Satanovo kočár...Milinko píše:wow, tak to je hustá blekota...přímo z pekel.

Satanovo kočár...Milinko píše:wow, tak to je hustá blekota...přímo z pekel.

.....A nebo ne?
 .....A nebo ne?  

Prosíme uživatele Marťas, aby se nám už teda přinzal...odkud že bere inspiraci na ten svůj pekelný stroj...
 Prosíme uživatele Marťas, aby se nám už teda přinzal...odkud že bere inspiraci na ten svůj pekelný stroj... 
 povšimněte si "home-made" tuning upravu předního grilu...logo fuč aneb izolačka
  povšimněte si "home-made" tuning upravu předního grilu...logo fuč aneb izolačka  Detail no.2

Detail no.2  zde si povšimněte...Nooo...třeba černá kola
  zde si povšimněte...Nooo...třeba černá kola  Detail no.3
Detail no.3  No a v neposlední řadě zde, Ford logo na víku kufru v barvě vozu a tmavý "difuzor"
  No a v neposlední řadě zde, Ford logo na víku kufru v barvě vozu a tmavý "difuzor"  

dokonca aj spojler dal rovnaky !!
 dokonca aj spojler dal rovnaky !!  

pockejme si chvili...jestli da Martas to kridlo do cerne barvy...je to jasne
 pockejme si chvili...jestli da Martas to kridlo do cerne barvy...je to jasne 

Jeste mi chybi nalakovat zrcatka a kus narazniku na cerno
 Jeste mi chybi nalakovat zrcatka a kus narazniku na cerno  . On ma predni logo upravene - ja pouze upadnute
. On ma predni logo upravene - ja pouze upadnute  (coz na jare bude jine kafe
 (coz na jare bude jine kafe  ). A zadni mam uz uplne bez ramecku. K myslence dat logo do cervena me ovsem privedl uplne nekdo jiny nez nejaky nemcour - byl to "mistni" d3DEk....akorat jsem to udelal jinym zpusobem
). A zadni mam uz uplne bez ramecku. K myslence dat logo do cervena me ovsem privedl uplne nekdo jiny nez nejaky nemcour - byl to "mistni" d3DEk....akorat jsem to udelal jinym zpusobem  .
.

SRoVny píše:Kasi se nám zakoukal do oranžové?
 ST bude,ale kdy to nevím...
   ST bude,ale kdy to nevím...

sedačky a křídlo je RS
  sedačky a křídlo je RS 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů