Mam z auto-re taky auto, nemuzu si stezovat, zatim byl jen v haji termostat (to se proste stane) a ted budu menit sani (konstrukcni vada).
ale po studovani papiru od auta jsem zjistil, ze km na papiru stk a emisi jsou o cca 10000km nizsi nez byly na aute pri predani vozu
A dalsi vec - pro auto jsem byl v sobotu, prodejce rikal, to tu mam chvili, ve stredu to jeste bylo na tahaci... jenze papiry z stk a emisi byly cca tyden stare...
nevim, co si mam o tom myslet, samozrejme jsem blbec, ze jsem si toho nevsiml pri koupi. Jak tu nekdo psal, ma stocene mondeo o 40tkm, tak zacinam verit, ze to o par tkm shodi dolu... prece jen 120tkm vs 160tkm na me pusobi nejak psychlogicky jako velkej rozdil a auto se 160tkm bych si nekoupil
nelituji nakupu, to auto je v dobrem stavu, ale vim min. o 2 lidech, od kterych bych si pri koupi auta byl jistejsi.
Podle me je jeho strategie jasna - kupuje spise levnejsi auta, ktera maji nejakou mensi vadu, kterou bud odstrani a nebo zamaskuji, ale celkove ty auta jsou zachovaly, o tom nepochybuji