chlapci to vobec nie je pravda len kua koncim v robote jak koncim, potom skola a furt je tma
RANO TMA, VECER TMA, CEZ VIKEND PRSI
podlozky nepojdu
DOST BOLO... Ford FOCUS II ST FACELIFT 2008, K&N air filterGALERIA Ford FOCUS II 2.0 TDCi TITANIUM 2005, EIBACH -30 mm, disky 18" x 8J from Focus II ST, K&N air filterGALERIA
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Tak dneska som ta videl aj ja pri Apole na kruhaci, akurat ked som siel do roboty 7:30. Som sa pozeral aky pekny focusik z LV ale skoda tych podloziek.
jaj ja som myslel ze hovorite o podlozkach pod kolesa,
podlzoky forumu som bol nuteny dat dole nie ze by som chcel ide o to, ze ceske SPZ tam krasne vosli uplne bez problemov a fakt neviem ci som dostal vacsie slovenske SPZ ale urcite ano pretoze do forumackych podloziek som ich nenarval a len tak tak som ich dostal do summitackych podloziek
DOST BOLO... Ford FOCUS II ST FACELIFT 2008, K&N air filterGALERIA Ford FOCUS II 2.0 TDCi TITANIUM 2005, EIBACH -30 mm, disky 18" x 8J from Focus II ST, K&N air filterGALERIA
je mi jasne ze vies kde ma mas najst cez den co sa nezasavis na kavu?