pelen, Dany, swm, bofi, masox, Ahmed, Baggio, libe, Harry, PedroH, fofoco a Magic
Já dorazím až na ten Azyl.Budu se snažit to do 15:00 stihnoutpelen píše:14:00 na shellce NJ plati. Ja tam budu, prijede Masox z Jezernice a myslim i Bofi. Ihrdlick se omlouva, lezi s chripkou. Pockat muzeme max. 15 minut.Magic píše:Pánové, jak to tedy celkově vypadá s účastí ? Platí sraz ve 14:00 hod. Shell NJ ? Já osobně pokud se rozhodnu pojedu nejspíše směrem od VM - Hostašovice a okolo šesté po cestě zpátky vezmu přítelkyni ze špitálu
Začátek trasy - OpavaBaggio píše:kluci já pojedu z Opavy, může mi někdo poradit,jak se dostanu na Azyl
To já mám auto špinavé jak prase (zaseBaggio píše:Děkuji ,tak už jsem v obraze.Tak zítra v 15 h jsem tamDneska jsem leštil 2 hodiny Fofo tak doufám,že nebude pršet.
Tak to dáme po cestě na Shellce do myčky ne ?bofi píše:To já mám auto špinavé jak prase (zaseBaggio píše:Děkuji ,tak už jsem v obraze.Tak zítra v 15 h jsem tamDneska jsem leštil 2 hodiny Fofo tak doufám,že nebude pršet.
).Tak nevím jestli se k vám mám vůbec hlásit.Anebo žebych vyhrál lízátko?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů