2008-2009
Ford Mondeo 2.0, r.v. 12/2003 (model 2004)
-
- Pokročilý
Už dávno jsem se po stejném problemem potýkal,firma DENSO bohužel neposkytuje žádné info k origo navigacím a bohužel pokud nějaké info od nich chceš tak tě odkáží na prodejce vozu a to je slepá ulicenomano píše:zdravim,
Diky

- p-u-p-a-s
- Junior
Potřeboval bych pomoc, když vložím tu originál mapu do mechaniky tak mi to napíšem vložený disk neni mapový myslítě, že by pomohl update ? děkuji
Ford Mondeo 2,2 Tdci 2008 Titanium S a Ford Focus 1,6 Tdci
- Zuzka
- Test driver
Kluci prosím pomoc
Chystám se koupit nový origo GPS přijímač, jelikož ta moje mrcha pořád nenaviguje. V mapě jde vybrat země, cíl cesty, ale trasu to nespočítá. Na display svítí přeškrtnutá ikona GPS. Přijímač jsem rozebrala, vysušila atd, ale nic. Jen se chci zeptat, jestli se musí vyměnit i ta část, která je přímo ve střeše (a jestli jo, tak co to vůbec je
). Jo a ještě jedna otázka: je možný, že v servisním menu mi to žádnou chybu neháže a přesto je ten přijímač mrtvej?
Moc děkuju

Moc děkuju